Stergatoare de parbriz
![]() ![]() ![]() |
Stergatoare de parbriz
Dany |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 21 November 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
2009 / Dynamique
- B 00 XXX
|
|||
mariancd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
- PH 02 MCD
|
|
Dany |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 21 November 02 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
Ce sa faca... Pai scirtziie ca naiba la intoarcere, parca tzopaie peste geam si NU STER NIMIC! ![]() Sa nu mai spun ca atunci cind scuipa in bratul stergatorului mai e o faza: la drum lung, daca bratul ramine plin de apa, la viteze mari - iti arunca inca vreo 5 minute picaturi pe tot geamu! E foarte ofticant! Ce ma gindesc eu. Am vazut la camioanele respectabile :idea: niste furtunase care stau prinse chiar de bratul stergatorului. O sa incerc sa ii montez asa ceva! Sau poate ca o solutie mai simpla ar fi un stropitor fie ceva mai inalt, fie care sa disperseze jetul. Anyway - pentru moment cel mai tare ma oftica scirtziitul ala la intoarcerea din cursa. Sper sa fie de la cauciucul de proasta calitate! Daniel |
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
2009 / Dynamique
- B 00 XXX
|
|
mariancd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
eu am rausit sa reglez duzele asa cum trebuie. l-am reglat ca atunci cand stau pe loc sa bata mai sus pe parbriz, astfel ca la viteze mai mari sa bata unde trebuie, eu asta am avut in vedere, chiar daca pe loc se duc o parte si pe capota. Sincer, nu cred ca lamela este de vina. La DSN-ul de la firma am schimbat 5 (CINCI) seturi de lamele si facea la fel. Am schimbat bratele si problema s-a rezolvat. Vezi daca stergatorul este bine infipt in brat si daca lamela este perpendiculara pe geam.... cam astea sunt conluziile la care am ajuns eu. acum intelegi de ce sunt asa mandru de cele de la solenza, dupa ani de chinuiala in sfarsit imi curata si mie geamul foarte bine si fara pic de zgomot ... m-am intins cu vorba :oops:
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
- PH 02 MCD
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
daniel, nu ti-am zis unde e magazinul la intalnire??? ai fost pe bucla din drumul taberei sa cauti?
pt cei ce nu stiu unde sa gaseasca stergatoare valeo. p ebucla militari este un magazin daewoo. acolo au stergatoare. nu luati de dacia normala de 35. trebuie de cielo de 45 cm. se potrivesc perfect. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Dany |
![]()
|
Da' bre - numa' ca tu ma intelegi pe mine cu problemele cu stinga si dreapta...
![]() Pliiizzzzz! |
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
2009 / Dynamique
- B 00 XXX
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
cum urci pe trafic greu spre razoare,de la mac la prima intersectie faci stanga (13 septembrie). meri inainte (treci de stadionul steaua) pana tramvaiul face dreapta. acolo faci si tu dreapta. la prima intersectie care vine imediat, faci stanga si ai intrat pe bucla din drumul taberei. mergi trei semafoare si intorci (drumul e cu gard viu pe mijloc). dupa ce intorci undeva pe dreapta este un magazin daewoo. cam la doua blocuri de intersectie.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
excel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Dani?? 64 BIT cumva?
|
-------------------- |
|
Dany |
![]()
|
Mi se mai spune si asa!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
2009 / Dynamique
- B 00 XXX
|
|
Dany |
![]()
|
Mutlzam mult Alex. Intre timp am rezolvat problema in cel mai simplu mod posibil. Am intors stergatorul invers. Nu intelege prin asta ca l-am intors cu metalu'nspre geam! LOL! Totusi - merge bine acum si o sa fac "donatia" la valeo ceva mai incolo. Am salvat mesagiu' tau!
