DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Consecinte tragice ale nervozitatii soferilor

nh1980ro
post 27 Jul 2008, 12:31
Post #31

Membru

Group: Members
From: Togo-Togo.

QUOTE(BZN @ 26 Jul 2008, 23:01)
E normal ca cel mai puternic sa castige...
Parerea mea este ca cine e obisnuit sa fie violent e asa in orice situatie ,nu numai in trafic. Asta e ca un drog, odata ce te-a prins greu te mai poti schimba. E adevarat ca si frica te educa dar in general ''durii" beneficiaza de "sustinere" din partea gastii sau si mai grav din partea celor care ar trebui sa asigure ordinea. Lasitatea multora dintre noi nu face decat sa alimenteze o situatie care n-ar trebui tolerata, dar asta este, nu ne ramane de facut decat sa speram ca nu  vom avea tangenta cu astfel de specimene...

Si daca ala care e puternic, are pile si e 'jmeker' se intalneste cu unul mai slab asa, dar care in momentul confruntarii ii face o gaura in cap? La ce il mai ajuta pe respectivul cu pile si muschi?

Eu as zice ca niciodata nu poti aprecia exact finalul unei confruntari, chiar daca initial ar parea ca oponentul e mai slab.

P.S: Evitarea oricarei confruntari e de dorit. Daca esti pus in situatia legitimei aparari, atunci se schimba putin problema.

This post has been edited by nh1980ro: 27 Jul 2008, 12:33

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
twingooo
post 27 Jul 2008, 12:39
Post #32

Membru de partid din Republica Ceha

From: Ceska Republika, Praha 4

QUOTE(Adila16 @ 26 Jul 2008, 16:15)
Parerea mea e ca poti monta camere de luat vederi pe toate masinile.

poftim?pe masini?cred ca te referi la masinile de politie...stiu mai mult decat bine ca una din firmele din romania care se ocupa cu securitatea a propus statului roman o infrastructura de supraveghere ca cea din uk.nu ma mai ambalez sa explic motivele pentru care nu a iesit planul.ultima tentativa a fost cu buc ct unde au furat logistica sitului...

cineva intreba despre cum e in italia:aia sunt varza la condus!masini lovite pe toate partile, iesiri din parcare cu impins de masini samd.INSA, au printre cele mai mari life expectancy din EU.de ce?simplu:tabla indoita, asigurare.

nu trebuie sa va ganditi la romania decat asa:cu pasi marunti, vorba reclamei si trebuie sa punem toti osul!

--------------------
Renault Espace 2.0 dci 2007, Privilege
mens sana in corpore barosano!
+
Ryk
post 27 Jul 2008, 18:34
Post #33

Membru autentic

From: Bucuresti / Ploiesti

aici totul tine de educatie si de nivelul de trai. Pt. ca tu te chinui sa-ti iei o masina si platesti ceva ani la ea si intra un prost in tine si poate pe deasupra nici nu mai are RCA. Ce faci? Ca ala sigur n-are bani sa-ti dea sa o repari si prin tribunale nu o sa ai chef sa stai ca sunt mari cheltuielile de judecata. Gandindu-te la astea automat te enervezi ca trebuie sa scoti din buzunar cateva mii de RON pt. a iti repara masina si sari la scandal cu vinovatul, si eu zic ca e pe corecte pt. ca nu cred ca nimeni ar permite unuia sa-i distruga un bun. Legile ar trebuii respectate de toti indiferent. Am mai vazut ca unii, dar foarte putini au inceput sa le mai respecte.

--------------------
Renault Megane III 2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC - N-am...
+
$$ilvviu
post 27 Jul 2008, 18:37
Post #34

Membru autentic

From: Roman/NT

Pai il iei la bataie si platesti ulterior si reparatiile lui.

