Stergatoare de parbriz
![]() ![]() ![]() |
Stergatoare de parbriz
Fancyman |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|||
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Eu mi-am luat din nou Champion X46, 32 RON la OMV. Cel din stanga l-am pus invers (am intors si lama), pentru ca are un loc intre lama si brat suficient de mare cat sa stropesc parbrizul pe acolo fara probleme.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
daria |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 October 06 ![]() |
eu am pus pe slz sregatoare champion la sofer 450 mm si la pasager 480 mm
|
--------------------
dacia
solenza
2003 confort
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
ma bag in seama: dar aici nu era topic de stergatoare?
Si la topic: am vazut in iasi la Autocenter stergatoare VALEO din alea hoate de 475 mm si evident de 450mm cu sistem de prindere clasic ca la toate celelalte stergatoare (exact ca cele originale) |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Hehe , tot Alca am luat , dar pe cele vechi inca nu le-am schimbat , ci le-am intors invers si dupa 2 zile in care s-au asezat bine lamele sterg bine . Deci ... ALCA rullz !
![]() ![]() ALCA am recomandat la mai multe persoane si toti sunt multumiti de ele : DSN , SLZ , 1300 , Matiz , Cielo . Nu fac reclama , desi asa suna ![]() This post has been edited by marius80_eugen: 9 Oct 2006, 13:39 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
nu exista ietin si bun prin definitie. champion sunt f bune dar costa iar valeo nu stiu ca nu am incercat. ideea e sa fie lamela moale si nu dura sa scartaie si sa sara si sa fie bine reglate suportii de fier sa cada bine pe geam. si eu am tot din astea ieftine cu lamela siliconata de vreun an luate din carrefour si sunt multumit de ele sterg bine dar dupa ce m-am jucat putin cu suportii de fier ca sa pice cat se poate de bine pe parbriz.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
seba3621 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 11 October 05 From: Timisoara ![]() |
Votez si eu pt Champion. Le am de un an si jumatate si inca merg ok. In alta ordine de idei am observat ca bratul stergatorului din dreapta sta mult mai jos decat ar trebui si aproape ajunge in chederul de la parbriz. Stie cineva cum pot remedia problema? Multumesc
This post has been edited by seba3621: 14 Nov 2006, 23:21 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4mpi
Clima 2004
- TM 36 xxx
|
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
Ai joc la ax. Il demontezi si ii dai un pct de sudura dupa ce l-ai potrivit pe pozitie.
|
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am tras si eu ieri stergatoare Champion de 19". Stau perfect unul in continuarea celuilalt la milimetri distanta intre ele. Prima data m-am gandit ca or sa se incalece dar nu e nici o problema. Sunt silentioase si sper sa tina ca m-am saturat de alea Alca, pe care trebuia sa le schimb la 3 luni, ca incepeau sa lase dare pe parbriz. Pe Champion am dat 55,8 RON de la un Rompetrol.
This post has been edited by 2dor: 2 May 2007, 07:56 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
Defectul acestor stergatoare este ca nu vin cu sistemul de prindere potrivit. Eu a trebuit sa-l "imprumut" de la alt set de stergatoare.
@2dor: Ai reusit sa folosesti sistemul lor de prindere sau ai facut ca mine? ![]() |
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am folosit exact sistemul lor original de prindere si e ok.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Stergatoarele mele sunt Valeo de 48 cm si se aseaza perfect pe parbriz (ramane foarte putin spatiu intre ele). Le-am cumparat acum 2 luni, dupa ce, inlocuind vechile stergatoare care incepusera sa lase dare (tot Valeo, dar de 46 cm) , cu unele produse de GM (pentru Cielo) am constatat ca acestea topaiau pe parbriz mai ceva ca un iepure (din cauza jocului existent in cuzineti), asa ca m-am intors tot la Valeo, care isi fac treaba foarte bine. Pretul a fost in jur de 40 ron.
