DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Acuzat pe nedrept, cum procedez ?

Tudor
post 28 Jul 2008, 08:27
Post #31

Moderator

Group: Members
From: Bucuresti

Am mai spus-o pe site de nenumarate ori.
Caile de atac fata de atitudine incorecta a unui politist sunt:
1. Plangere/ reclamatie la Comandant.
2. Plangere/ reclamatie la Ministerul Internelor.
3. Plangere penala pentru abuz in serviciu in dauna intereselor persoanelor.

Sfatul meu este urmatorul:

Cand un politist are o atitudine pe care o considerati nepotrivita, nu va certati cu el. Spuneti-i ferm si clar ca va cunosteti drepturile (cele de mai sus) si ca daca nu isi schimba atitudinea nu veti ezita sa le folositi. In cazul in care situatia nu se imbunatateste, nu ezitati sa refuzati orice continuare a discutiei si sa va folositi de drepturile enumerate. Cearta cu un politist nu foloseste la nimic si nu va poate aduce nimic bun.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kaloni
post 31 Jul 2008, 05:49
Post #32

Membru incepator

cazul s a rezolvat cam 95 % tongue.gif
bineinteles ca doamna nu s a prezentat nici a doua oara la termenul stabilit si la ora stabilita..... eu si fratele meu ne am dus ... am intrat impreuna la dl. politist ..i am vorbit foarte calm si l am rugat frumos sa rezolve situatia ca suntem si noi satui de umblat toata ziua buna ziua la politie...doamna e cea care a facut reclamatie insa nu prea e interesata sa rezolve..... si nu prea e ok
din momentul acela discutia fata de intalnirile anterioare s a schimbat la 180 grade ...nu ma intrebati de ce si prin ce minune ca nu prea stiu sa explic laugh.gif
a sunat o pe tipa si a doua zi la ora 11 ne am dus din nou ...s au pus masinile una langa alta si ..... am ramas super surprinsa eu....dar si fratele meu care nu a apucat sa vada toate juliturile si gaurile la propriu din spoilerul doamnei ..ca dupa cum spuneam nu a apucat nici sa stea de vb dar sa ii si studieze masina

spoilerul in coltul din stg unde se presupune ca ar fi lovit o fratele meu avea o gaura si 4 crapaturi de ziceai ca e luata la grebla smile.gif)....pe partea dreapta era julit de ziceai ca e luat la smirghel si multe alte zgarieturi care nu mai sunt de luat in seama ca deja sunt prea minore... radmasa.gif
s au dat din nou declaratii s a facut constatarea si pv in care s a specificat ca fratele meu nu are urme pe masina...ca nu este lovita pe nici o parte... a semnat si dna aceste documente si pv..... a spus ca nu si retrage prima declaratie iar in a doua a scris doar ca a simtit impact ...prima data a explicat ca a fost lovita cu spoilerul...politistul i a aratat spoilerul fratelui ca nu e lovit si e intact.....pe urma s a sucit ca sigur a lovit o cu portiera...dl politist i a aratat si portiera...apoi a intrebat o de martori....prima data a spus ca nu are (la prima declaratie)... acum a stat putin si s a gandit si i a venit sa spuna ca in spatele masinii fratelui meu erau niste colegi de ai ei intr o alta masina..ca ei ar fi vazut bla bla..... dl. politist a inceput sa rada si dna a schimbat subiectul...... fara sa mai aduca in discutie chestia asta...
nu zicea nimic de presupusa agresiune si a intrebat o fratele meu de chestia asta...nu de alta dar sa lamureasca si treaba asta..... a spus ca nu a fost agresata dar a pus raul inainte si asa a gandit ....ca s ar fi putut ca.....de fapt nici ea nu mai stia ce sa spuna...

a plecat si a zis ca asteapta decizia politiei ca ei stiu mai bine.....a mentionat ca masina e de firma si ca la asigurari trebuie sa aibe o chestie la mana ca sa i o repare si presupun ca trebuie sa existe un vinovat sa o poata face fara probl.........
din ce am inteles eu asa.....cred ca nu prea vor cei de la asigurari sa i-o repare... ca nu are un verdict clar de la politie...
ne au urat concediu placut si dl politist a spus ca sa stam linistiti pt ca nu se mai poate intampla nimic.... s ar putea sa l mai cheme o data sa mai dea cu subsemnatu' si atat.....
THE END..

multumesc frumos pt timpul acordat si sper sa nu mai aud de cazuri de genul acesta...

