Consecinte tragice ale nervozitatii soferilor
![]() ![]() ![]() |
Consecinte tragice ale nervozitatii soferilor
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
QUOTE(Adila16 @ 26 Jul 2008, 16:15) Parerea mea e ca poti monta camere de luat vederi pe toate masinile. poftim?pe masini?cred ca te referi la masinile de politie...stiu mai mult decat bine ca una din firmele din romania care se ocupa cu securitatea a propus statului roman o infrastructura de supraveghere ca cea din uk.nu ma mai ambalez sa explic motivele pentru care nu a iesit planul.ultima tentativa a fost cu buc ct unde au furat logistica sitului... cineva intreba despre cum e in italia:aia sunt varza la condus!masini lovite pe toate partile, iesiri din parcare cu impins de masini samd.INSA, au printre cele mai mari life expectancy din EU.de ce?simplu:tabla indoita, asigurare. nu trebuie sa va ganditi la romania decat asa:cu pasi marunti, vorba reclamei si trebuie sa punem toti osul! |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
aici totul tine de educatie si de nivelul de trai. Pt. ca tu te chinui sa-ti iei o masina si platesti ceva ani la ea si intra un prost in tine si poate pe deasupra nici nu mai are RCA. Ce faci? Ca ala sigur n-are bani sa-ti dea sa o repari si prin tribunale nu o sa ai chef sa stai ca sunt mari cheltuielile de judecata. Gandindu-te la astea automat te enervezi ca trebuie sa scoti din buzunar cateva mii de RON pt. a iti repara masina si sari la scandal cu vinovatul, si eu zic ca e pe corecte pt. ca nu cred ca nimeni ar permite unuia sa-i distruga un bun. Legile ar trebuii respectate de toti indiferent. Am mai vazut ca unii, dar foarte putini au inceput sa le mai respecte.
|
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Pai il iei la bataie si platesti ulterior si reparatiile lui.
This post has been edited by $$ilvviu: 27 Jul 2008, 18:37 |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Pentru toate prostiile astea care se intampla in trafic nu trebuie sa ne batem noi capul sa gasim o solutie pt ca ea exista deja.... politisti in civil care sa patruleze pe sectoarele de drumuri intens circulate si care pot vedea pe viu incalcarea legii... depasiri pe treceri de pieton sau pe linie continua, sau altele, toate pot fi apoi dovedite avand inregistrarea, care e proba-cheie in fata judecatorului!
ar fi mult mai simplu si ieftin asa decat sa transformam toata tara intr-o tara de tip big brother |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Ryk @ 28 Jul 2008, 02:34) aici totul tine de educatie si de nivelul de trai. Pt. ca tu te chinui sa-ti iei o masina si platesti ceva ani la ea si intra un prost in tine si poate pe deasupra nici nu mai are RCA. Ce faci? Te sui pe capota conservei si sari pe ea de bucurie fiindca, din ce stiu, in situatia asta (lovit de un auto fara RCA) poti fi fericitul posesor al unei despagubiri fabuloase in Euro. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Personal, detest certurile si mai ales bataile... Dar nici nu apas butonul "ignore" prea des. De obicei, in trafic, am grija sa intorc "favoarea" dobitocului care se crede "jmecher". Si daca se lasa cu "urmariri" in vederea blocarii si bataii, atunci e cam greu sa ma las "prins". O singura data, am avut de-a face cu niste specimene cu Audi de Ilfov, care se deplasau din crashma la vehicul, cu berile in dintzi, fix pe mijlocu' bulivarului. La atentionarea claxonata, respectivii au raspuns cu lansari de sticle de Golden brau spre mult iubitul meu vehicul... Asteptarea, la vreo 200m mi-a fost rasplatita, si dupa vreo 2 min, respectivii erau impinsi cu Audi al lor, pe contrasens, spre masina de gunoi, ca acolo era locul lor. A urmat o plimbare in tandem pe strazi si stradutze... Cand am constatat ca nu se lasa, i-am "dus' in piata Chiliei, taman la un botez de-al baietilor brunetzi. Respectivii s-au linistit brusc, intrucat, pe acolo e si o sectie de politie... So... "payback is my name"
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
BAB : Te admir daca intr-adevar nu sari tu primul la bataie, vad ca la noi asta e o calitate tot mai rar intalnita, dar faptul ca-ti pui mintea cu toti prostii nu cred ca e sanatos. Doamne fereste sa dai peste un prost care te va baga intr-un stalp cand "il urmaresti", sau de ce nu, te va impusca, ca vad ca e la moda si asta. Sau iti va retine numarul si va afla unde stai si poate o va pati o ruda de-a ta, totul pentru un exces de nervi de moment.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 02:36 |