ajutor, faruri logan
![]() ![]() ![]() |
ajutor, faruri logan
bucurjunior07 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 9 February 08 From: Sf. Gheorghe ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1.6 i
- CV-77-TAV
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Are un amic si este multumit. Eu nu am observat mare diferenta (de pe locul din dreapta) fata de ale mele, de serie.
Cat de casanta este "sticla" nu am testat! ![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Sunt petarde! Lumineaza foarte prost fata de alea de fabrica.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si te chinui foarte mult sa le reglezi si in final iti dai seama ca nu de la reglaj e buba si e cum a zis ironick, sunt petarde.Impresia mea este ca farurile de ph1 lumineaza mai bine decit ph2, asta ca fapt divers ca sunt multi care ramnesc la ele...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
bucurjunior07 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 9 February 08 From: Sf. Gheorghe ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.6 i
- CV-77-TAV
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Phaze 1 si Phaze 2, care inseamna Faza 1 si Faza 2, si este egal cu Logan si Logan Facelift.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 08:17 |