--------------------
Dacia Logan Kiss 2008
+
adi_ar
post 31 Jul 2008, 06:22
Post #33

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

Multumim pentru raspuns !
Eu unul ma bucur ca n-am avut dreptate in suspiciunea mea si imi pare bine ca s-a si rezolvat corect cazul. Speram ca cele discutate aici v-au fost de folos, cel putin in a intelege mai bine cum erau percepute lucrurile "din afara".
Concediu placut si fara incidente !

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
argon
post 31 Jul 2008, 07:16
Post #34

Mesaj semiautomat

da' nu-i face nimeni rapandulei plangere pentru fals in declaratii? sau nu se autosesizeaza politia?

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
kaloni
post 31 Jul 2008, 07:25
Post #35

Membru incepator

crezi ca se merita???
procesele astea pot dura destul.......... doamna e si avocata radmasa.gif pe deasupra oricum nu ne incalzeste cu nimic......nu suntem procesomani si nici nu avem timp de chestii de genul asta......... am rasuflat usurati ca s a rezolvat pt ca sincer e un stres ....mai ales pt cel implicat direct dar si pt familie biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan Kiss 2008
+
adi_ar
post 31 Jul 2008, 07:27
Post #36

QUOTE(adi_ar @ 26 Jul 2008, 19:29)
...
In locul lui, daca totul este adevarat 100%, m-as duce peste ceva timp la politie si m-as interesa (printr-o cerere scrisa si inregistrata) cum a fost solutionat cazul in care a fost implicat in urma declaratiilor mincinoase ale doamnei. Prin acest demers, va obliga politia sa-i dea un raspuns scris care-i va permite ulterior sa adopte o pozitie clara.
...
*

Daca fratele lui kaloni nu va cere explicatii in scris, nu cred sa se mai intample nimic.

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
kaloni
post 31 Jul 2008, 07:28
Post #37

Membru incepator

e obligatoriu sau.....asa ca fapt divers?

--------------------
Dacia Logan Kiss 2008
+
$$ilvviu
post 31 Jul 2008, 07:28
Post #38

Membru autentic

From: Roman/NT

Avocata.....
Inseamna ca trebuie sa fie o avocata foarte buna. biggrin.gif
Nici macar propria pledoarie nu a putut sa si-o sustina.

--------------------
Renault Laguna Initiale 2002 - NT-97-SLR
Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX
+
adi_ar
post 31 Jul 2008, 07:29
Post #39

Nu este obligatoriu sa depuna plangere dar cucoana ar merita, cu atat mai mult cu cat este avocata !
Da' poate era procuroare ... ca mai stiu un caz, cu alcoholic.gif , asa ceva ! icon_mrgreen.gif

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
kaloni
post 31 Jul 2008, 07:32
Post #40

Membru incepator

eu inca mai cred ca a vazut semnul de incepator in geam...... si poate s a gandit ca are vreun semn cat de mic pe spoiler sau pe portiera mai nou biggrin.gif (e new entry)....... dupa cum v am spus masina aia trebuie reparata cu orice pret ca arata ca dupa razboi radmasa.gif

31 Jul 2008, 07:34:
poate as fi facut si ce spui tu...insa cat au intrat acolo la declaratii am stat de vb cu sotul dansei...un om extraordinar....care cam incerca sa o scuze putin asa...ca e femeie ca poate i s a parut ......... ca e masina de servici si ca probabil o pune sa o repare.... si in plus de asta e si oltean ca si noi... i am iertat wub.gif

31 Jul 2008, 07:36:
asa ca va doresc o zi buna .... plec spre scarbici smile.gif)

This post has been edited by kaloni: 31 Jul 2008, 07:36

--------------------
Dacia Logan Kiss 2008
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 04:57
Forum Renault