Am testat si ne-am adunat..., ecostil ce condus
![]() ![]() ![]() |
Am testat si ne-am adunat..., ecostil ce condus
cristi87 |
![]()
|
||
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sa inteleg ca s-a obisnuit lenesa? ori e vie ori are calculator cu memorie...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
cristi87, asta am incercat si eu pe benzina la dacia berlina. Mers subturat,...rezultatul a fost mai drastic la consum, in mod normal am consum de 8-8,5 % in oras, asa am avut 9 %.
Chestia asta ca devine puturos, am patit si eu cu dacie , oare din ce cauza ( mie a trebuit cam 70 km sa revina ), si eu nu am calculator de memorie... |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
pentru ca la benzina si mers subturat se depune calamina in camera de ardere, supape si bujii, dar la GPL cum e cazul lui nu are nici o scuza ca nu face depuneri.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
In oras, unde e aglomeratie, e imposibil sa scoti un consum bun, indiferent de stil. E prea aglomerat, stai prea mult pe loc.
In afara (Logan 1.4 mpi) la mers normal consuma cat scrie la carte 5.5. Daca mergi cu acceleratii rapide, tot timpul in sarcina, turatii mari, ajungi pe acelasi drum (vorbim de 150km, deci nu e drum scurt) sa consumi 6.5. Daca mergi batraneste, acceleratii usoare, multa frana de motor, poti scoate 5.0. Daca ai noroc de multe coborari atunci poti si mai putin. Nu e topic de consum, nu vreau sa ma laud, vreau sa spun ca in afara poti obtine un consum mai mic adoptand un anume stil. In oras... mai greu, ca e prea aglomerat. |
--------------------
.
.
.
|
|
Liviuta |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 22 July 08 ![]() |
Salutare .
Si eu am un loganel de 1,4 dar consuma mai mult . In afara merge pe la 6,5% si nu forjez la ea .Un consum sub 6% nu am decat pe autostrada si aia daca merg constant la maxim 3000 de ture . |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Laureate
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Degeaba mergi tu subturat (la 1500rpm) si schimbi la 2200rpm daca BAGI PICIORUL ADANC in acceleratie sa mentii viteza....
Masina se duce la viteza de croaziera accelerand progresiv, destul de ferm (nu brusc, nu knock down, NU leeeent in treapta superioara). Incearca sa schimbi la 2500-2800 si dupa ce ajungi la viteza de croaziera sa ridici usor piciorul de pe acceleratie pana se stabilizeaza, dar nu sa piarda viteza. Pe rampe incearca sa nu bagi piciorul mai adanc in acceleratie pentru a mentine viteza, accepta faptul ca o sa incetinesti si (eventual) schimba in treapta inferioara cand e cazul. La un test similar facut de mine (cand eram mai la inceputul "carierei" de pilot) tot cu supernova dar pe benzina a scos in evidenta ca mersul subturat (cu piciorul adanc in acceleratie) a dus la cresterea consumului cu 0.5 l la suta. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Care e faza cu "ecostilul de condus" , nu fumezi la volan, nu tragi pârțuri sau ce? Până la urmă este un topic (din cele multe) despre consum.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 11:09 |