Best of Metallica
![]() ![]() ![]() ![]() |
Best of Metallica
BOG |
![]()
|
||
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
||
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|||
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Continuam....poate mai convertesc pe cineva..
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma gandescu cu groaza unde dracului parchez maine la concert! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
BOG |
![]()
|
Depinde unde ai bilet...Gazon A sau B...ori pe langa opera in primul caz...sau dupa Marriott..
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Mai bine metrou la dus, taxi la intoarcere. O sa fie foarte, foarte multa lume.
|
--------------------
-
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
daca dau bani doar pentru asta chiar ca sunt tampiti.
dar n-o sa fie luati de fraieri de ceilalti manelari ca se duc la un concert rock? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
BOG |
![]()
|
Sa dam cu tamaie argon....
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
in alta ordine de idei, eu ma duc la maiden.
la metallica am gasit bilete numai la 3 milioane, si ..bugetul e limitat. ma consolez cu faptul ca i-am vazut in 99. Doamne!...au trecut 9 ani... This post has been edited by Steel Tormentor: 22 Jul 2008, 17:01 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
BOG |
![]()
|
Conform pricipiului You'll Never Drink Alone mai sintem pe aici care merem si la Maiden
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
presimt ca la maiden va fi un super show. din review-urile turneului am inteles ca batraneii se tin bine de tot.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu i-am vazut in Iunie si au facut un super show, deci va garantez ca dpdv al lor va fi totul foarte tare, de la sunet pana la setlist.
Acum, singura mea problema e cu aglomeratia, mai ales din cauza suplimentarilor de bilete, mai ales stiind ca suntem in Romania deci orice e posibil. Asta e, sa speram ca va fi de bine. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
BOG |
![]()
|
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
"mașinăria de rock" caracterizeaza perfect Metallica.
|
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
METALLICA!!!!
SUPER CONCERT, inafara de faptul ca m-a plouat de la 3.30 pm pana la 12 am in rest a fost ok. Am gasit loc de parcare langa stadion, am plecat imediat, toata prostia ca va fi omor vad ca nu a fost adevarata... imi vine sa ma duc si la Bulgari pentru ca nu mi-a ajuns ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Solon |
![]()
|
@Alex: Cand vrei iti dau biletele!
![]() Concert super misto! La inceput au fost mai neincalziti dupa aia a inceput iuresul! Excelent! Ma bucur ca au cantat piese cunoscute, nu piese de pe St.Anger, album care mie personal nu mi-a spus nimic! Basistul lor vazut live e tare ciudat! ![]() Lars a fost demential! Se vede cine face show! Vremea a fost cum nu se poate mai mizerabila! Am avzut pelerina si am plecat uscat! ![]() Am ajuns la stadion la 19.50 dupa ce am facut criza in trafic! Mai ales ca pe bilete scria ca dupa ora 20.00 accesul este interzis! ![]() Ah, sa nu uit: Nelipsitul incident cu taranii care ocupasera locurile pe care aveam noi bilete! Cu greu s-au carat! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
BOG |
![]()
|
A fost super....mai putin ploaia...varza m-a facut....
Attached thumbnail(s) Metallica_in_Romania.jpg ( Size: 118.65k ) Number of downloads: 30 DSC05603.JPG ( Size: 579.99k ) Number of downloads: 31 DSC05611.JPG ( Size: 520.33k ) Number of downloads: 28 |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 01:12 |