Cu negresa-ntre picioare
![]() ![]() |
Cu negresa-ntre picioare
misu78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Că mi se rupe...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Miticu tot mitic
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
https://www.google.ro/maps/dir/45.3904347,2...0!3e0?hl=ro https://www.relive.cc/view/r10007836427 This post has been edited by vis-a-vis: 27 Aug 2019, 08:11 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
![]() |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
This post has been edited by vis-a-vis: 12 Sep 2019, 08:04 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Hai, că accidentele știu că vă plac
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
felicitari pentru urcarea la Leaota, am colegi are urcau pe acolo dar cu mobre de hard enduro. Nu red sa fi fost urosr cu 221 de kile...+greutatea mobrei.
Totul ok dupa cazatura? This post has been edited by einstein1984: 26 Sep 2019, 12:28 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Sper ca esti bine. Ceva stricaciuni?
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Scăriță, oglindă, handguard, semnal și geaca-n cot.
Nițel umărul. Scăpat ieftin. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Mda, s-a mai dus un erou. S-a mai dus o legendă. Dacă până și ăștia experimentați ca tine sunt trântiți, ăștia de-al de mine nu au nicio șansă.
Din câte știu, rca trebuie să îți despăgubească inclusiv echipamentul. Casca nu ai zgariat-o și tu? ![]() This post has been edited by MuciX: 26 Sep 2019, 13:58 |
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Bine ca esti tu ok, restul nu mai conteaza.
|
--------------------
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
MuciX |
![]()
|
A scăpat întreg parbrizul ăla?
|
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Catamai handguadurile, zici ca sunt scuturi de jandarmi
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MuciX |
![]()
|
Las ca-s bune, la cat merge nebunul, prin bine. Ofera protectie la bolovanii aruncati de camioane si in combinatie cu mansoanele incazite creca acum e aproape de imposibil sa iti inghete mainile pe ea.
Frumoasa nu a fost niciodata, deci n-are de ce sa sufere estetica. |
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Am rupt o protecție pe Leaota și m-a apucat începutul lui septembrie doar cu una. Venind frigul dintr-o dată, chiar am apucat să îmi dau seama de diferențe. Pe pod pe la Basarab merg destul de tare și în prima dimineață chiar mi-a înghețat mâna dreaptă, pe treapta 2 la manșoane. stânga n-a simțit nimic. Poți să ai mama manșoanelor, dacă-ți bate alizeul pe mâini, mai devreme sau mai târziu vor paraliza de frig. Așa că mi-am mai comandat 2 perechi, să fie acolo pentru vara asta.
QUOTE(MuciX @ 12 Oct 2019, 22:58) E neatins... În principiu crashbaru' lu' Harea e aur...This post has been edited by vis-a-vis: 14 Oct 2019, 11:17 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Victorine |
![]()
|
Oooo, în sfârșit ceva nou. Genial clipul, mi-a plăcut maxim peisajul, montajul, muzica, tot. Tu l-ai făcut? Felicitări pentru tura reușită!
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
MuciX |
![]()
|
Ce fel de negresă o mai fi și asta?
|
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(Victorine @ 22 Aug 2021, 22:56) Oooo, în sfârșit ceva nou. Genial clipul, mi-a plăcut maxim peisajul, montajul, muzica, tot. Tu l-ai făcut? Felicitări pentru tura reușită! Da, inclusiv pseudo melodia, de la ea am plecat ![]() 23 Aug 2021, 12:41: QUOTE(MuciX @ 23 Aug 2021, 08:12) Cu alb pe ici pe colo ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 23 Aug 2021, 11:41 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 23:24 |