This post has been edited by $$ilvviu: 27 Jul 2008, 18:37

--------------------
Renault Laguna Initiale 2002 - NT-97-SLR
Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX
+
Jack Daniel's
post 27 Jul 2008, 18:37
Post #35

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(nh1980ro @ 27 Jul 2008, 14:01)

P.S: Evitarea oricarei confruntari e de dorit. Daca esti pus in situatia legitimei aparari, atunci se schimba putin problema.
*

Corect ! smile.gif

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
ionutzp
post 27 Jul 2008, 20:34
Post #36

Membru incepator

From: Bucuresti

QUOTE(Garett @ 26 Jul 2008, 18:21)
2. De la granita Romaniei si inapoi, asta insemnand Budapesta-Viena-Praga, o singura masina mi-a dat flash-uri pe autostrada
*

Na ca am venit eu in seara asta pe autostrada Pitesti - Bucuresti, o singura masina mi-a dat flash-uri, si pe-aia o conducea o femeie.

--------------------
Dacia Logan 2005 - Laureate 1.6
+
J o h n n y
post 27 Jul 2008, 23:31
Post #37

Membru autentic

From: Cluj

Pentru toate prostiile astea care se intampla in trafic nu trebuie sa ne batem noi capul sa gasim o solutie pt ca ea exista deja.... politisti in civil care sa patruleze pe sectoarele de drumuri intens circulate si care pot vedea pe viu incalcarea legii... depasiri pe treceri de pieton sau pe linie continua, sau altele, toate pot fi apoi dovedite avand inregistrarea, care e proba-cheie in fata judecatorului!

ar fi mult mai simplu si ieftin asa decat sa transformam toata tara intr-o tara de tip big brother

--------------------
Ford Focus 2 TDCI 2005 Ghia 109 CP
Simplicity is the ultimate sophistication!
+
adip
post 28 Jul 2008, 00:01
Post #38

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(Ryk @ 28 Jul 2008, 02:34)
aici totul tine de educatie si de nivelul de trai. Pt. ca tu te chinui sa-ti iei o masina si platesti ceva ani la ea si intra un prost in tine si poate pe deasupra nici nu mai are RCA. Ce faci?
Te sui pe capota conservei si sari pe ea de bucurie fiindca, din ce stiu, in situatia asta (lovit de un auto fara RCA) poti fi fericitul posesor al unei despagubiri fabuloase in Euro.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
BAB
post 29 Jul 2008, 21:43
Post #39

GUERRIER MARIN DE VAILLANT

From: CONSTANTA

Personal, detest certurile si mai ales bataile... Dar nici nu apas butonul "ignore" prea des. De obicei, in trafic, am grija sa intorc "favoarea" dobitocului care se crede "jmecher". Si daca se lasa cu "urmariri" in vederea blocarii si bataii, atunci e cam greu sa ma las "prins". O singura data, am avut de-a face cu niste specimene cu Audi de Ilfov, care se deplasau din crashma la vehicul, cu berile in dintzi, fix pe mijlocu' bulivarului. La atentionarea claxonata, respectivii au raspuns cu lansari de sticle de Golden brau spre mult iubitul meu vehicul... Asteptarea, la vreo 200m mi-a fost rasplatita, si dupa vreo 2 min, respectivii erau impinsi cu Audi al lor, pe contrasens, spre masina de gunoi, ca acolo era locul lor. A urmat o plimbare in tandem pe strazi si stradutze... Cand am constatat ca nu se lasa, i-am "dus' in piata Chiliei, taman la un botez de-al baietilor brunetzi. Respectivii s-au linistit brusc, intrucat, pe acolo e si o sectie de politie... So... "payback is my name" biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan 1,6MPI Laureate - CT 06 BAB
"NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre."
+
A l e x
post 29 Jul 2008, 21:48
Post #40

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

BAB : Te admir daca intr-adevar nu sari tu primul la bataie, vad ca la noi asta e o calitate tot mai rar intalnita, dar faptul ca-ti pui mintea cu toti prostii nu cred ca e sanatos. Doamne fereste sa dai peste un prost care te va baga intr-un stalp cand "il urmaresti", sau de ce nu, te va impusca, ca vad ca e la moda si asta. Sau iti va retine numarul si va afla unde stai si poate o va pati o ruda de-a ta, totul pentru un exces de nervi de moment.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 02:36
Forum Renault