ce inseamna ceruire?
![]() ![]() ![]() |
ce inseamna ceruire?
ProMotor |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 30 November 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan ABS Plus
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.634 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru ca era un defect la pompa aia recunoscut de producatorul acesteia.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
soferitza:
O sa iti bage ceara in usi si o sa iti puna protectii din alea de plastic in aripi |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
soferitza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 7 March 06 ![]() |
am revenit. am fost in service. este intradevar vorba de acel program gratuit in care se ceruiesc lgn fabricate in 2005, 2006. le-am dat cheile si ei au dus masina ei au adus-o, nu mi-au dat voie sa intru acolo unde sa face operatia asta. mi-au explicat ca au bagat ceara in portiere lonjeroane praguri. serviceul cheama masinile sau te prinde cand te duci la revizie si ti-o face. a durat o ora jumate.
.... cat despre gropile din bucuresti, mi-au zis ca pe fata aveam un joc de la o bieleta dusa pe care mi-au inlocuit-o. schimb bujii la trei ani. sunt curioasa cat mai tine bateria. in rest totul ok. cam asta a fost. |
--------------------
logan
preferance
- secret :)
|
|
ProMotor |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 30 November 07 ![]() |
No bine ca te-ai linistit ! Acu e ceruita, verificata, gaz sa-i dai !
|
--------------------
Dacia
Logan ABS Plus
2007
|
|
johnnybegoode |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 December 06 From: Piatra Neamt ![]() |
Ti-au montat cumva si protectii aripi?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus Laureate Plus 1.4 mpi
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
nu trebuie sa platesti. unii au avut parte si de revopsire partiala... tot gratis
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 11:18 |