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
Mjeefo |
![]()
|
![]() Racer Group: Members Posts: 78 Joined: 5 February 07 ![]() |
Cele mai bune stergatoare sunt de la Nosch fara articulatii au o aerodinamica super sin nu va mai trebuie prostiile alea pe care le mai vad pe la unii " Air Spoiler"
|
--------------------
Dacia
1310
00' Break ; 1310 L 97' ; 1410 TXL
- TL LIV CT MAV CT CFG Dacia este in sufletele noastre.
|
|
2dor |
![]()
|
Pot sa jur ca ai vrut sa spui Bosch si nu Nosh. Si cred ca e vorba de Bosch Aero Twin.
This post has been edited by 2dor: 2 May 2007, 17:00 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Sau așa ceva...13.9 RON bucata în Carrefour...Nu sunt Bosch, dar șterg și arată la fel de bine...deocamdată...
![]() Se scrie BOSCH ![]() Attached thumbnail(s) DSC03046.JPG ( Size: 311.73k ) Number of downloads: 1162 DSC03047.JPG ( Size: 228.79k ) Number of downloads: 1242 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai bine mai domnule , baga si tu poze imediat dupa ce sterg ( sa vedem daca mai lasa urme ) si nu cand e parbrizul umed peste tot la fel . Bun ar fi fost un filmulet ! Ele arata super pe masina , desi eu vad ca ai Supernova parca si pe Scufita mea aratau si mai bine
![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Revin cu film, măi "Toma necredinciosul"...
![]() Acum o să spui că trebuia să plouă torențial... ![]() This post has been edited by Catalin Marinarul: 2 May 2007, 19:27 |
--------------------
-
-
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
Ce sa zic, eu am avut o experienta neplacuta cu un stergator ca asta, dar poate am avut eu ghinion (s-a desfacut si mi-a zgariat parbrizul).
Vin foarte frumos pe masina dar eu nu am fost multumit de "treaba" pe care o faceau plus ca dupa vreo doua zile am gasit unul cu capacelul lipsa(cred ca nu a stiut sa-l defaca si dupa ce a rupt capacelul a renuntat sa-l mai fure). |
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Eu am pus doua stergatoare Bosh aero twin(niste verze de stergatoare) cu dimensiuni de 55 cm, se potrivesc la limita si sterg cea mai mare suprafata ce poate fi stearsa la solenza!
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Eh , la tine chiar sterg bine ... ti-am spus ca la mine cel de la pasager era varza rau si nu stergea nici jumatate din cat trebuia sa stearga .
Deci , inca o data , de unde le-ai luat si cu cat ? |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Carrefour Ploiești, sunt marca TYPE R (chinezării), 13.9 RON bucata de 19"...aveau cam toate dimensiunile...trebuia să iau de 20"
![]() This post has been edited by Catalin Marinarul: 5 May 2007, 09:38 |
--------------------
-
-
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
La mine am unul de 19' si unul de 18' dupa cate tin minte ... si sunt perfect distribuite . NU cred ca incap doua de 20 !!!!
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Din calcule, nu îmi încăpeau de 20", de aceea am cumpărat de 19"... Dar cu ele montate, rămâne suficient spațiu, măcar pentru unul de 20" pe partea șoferului...
|
--------------------
-
-
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Deci sfatul vostru ar fi, niste aero din astea dar de 20" la sofer si 19" la pasager? Nu de alta dar am vazut si mi-au placut. Sterg brici?
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
![]() ![]() Sterg foarte bine, unu de 19 si unu de 20. Multumiri marinerului! ![]() Attached thumbnail(s) sterg_002_001.jpg ( Size: 51.54k ) Number of downloads: 1282 sterg_003_001.jpg ( Size: 45.99k ) Number of downloads: 1152 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Cumparat si eu azi unul de 20" si unul de 19", de la un magazin de piese auto. Pret 11,5 RON/buc. Inca nu le-am pus, abia schimbai lama stânga cu o ALCA de 19" de vreo 2 saptamâni
|
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Merg. Ce lungime? N-ai ceva de măsurat?
|
--------------------
-
-
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
E bine de stiut ca se potrivesc. INtrebasem de lungime & stuff pentru ca nu stiu exact daca se potrivesc la bratul si amplasarea bratului de stergator... Insa.... e timpul sa fac niste masuratori. |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:04 |