Sorry ca am raspuns asa de tirziu - da' :shock: am avut niste nasulii cu compu' (upgrade nereusit!) - si abia acum am reusit sa revin pe forum! De asta nu am mai venit nici joia trecuta. Toate cele bune! |
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
2009 / Dynamique
- B 00 XXX
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ai putea sa incerci niste stergatoare Bosch Twin. Se comporta impecabil si nu incep sa scartaie decat dupa vre-un an. In plus, sunt foarte flexibile, lipindu-se perfect de parbriz.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
AlexV |
![]()
|
vai dar sunt asa de urate stergatoarele duble. :? :? :?
eu am avut bosch simple si au fost o porcarie. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Dany |
![]()
|
Nu cred ca problema este daca sint twin sau simple. Mai degraba marca si calitatea cauciucului. Atita timp cit acum mie imi curata geamul
![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
2009 / Dynamique
- B 00 XXX
|
|
excel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Dani, ai citit mesajul pe care ti l-am trimis pe privat? apropos, am trimis si pe mailu' cu care te-ai inregistrat. reply
|
-------------------- |
|
bondoo7 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 9 September 02 From: Roman ![]() |
eu tocmai le-am schimbat si pt ca nu prea am avut parale mi-am luat de la Petrom de ale de "silicon" de 21" 210K lei ca de 19" n-m gasit dar sunt f multumit, sterg bine si nu scartiie
|
--------------------
dacia
supernova confort toate bune ?..?..?
|
|
Dany |
![]()
|
Eu chiar nu stiu asta. Ce marime ne trebuie noua la DSN / Solenza? Nacenzuratsc ca este aceiasi marime. Insa de cit tre' sa fie ca sa fie "ca la carte"? Si o intrebare: doar lamele de silicon, separate, se pot gasi pe undeva? Mai demult aveau in Carrefour dar acum...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
2009 / Dynamique
- B 00 XXX
|
|
alexnet |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 23 June 05 ![]() |
Eu mi-am luat acum 1 an, pt. masina veche, stergatoare cu silicon de culoare verde
![]() Cat despre stergatoarele de pe Solenza pot sa spun ca la mine sterge bine cel din stanga iar cel din dreapta nu prea calca bine pe parbriz, dar asta este din brat care se mai poate indoi un pic din capat unde este prins stergatorul. |
-------------------- |
|
bondoo7 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 9 September 02 From: Roman ![]() |
standard la SRN sunt de 19" (460mm) dar merg f. bine de 21", numai lamele nu se mai gasesc de mult (tata si-a luat numai lamele cu juma' de an in urma, eu am cautat cam la o luna mai tarziu, dar a fost prea tarziu :shock: )
informativ am gasit stergatoare originale SRN fara brat = 165000lei bucata!!!!!!! asa ca am preferat silicon mai lungi |
--------------------
dacia
supernova confort toate bune ?..?..?
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE vai dar sunt asa de urate stergatoarele duble. :? :? :? eu am avut bosch simple si au fost o porcarie. Ai inteles gresit. Bosch Twin NU sunt stergatoare duble. Alea arata ca naiba. Se numesc Twin pentru ca sunt identice, adica nu exista stergator drept sau stergator stang. Pot fi montate oricum. Eu am avut si am fost f. f. multumit de ele. Un an si ceva nu am avut nici o problema. Dupa, au inceput sa scartaie. Cand le-am schimbat n-am mai avut bani sa cumpar tot Bosch si am luat unele cu lama din silicon. Bune si ele. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
alexnet |
![]()
|
Ieri cand am vrut sa folosesc stergatoarele folosind si "stopitoarea" am constatat cu stupoare ca nu mai exista cauciucul stergatorului din dreapta iar lamelele de fier se plimbau linistite pe parbriz lasand urme vizibile. Nu vreau sa va spun ce nasoala e senzatia mai ales ca a facut cele 4 curse complete, iar eu ma uitam nepunticios.
![]() Este posibil ca lamela de cauciuc sa fi cazut singura sau cineva a facut o "gluma" proasta? |
-------------------- |
|
Dany |
![]()
|
Ce pot sa spun decit... NASOL!
