Cu negresa-ntre picioare
![]() ![]() |
Cu negresa-ntre picioare
Speedy |
![]()
|
||
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
|
||
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa strang bani de releu regulator de tensiune si baterie... altfel nu mi se pare foarte frig de mers cu mobra.
Am fost la Bacau la un botez, cum m-am trezit cam greu si cum am facut cam mult pana la iesirea din Voluntari, i-am dat o blana Loganului, 160-170 in majoritatea timpului. Am mai facut 3 ore de la iesire, deci o medie de 100 km/h ![]() La intoarcere, 130-150 pe ploaie si valuri de stropi de la masini ![]() Astept pietrele-n cap ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
Sper sa nu se supere colegul vis-a-vis, desi sunt putin off-topic, dar am gasit o oarecare asemanare intre topicul negresei si acesta: .
Merita citit |
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
E aceeasi persoana cu mongolia.ro
Tot offtopic: http://www.motociclism.ro/forum/index.php?...opic=236710&hl= |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
visule a fost un reportaj cu excursia mongolia.ro...... erai si tu bulina pe carena motocicletei?
unde sa fac si eu scoala de motor???? ai vreo recomandare de scoala buna? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai degraba sunt o bila mare, decat o bulina pe motocicleta
![]() (n-am participat la nicio filmare, sau cel putin, nu stiu sa fi participat. Bulina cu "am kilometri" e la locul ei, pe parbriz) Scoala moto? Pai ce sa zic eu... ca am facut-o acum 16-17 ani la Ilioara, aveam deja un an de cand mergeam cu scuterul (ceea ce va recomand si voua inainte de a va urca la orice alt ghidon motorizat) si m-am dus de vreo 3 ori. In 2 sedinte am invatat poligonul si in cealalta am iesit pe traseu, de la Ilioara pana la soldat si inapoi. Chiar nustiu cat de multe te invata astia la scoala, insa scolile cu pretentii sunt scumpe, chiar dublu ca pret. Cum toti ne scumpim la tarate, solutia e sa faci scoala, sa iei permisul si sa inveti "ghidonerie" pe carca si motocicleta ta pe urma. Chiar daca pare relativ simplu la prima vedere, mersul pe doua roti e destul de complicat. Nu stiu daca vei deprinde reflexele si miscarile de baza pe timpul scolii. Cum nu se mai da traseul la examen, majoritatea instructorilor se axeaza pe poligon, ca sa iei examenul. Nu cred ca-si pierde nimeni timpul cu formarea ta ca motociclist. (s-ar putea sa ma insel si sa fie si astfel de oameni, dar am mari rezerve ca ar exista...) |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
atunci o scoala de asta cu pretentii....
oricum ma gandeam sa fac si o scoala de offroad dupa ce iau A.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
@ b76bgaarh
Scoala propriu-zisa de moto am facut-o in '96, tot la Ilioara. In vara asta, inainte de a iesi cu motocileta mea pe strada, m-am dus la o scoala (tot in poligon la Ilioara) si am mai facut vreo 10 ore de poligon cu o motociletea la fel cu a mea. Scoala se numeste Adi Moto, iar Adi (instuctotul principal de acolo) mi s-a parut a fi un bait super de treaba, pasionat de ceea ce face si de la care ai cate ceva de invatat. Daca te ajuta cu ceva: http://www.adiautomoto.ro/ Ar mai fi si asta http://www.scoalamotolouis.ro/. I-am auzit pe mai multi ca au fost multumiti de ea. Oricum, subscriu in totalitate la ceea ce a zis vis-a-vis. Experienta o acumulezi dupa scoala, dupa ce incepi sa te dai pe strada. Este exact la si la masina, ca practic dupa scoala inveti sa conduci. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Si eu recomand tot Moto Louis, unde am facut si eu dealtfel.
