am gasit masina lovita in parcare, cine plateste paguba?
![]() ![]() ![]() |
am gasit masina lovita in parcare, cine plateste paguba?
ZTV |
![]()
|
||
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da' cine ai vrea sa te despagubeasca...? Pentru asta exista CASCO...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Si cam cine ai vrea sa plateasca?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
frumos, doar traim in romania..........
nu stiu daca merita sa faci casco la o dacia berlina din '98 |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Pai daca zici ca nu merita casco de ce te lamentezi ca trebuie sa platesti tu reparatia ?!
![]() |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Tzucule, ia spune tu cu vorbele tale, in ce tara iti repara cineva masina neasigurata CASCO (sau echivalentul din tara respectiva), gasita lovita in parcare cu autor necunoscut? Daca gasesti macar una, poti sa te plangi de faptul ca traiesti in Romania si din motivul asta, altfel remarca ta "frumos, doar traim in romania...." este total deplasata.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
ZTV |
![]()
|
nu mi se pare normal ca gasesti masina lovita in parcare si politia da din umeri , si nici macar nu incarca sa cauta pe cel vinovat, bine ca creste pretul benzinei, impozitul auto, rovignieta, RCA tot, si te rog sa nu vorbesti cum e CASCO in alte tari, in alte tari nu ai venit sub 500 euro/net, permiti sa faci casco la orice tigaie, dar macar atat ari fi bine impus in RCA, ca daca gasesti masina lovita, si poti demonstra , si nu esti vinovat sa plateasca RCA-ul daunele. ( in 9 ani de cand conduc si platesc RCA am facut un singur accident , in urma a platit RCA-ul meu reparatie de 370 ron, asa ca...)
QUOTE(tzuku @ 19 Jul 2008, 16:53) frumos, doar traim in romania.......... nu stiu daca merita sa faci casco la o dacia berlina din '98 Nu iti mai face nimeni casco la o masina asa veche nici sa vrei indiferent daca e straina sau romaneasca. - nu mi se pare 10 ani, asa mare vechime la un autoturism , cand sunt suficiente in trafic inainte de '90, sau chiar de '80 This post has been edited by tzuku: 19 Jul 2008, 17:34 |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(tzuku @ 19 Jul 2008, 17:53) dupa cum vezi merita, daca aveai casco iti plateau reparatii de maxim ~1300 euro. QUOTE(ionutctn @ 19 Jul 2008, 18:25) Nu iti mai face nimeni casco la o masina asa veche nici sa vrei indiferent daca e straina sau romaneasca. Unii iti fac, trebuie intrebat. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
poti incerca la astia: http://www.fpvs.ro/
|
-------------------- |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Vezi, de asta "merita" sa faci CASCO. Ca poti gasi masina intr-o astfel de situatie, ca asta e, se intampla, si apoi trebuie sa-ti auto-finantezi reparatiile, care nu cred ca sunt asa ieftine.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Tot ce nu e gratis e scump, nu stii?
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
masina e prea veche pentru casco si pe langa asta am un prieten care a fost lovit in partea stanga de catre o colega de trafic
![]() Toate bune si frumoase, a luat rca-ul... a luat constatarea de la asigurator si cauta service si cauta... si cauta........... si caaaauta.... Nu a gasit ![]() Precizez ca dacia lui e din 2000. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Nu cred ca nu exista asiguratori care sa-ti faca asigurarea facultativa. Eu am avut la berlina (tot '98) si costa vreo 200 de lei pe an (in 2005). Si chiar am folosit-o, am gasit masina lovita la aripa spate si s-a rezolvat pe CASCO.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
ZTV |
![]()
|
eu am auzit ca Casco acuma la dacia mea ajunge undeva la 980 ron / an....asta chiar nu merita
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
mezzo_ugd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 6 May 08 ![]() |
Din cate stiu eu,ce depaseste varsta de 10 ani,nu se mai poate asigura pe nicaieri(CASCO)...
|
--------------------
Renault
Megane Cabrio
1998 Benzina 1,6 mezzo
|
|
R19/16v |
![]()
|
Nu stii bine
![]() |
--------------------
DS
5H
|
mezzo_ugd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 6 May 08 ![]() |
Nu?Pai...ce firma face atunci???
|
--------------------
Renault
Megane Cabrio
1998 Benzina 1,6 mezzo
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.217 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(Smiley @ 20 Jul 2008, 09:54) In cazul asta Fondul nu poate sa intervina. Fondul poate interveni doar in cazul in care din accidentul cu autor necunoscut au rezultat vatamari corporale care au necesitata mai mult de 60 de zile de ingrijiri medicale. @ tzuku Ce spui tu, ca masina ta sa se repare pe RCA-ul tau nu are nici o logica, deoarece daca ar fi asa cum vrei tu, nu si-ar mai face nimeni CASCO si si-ar repara toti masinile pe RCA-ul propriu. Nu am nici o intentie de a face pe desteptul, iti inteleg problema, insa comaniile de asigurari sunt societati comerciale orientate spre profit, nu societati de binefacere. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
R19/16v |
![]()
|
Mie mi-a facut BCR la 2 masini din 1991.
|
--------------------
DS
5H
|
ZTV |
![]()
|
am inteles, si m-am calmat, asta e soarta...nu am ce afce dau vreo 10 milioane din buzunar, si urmaresc parcarea, poate...poate
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Cum ar zice Valerian Stan am o veste proasta suporti paguba.Traim in Romania si asta neocupa tot timpul.
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
ZTV |
![]()
|
din pacate , ce mare dreptate ai aici.............................
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
gasesti un prieten care are RCA si aranjati "afacerea". zici ca el te-a lovit si faci reparatia pe RCA-ul lui.
scenariu: tu taman ieseai din parcare (viteza mica) si tovarasul care intra in parcare a evitat un caine (sau copil) si a intrat in tine. sau inventati altceva. This post has been edited by cristib: 22 Jul 2008, 09:32 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca nici pe vremea lui Ceasca nu te despagubea statul pentru un incident de genul asta. ca-mi imaginez ca asta ai vrea, nu?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
E un pic cam penal ce zici tu, cristib...
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
cam tot ce se petrece in tara asta e penal
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ZTV |
![]()
|
nu ma mai stafoc de nimic, nici nu am chef sa inventez povesti nemuritoare, nu e cinstit si in plus procesul verbal sau declaratie nu stiu cum se numeste e deja la politie. Strang bani, si o sa refac pe banii mei. Asta e.
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 22 Jul 2008, 10:48) Cred ca nici pe vremea lui Ceasca nu te despagubea statul pentru un incident de genul asta. ca-mi imaginez ca asta ai vrea, nu? Ba pe vremea lui ceasca era efectul legii. Si la astea cu autor necunoscut iti repara statul tinicheaua.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 22:12 |