![]() ![]() Anyway - au aparut pe undeva pe forum pozele de la noua Solenza, facuta in Slovacia? Daca le vrea careva - si nu au mai fost postate - le pun eu. Au insa cam 1.5 MB. |
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
2009 / Dynamique
- B 00 XXX
|
|
alexnet |
![]()
|
QUOTE Anyway - au aparut pe undeva pe forum pozele de la noua Solenza, facuta in Slovacia? Daca le vrea careva - si nu au mai fost postate - le pun eu. Au insa cam 1.5 MB. Au aparut si s-au dovedit a fi niste falsuri. Citeste la Stiri. http://www.dsn.as.ro/viewtopic.php?t=882&p...r=asc&start=100 |
-------------------- |
|
Dany |
![]()
|
Vedeti ca "au bagat" lamele de stergatoare in Selgros Berceni, ala nou deschis. Am luat si eu o pereche (47.000 lei). Sa stiti ca sint destul de bune. Adica atita dai - atita fac. Insa totusi sint mai bune decit cele originale!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
2009 / Dynamique
- B 00 XXX
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Mi-am luat si eu Bosch Twin de 18" (450) din Metro cu 430.000 si "tzopaie" pe parbriz. :vmad: Alea de origine nu faceau asa :? ... E drept ca nici nu stergeau si mai si scartzaiau in draci.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Auzi, ma, tu esti Gica Contra, sa dea dracu'! Iti zice toata lumea "nu-ti lua eleron cu stop pe el" - la d-ala te-ai infipt (norocu' tau ca erta naspa); iti zice toata lumea ca piesele Bosch sunt de tot rahatu' - direct in alea te-ai bagat, ai dat si o gramada de bani si nici bune nu sunt. La banii astia iti luai Valeo si-ti mai raminea si de 2-3 beri!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Lasa-ma in palaria mea ca parca am furat banii astia sad.gif . Sambata mi-am luat huse din Metro si cand sa le pun pe masina, spatarul de pe un scaun din fata - lipsa. Mi-am luat cd-player portabil de la Spot, din martie il tot trimit inapoi la reparat si-l primesc in aceeasi stare... Vorba ta, noroc ca era naspa eleronul, ca ma spanzuram cu el. Bag seama ca sunt mana cereasca pentru tepari :x
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
[quote]Mi-am luat si eu Bosch Twin de 18" (450) din Metro cu 430.000 si "tzopaie" pe parbriz. :vmad: Alea de origine nu faceau asa :? ... E drept ca nici nu stergeau si mai si scartzaiau in draci.[/quote]
Eu am avut valeo si au fost Ok ... insa acum cu ploile am observat ca s-au dus (scartzaiau in draci). Probabil pentru ca toata iarna le-am lasat pe masina. Le-am schimbat cu unele Bosh (tot vreo 400K si ceva, luate din Carrefour) si sunt superbe. Vezi ca daca sar ... sa nu fie vina bratzelor. Si la Valeo ... si la Bosh a trebuit sa mai "reglez" bratele, pentru ca lama de cauciuc sa pice cat mai perpendicular pe parbriz. |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
Manuel |
![]()
|
Mersi Wolf, o sa incerc sa le mai reglez.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Am vazut la cineva (nu avea Dacia) stergatoare Champion. Nu topaiau pe parbriz, nu scartaiau si stergeau perfect, asta in conditiile in care erau la a doua iarna. Cand am fost sa-mi iau si eu m-au calmat preturile. Sunt aproape dublu fata de orice altceva, inclusiv Valeo sau Bosch. Dar daca ai bani, merita.
|
--------------------
Dacia
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
reglati "bratele" daca lama de cauciuc sta in "raspar" sau chiar si cele mai bunicele scirtiei. Altfel faceti colectie de lamele scirtiitoare.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:50 |