Loganul este de vina pentru toate problemele, avocatilor
![]() ![]() ![]() |
Loganul este de vina pentru toate problemele, avocatilor
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu pun la indoiala, doar constat urmarile inmultirii facultatilor care scot anual sute de viitori juristi, avocati sau magistrati.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
La cum arata masina, daca se deschideau airbag-urile asta era in stare sa dea in judecata firma ca i-a pus viata in pericol si ca nu era necesar sa se deschida.....
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Are pregatita si versiunea asta:
"Și încă un amănunt interesant: în Ghidul de Utilizare a Loganului scrie faptul că aceste airbag-uri "provoacă arsuri pasagerilor, întrucât mecanismul de declanșare este unul pirotehnic". |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Apai si la cat trafic isi face pe pagina aia cu articolele alea penale, citate pe toate forumurile si blogurile, doar din trafic si tot isi scoate banii, nici nu-i mai trebuie procese
![]() Cand ii mai citati junghiurile de articole, macar nu-i mai scrieti adresa de web, ca il indexeaza gogu si ii faceti un maaaaare bine. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
niste inconstienti care vor sa mai iasa si ei in evidenta
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Numai airbagurile logan provoaca arsuri, la celelalte masini airbagurile iti fac masaj facial cu crema de castraveti
|
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
deci cititi printre randuri.....e reclama mascata la megan..... zboara prin aer...se deschid airbagurili, nu patesti nimic...ce mai masina bengoasa am......
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
b76bgaarh, eu cred ca e mai degraba reclama mascata la transportul in comun
![]() |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
N-am fost atent... am crezut ca Logan-ul aterizase pe Megane... era incalcit articolul. Io zic sa-i dea in judecata pe Dacia ca nu s-o deschis airbagu in stationare si apoi sa-i dea Dacia in judecata, sa ceara daune si sa-i termine.
Stiu ca Loganu' nu se compara cu alte masini mai "istete", dar cred ca e NUMBER ONE la capitolul "incercari de discreditare". N-am mai vazut o marca atat de atacata ca si Dacia. |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
n'are legatura cu Loganul zic eu, dar fiind masina nationala a fost la indemana. Are legatura cu popularizarea si reclama gratuita a unor jigodii.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
GeT |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 15 August 06 ![]() |
Poate ca airbagurile de Logan au senzor de avocat ..
|
--------------------
Renault
Zoe ZE50
2020 Clio III 1.5 dci - erat
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
http://www.urbaniulian.ro/2008/07/24/airba...az-de-accident/
din pozele astea nu vad scaunul rupt si nici mari avarii la dacie in habitaclu This post has been edited by DrK: 25 Jul 2008, 13:30 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
vijelie |
![]()
|
Armatura rupta nu se vede din afara.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.743 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
zona danner, care trebuie sa absoarba socurile mici ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
auziti.. ca tot veni vorba de airbagurile de logan.. pana la urma unde-i pedala de umflare a lor? ca o caut de cand am cuparat masina si nu o gasesc... sau nu e cu pedala?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
vijelie |
![]()
|
fa-te avocat si vezi tu
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.654 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma apuca turbarea cand vad asemenea aberatii. Asta ar trebui dat in judecata pentru calomnie. Separat, odata de Automobile Dacia SA , odata de Renault sas si odata de Robert Bosch GMBH, ca mentioneaza 3 nume in articol, si toate 3 legate de niste acuzatii puerile.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(skija @ 25 Jul 2008, 14:43) auziti.. ca tot veni vorba de airbagurile de logan.. pana la urma unde-i pedala de umflare a lor? ca o caut de cand am cuparat masina si nu o gasesc... sau nu e cu pedala? pedala e doar la versiunea ambiance 1.4 la mvc se umfla de la bricheta.. 25 Jul 2008, 14:56: QUOTE(C@talin @ 25 Jul 2008, 13:37) sa vezi cand te-or da pe tine in judecata pt maltratare de limba... ![]() This post has been edited by OAP: 25 Jul 2008, 13:56 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Iulian Urban said am July 25 2008 @ 2:13 pm Raspuns pentru Selenyum Multumesc pentru comentarii insa….problema este ca SENZORII DE IMPACT care ar fi trebuit sa actioneze sistemul airbag, SUNT PLASATI EXACT PE BARA DIN FATA A LOGANULUI adica pe chestia aia care arata ca o armonica ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
vijelie |
![]()
|
una peste alta, eu zic ca trebuie sa ne obisnuim cu clovnii astia. nu toti avocatii reprezinta pe bani grei mari gangsteri sau lupta in instanta pentru dreptul la supravietuire a marmotelor cu labute roz. mai sunt si din astia mai pitoresti.
This post has been edited by vijelie: 25 Jul 2008, 13:58 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.654 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta e dreptul picaresc.
This post has been edited by einstein1984: 25 Jul 2008, 14:06 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cumpar senzor soc de Logan sa pun pe bara la esteit!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(DrK @ 25 Jul 2008, 21:29) http://idioti.ro NU LE MAI SCRIETI ADRESA DE WEB IN CLAR, LE FACETI PUBLICITATE GRATIS!!!! din pozele astea nu vad scaunul rupt si nici mari avarii la dacie in habitaclu |
--------------------
*
*
|
argon |
![]()
|
le face destula zecile de ziare si site-uri online sau nu care afiseaza stirea senzationala pe prima pagina sau in banere.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
<<Practic, daca Renault-ul care a fost lovit de tramvai si aruncat doi metri prin aer exact peste Loganul colegului meu<<
![]() ![]() Cu cat circula tramvaiu' ala, era supersonic, avea farash de-ala de luat zapada, in fata? ![]() This post has been edited by Kojak: 25 Jul 2008, 14:28 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cand va zIc...ca e reclama la reno.......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.730 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
nu m`am putut abtine si i`am lasat 2 comentarii, unul din ele s`a lasat cu replica oarecum acida. mi s`a spus sa "loganez" bine
![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Nee..nu e la reno.
![]() Cum zicea cineva pe aici, e reclama la tramvai. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.743 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Un lucru este clar, la masinile straine nu se intampla asa ceva.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 07:56 |