Avantaje: motociclete diverse ( Suzuki GS500, Yamaha Trikker250, Yamaha YBR, Honda CBR125, Honda XR si inca cateva ), program foarte flexibil, instructori mai mult decat OK, echipament protectie pe durata cursurilor, iesiri in trafic, carte pentru chestionare gratis. Dezavantaje: e cu 100-150 de lei mai scumpa decat restul. Adica la Louis e 600 de lei si la restul costa vreo 450-500 de lei. Dar numai cartea aia pentru teorie e vreo 30-40 de lei si celelalte scoli nu iti ofera echipament, nu fac iesiri in trafic si au tot felul de petarde de First Bike-uri pe care scrie cu marker-ul Honda, Suzuki sau mai stiu eu ce. In scoala moto inveti doar sa iei poligonul si sa nu cazi de pe motocicleta la viteze mici; defapt adu-ti aminte cate stiai tu despre condus masini imediat dupa ce ti-ai luat categ. B. Nimic! E acelasi lucru si la moto. Daca vrei, dupa, poti sa te duci la un curs de perfectionare pe AMCKart cu motocicleta proprie. Cel putin prin primavara se faceau, probabil se vor face si la anul. Mai deprinzi acolo cateva idei despre o franare sau evitare de urgenta. Dar, dupa ce iti iei carnetul si moto, sunt putin importante cursurile astea. Experienta pe care o vei acumula e cea mai importanta. Mergi cat mai mult si cat mai prudent si gata. Nu stiu daca se mai fac inscrieri anul asta la scoala moto fiindca nu se dau examene iarna, asa ca cel mai bine ar fi sa intrebi pe la inceputul lui februarie. |
--------------------
-
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
aham....inteles...
dupa sarbatori dau telefon sa vedem cand incep... mama da ce scumpe mai sunt scolile in ziua de azi... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
gibonu |
![]()
|
Stai sa vezi ce misto este (dupa ce iti cumperi motocileta) si incepi sa-ti cauti echipamant. Sa vezi acolo preturi.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai foarte multi cred ca trebuie sa ia in calcul doar scola moto, pretul de achizitie al motocicletei si eventual o casca.
Insa, daca e o motocicleta la mana a doua si pretul de achizitie e mic, mai mult ca sigur trebuiesc schimbate la ea toate consumabilele. O pereche de cauciucuri decente - 200 de euro Un kit de lant - 2-300 de euro Un schimb de ulei + filtru - 20-50 de euro O bujie decenta - 15 euro Etc. Daca mai ai probleme uzuale, gen reparat carburatoare, regulatoare de tensiune... mai cheltuiesti cateva sute de euro. Deasemenea se plateste si impozit, asigurare. O pereche de cizme bunicele, peste 120 de euro O geaca bunicica, peste 150 de euro O casca cat de cat, peste 100 de euro Pantaloni, peste 50 de euro Manusi decente, tot peste 50 de euro Daca vrei sa fii protejat de ploaie, mai scoti cateva milioane din buzunar. Un set de protectii bunicele, sare si el de 150 de euro. Nu-i un hobby tocmai ieftin ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Echipament gasesti si mai ieftin. Mai un restposten, mai un probiker in loc de dainese si te protejeaza.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
visule iti dai seama ca stiu ca toate costa.....
vreau motor nou.... maxim 5000 de epuroi... casca...manusi si combinezon off road... bocanci...platosa...brau... motorul vreau sa il iau in leasing.... acum stau in cumpana intre motor si atv....... dupa sarbatori ma hotarasc.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
echipament gasesti adus SH de dincolo si de marca la preturi mai mult decat acceptabile. Asta daca nu avem nazuri ca suportam doar nou, dar daca si motorul e SH n'ar trebui sa fie o problema asta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Sincer sa fiu, n-as purta niste cizme SH...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
le vezi cum arata inainte, de obicei astea nu le-au purtat niste jegosi parliti, si mi se pare ca se rezolva la curatatoriile chimice. Si pe saua ta a pus altcineva curu' inainte..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Mai sunt si alte "date tehnice" de luat in calcul. Te pomenesti ca tu ti-ai luat si chiloti SH pe care i-ai dus in prealabil la curatatoria chimica...
