schimbare supape sistem incalzire, Nu stiu daca e o imbunatatire dar...
![]() ![]() ![]() |
schimbare supape sistem incalzire, Nu stiu daca e o imbunatatire dar...
DaciaPower |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 23 May 08 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310 Break
CL
1998
- DJ-xx-ZLI
|
|||
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
http://www.daciaclub.ro/Supape-directionar...d-CN-t4812.html
urmareste in topicul asta postarile mele si nu numai;am scris aici cum scapi mai ieftin in reparatie si cum sa le repari singur; la bricheta,vezi mai intai daca iti vine curent acolo;daca mai sunt clemele intinse....nu te apuca sa dai jos degeaba,nu de alta da nici nu ai pozitie prea comoda cand umblii la ceva la bordul CN;mai ales stergatoareeee;sa te fereasca sfantu sa ai probleme cu motorasul la stergatoare la bordul CN ![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
DaciaPower |
![]()
|
Pai curent vine pt ca folosesc modulatorul fm, dar nu mai merge bricheta in sensul ca nu se mai incinge, am incercat cu o gramada, dar nici una nu merge din cauza asta vreau sa o schimb
|
--------------------
Dacia 1310 Break
CL
1998
- DJ-xx-ZLI
|
|
Cipiotul |
![]() ![]()
|
![]() ^RIP^ IS28AUG Group: Members Posts: 264 Joined: 22 July 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(DaciaPower @ 6 Sep 2008, 23:58) Pai curent vine pt ca folosesc modulatorul fm, dar nu mai merge bricheta in sensul ca nu se mai incinge, am incercat cu o gramada, dar nici una nu merge din cauza asta vreau sa o schimb subscriu ... si la mine merge (folosit aspirator de-ala mic de bibiu ...) dar nu se mai incalzeste bricheta ... si-s fumator ... si de cele mai multe ori uit sa scot bricheta din buzunar si mi-e destul de incomod sa ma caut in buzunare in trafic ... This post has been edited by Cipiotul: 8 Sep 2008, 08:32 |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
- ISxxSEC ex: Dacia 1310L - 1994 (RIP)
Dacia 1310L - 1995 (RIP 2018) Opel Astra G-CC (Y20DTH) Grabeste-te incet sa intarzii la timp ! |
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cauza caldurii degajate de bricheta, in timp se departeaza lamelele din suport (din priza), astfel incat bricheta se va incinge din ce in ce mai putin. Remediu - cu FOARTE mare atentie, si cu o surubelnita izolata pe tija, sau cu un material neconductor, se vor apropia, cate putin, prin tatonare, lamelele pe care calca bricheta. ATENTIE LA POSIBILELE SCURT-CIRCUITE! Rabdare si tutun, ca se rezolva.
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
si eu aveam beleaua asta.
soclul l-am pastrat de la dacie. bricheta in sine am pus-o pe cea de la oltcit! se face rosie! lamele interne cam 1 data la cateva luni le mai aproprii. |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
DaciaPower |
![]()
|
o sa incerc cum ziceti voi sa mai apropii lamelele un pic.
cumparasem una noua si e mai draguta decat ce originala de dacie, de aceea tineam sa o schimb. |
--------------------
Dacia 1310 Break
CL
1998
- DJ-xx-ZLI
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
Mai simplu: normal bricheta e alimentata prin a III-a siguranta de sus in jos , si mai bine scoateti siguranta de tot si aplopriati lamelele fara grija dar nu prea mult ca riscati sa nu mai sara si sa se topeasca .
|
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 08:39 |