Acuzat pe nedrept, cum procedez ?
![]() ![]() ![]() |
Acuzat pe nedrept, cum procedez ?
Tudor |
![]()
|
||
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|||
kaloni |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 25 July 08 ![]() |
cazul s a rezolvat cam 95 %
![]() bineinteles ca doamna nu s a prezentat nici a doua oara la termenul stabilit si la ora stabilita..... eu si fratele meu ne am dus ... am intrat impreuna la dl. politist ..i am vorbit foarte calm si l am rugat frumos sa rezolve situatia ca suntem si noi satui de umblat toata ziua buna ziua la politie...doamna e cea care a facut reclamatie insa nu prea e interesata sa rezolve..... si nu prea e ok din momentul acela discutia fata de intalnirile anterioare s a schimbat la 180 grade ...nu ma intrebati de ce si prin ce minune ca nu prea stiu sa explic ![]() a sunat o pe tipa si a doua zi la ora 11 ne am dus din nou ...s au pus masinile una langa alta si ..... am ramas super surprinsa eu....dar si fratele meu care nu a apucat sa vada toate juliturile si gaurile la propriu din spoilerul doamnei ..ca dupa cum spuneam nu a apucat nici sa stea de vb dar sa ii si studieze masina spoilerul in coltul din stg unde se presupune ca ar fi lovit o fratele meu avea o gaura si 4 crapaturi de ziceai ca e luata la grebla ![]() ![]() s au dat din nou declaratii s a facut constatarea si pv in care s a specificat ca fratele meu nu are urme pe masina...ca nu este lovita pe nici o parte... a semnat si dna aceste documente si pv..... a spus ca nu si retrage prima declaratie iar in a doua a scris doar ca a simtit impact ...prima data a explicat ca a fost lovita cu spoilerul...politistul i a aratat spoilerul fratelui ca nu e lovit si e intact.....pe urma s a sucit ca sigur a lovit o cu portiera...dl politist i a aratat si portiera...apoi a intrebat o de martori....prima data a spus ca nu are (la prima declaratie)... acum a stat putin si s a gandit si i a venit sa spuna ca in spatele masinii fratelui meu erau niste colegi de ai ei intr o alta masina..ca ei ar fi vazut bla bla..... dl. politist a inceput sa rada si dna a schimbat subiectul...... fara sa mai aduca in discutie chestia asta... nu zicea nimic de presupusa agresiune si a intrebat o fratele meu de chestia asta...nu de alta dar sa lamureasca si treaba asta..... a spus ca nu a fost agresata dar a pus raul inainte si asa a gandit ....ca s ar fi putut ca.....de fapt nici ea nu mai stia ce sa spuna... a plecat si a zis ca asteapta decizia politiei ca ei stiu mai bine.....a mentionat ca masina e de firma si ca la asigurari trebuie sa aibe o chestie la mana ca sa i o repare si presupun ca trebuie sa existe un vinovat sa o poata face fara probl......... din ce am inteles eu asa.....cred ca nu prea vor cei de la asigurari sa i-o repare... ca nu are un verdict clar de la politie... ne au urat concediu placut si dl politist a spus ca sa stam linistiti pt ca nu se mai poate intampla nimic.... s ar putea sa l mai cheme o data sa mai dea cu subsemnatu' si atat..... THE END.. multumesc frumos pt timpul acordat si sper sa nu mai aud de cazuri de genul acesta... |
--------------------
Dacia Logan
Kiss
2008
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Multumim pentru raspuns !
Eu unul ma bucur ca n-am avut dreptate in suspiciunea mea si imi pare bine ca s-a si rezolvat corect cazul. Speram ca cele discutate aici v-au fost de folos, cel putin in a intelege mai bine cum erau percepute lucrurile "din afara". Concediu placut si fara incidente ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
da' nu-i face nimeni rapandulei plangere pentru fals in declaratii? sau nu se autosesizeaza politia?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
kaloni |
![]()
|
crezi ca se merita???
procesele astea pot dura destul.......... doamna e si avocata ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Kiss
2008
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
QUOTE(adi_ar @ 26 Jul 2008, 19:29) ... In locul lui, daca totul este adevarat 100%, m-as duce peste ceva timp la politie si m-as interesa (printr-o cerere scrisa si inregistrata) cum a fost solutionat cazul in care a fost implicat in urma declaratiilor mincinoase ale doamnei. Prin acest demers, va obliga politia sa-i dea un raspuns scris care-i va permite ulterior sa adopte o pozitie clara. ... Daca fratele lui kaloni nu va cere explicatii in scris, nu cred sa se mai intample nimic. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
kaloni |
![]()
|
e obligatoriu sau.....asa ca fapt divers?
|
--------------------
Dacia Logan
Kiss
2008
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Avocata.....
Inseamna ca trebuie sa fie o avocata foarte buna. ![]() Nici macar propria pledoarie nu a putut sa si-o sustina. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
adi_ar |
![]()
|
Nu este obligatoriu sa depuna plangere dar cucoana ar merita, cu atat mai mult cu cat este avocata !
Da' poate era procuroare ... ca mai stiu un caz, cu ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
kaloni |
![]()
|
eu inca mai cred ca a vazut semnul de incepator in geam...... si poate s a gandit ca are vreun semn cat de mic pe spoiler sau pe portiera mai nou
![]() ![]() 31 Jul 2008, 07:34: poate as fi facut si ce spui tu...insa cat au intrat acolo la declaratii am stat de vb cu sotul dansei...un om extraordinar....care cam incerca sa o scuze putin asa...ca e femeie ca poate i s a parut ......... ca e masina de servici si ca probabil o pune sa o repare.... si in plus de asta e si oltean ca si noi... i am iertat ![]() 31 Jul 2008, 07:36: asa ca va doresc o zi buna .... plec spre scarbici ![]() This post has been edited by kaloni: 31 Jul 2008, 07:36 |
--------------------
Dacia Logan
Kiss
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 04:57 |