This post has been edited by vis-a-vis: 3 Dec 2009, 14:36 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
argon |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Argoane, sa porti tu casca SH.
3 Dec 2009, 15:37: Argoane, sa porti tu casca SH. This post has been edited by einstein1984: 3 Dec 2009, 14:37 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
te pomenesti ca in tarile cu apa calda cand te duci sa inchiriezi un banal scuter te prezinti cu casca de acasa? sau la ski n'ai auzit de inchirierea echipamentului printre care si clapari?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pe langa faptul ca tot echipamentul moto e imbibat de mirosuri, ce ajunge la magazinele SH sunt deja depasite si destul de uzate.
As vrea sa vad ce se poate cumpara dintr-un magazin d-asta... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
argon |
![]()
|
eu doar am vazut in targul de duminica la cineva care aduce skiuri patine clapari si echipament moto, si arata destul de bine, de aia am si zis ca ar fi o alternativa la cele scumpe. Fiecare face cum crede si cum il lasa buzunarul, nu-i obligatoriu nimic.
This post has been edited by argon: 3 Dec 2009, 14:43 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Uite, de exemplu... eu de un an si ceva ma coiesc sa-mi iau cizme moto.
Alea prea ieftine nu-ti ofera protectie, intra apa-n ele sau mergi precum robotul, ca nu-s flexibile. Si alea destul de scumpe sufera de unele bube. Eu am pus ochii pe unele de 13 milioane, dar am aflat ca nu-s foarte rezistente la apa... Daca m-as duce si as lua asa dupa ureche din targ, sigur as veni cu niste gioarse acasa... 3 Dec 2009, 14:50: La fel e si cu imbracamintea... Trebuie sa reziste la vant (sa nu falfaie pe tine) sa tina de cald cand e rece, sa aiba ventilatie pentru cand e prea cald, sa reziste la ploaie, dar sa fie respirabila. Pe motocicleta e un microclimat mult mai potrivnic chiar si decat atunci cand mergi pe jos. Trebuie sa tii cont de multe chestii. This post has been edited by vis-a-vis: 3 Dec 2009, 14:50 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Off topic de off topic. Radeti voi, da stiti ca exista oameni care cumpara lenjeria intima de la SH, cu sacul? Le dai telefon cand primesti si te trezesti ca se bat la usa. O cumpara jegoasa cum e, nu stau pe ganduri. Credeti-ma, stiu din surse sigure.
Scuze de off topic. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
argon |
![]()
|
mi-ai taiat pofta de mancare, nu se accepta scuzele de offtopic.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
ai de...cum ma chiloti sh......
visule eu vreau sa folosesc motorul sau atv..doar pt escapada offroad la sf de saptaman nu si de mers pe starad munca etc.... deci nu ma deranjeaza daca falfaie echipamentu..... oricum parca vezi ca imi iau masina noua si termin tot balciul.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ia-ti o masinuta d-asta: http://globalxvehicles.com/gallery-gxv-81/
This post has been edited by vis-a-vis: 3 Dec 2009, 16:08 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
unimog......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(argon @ 3 Dec 2009, 16:29) echipament gasesti adus SH de dincolo si de marca la preturi mai mult decat acceptabile. Asta daca nu avem nazuri ca suportam doar nou, dar daca si motorul e SH n'ar trebui sa fie o problema asta. Argoane, tu macar atata lucru nu pricepi? Aici este vorba despre siguranta ta. Daca si la capitolul asta tindem sa mergem spre minim, eu nu mai am ce sa zic. Gandeste-te simplu: daca Doamne fereste cazi si iti belesti cotul, genunchiu sau mai rau coloana, nu o sa iti para rau ca te-ai zgarcit la 100-150 de euro, adica difentata dintre echimentul de care spui tu si unul serios. Sunt constinet ca daca iti iei Dainese sau BMW nu te protejeaza de orice, dar macar dormi linisiti ca ai facut maximul in ceea ce priveste protectia. La fel de constient sunt ca cu motocileta nu te dai artist, ca s-ar putea sa nu mori acasa. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 05:51 |