Suspensie, intarita
![]() ![]() ![]() |
Suspensie, intarita
kkk |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 25 December 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
dudy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 21 November 04 From: Pitesti ![]() |
am vb eu despre asa ceva. mai cauta daca nu gasesti da-mi un pm
|
--------------------
cp...urmeaza
super nova
- AG 99 DUD dupa 2 blituri,daca nu sunt in spate sunt in dreapta
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
KKK .. frumos nick .. nu am ce spune ..
De fapt, cred ca spune nickul tau destule ... Scuze off-topicul, dar nu pot sa nu ma crizez cand vad useri cu nume serioase si cu date multe despre ei (locatie, tipul masinii, varsta). |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Liviu, nu te criza prea tare ca am vazut unu cu nr de la masina asa. Iti dai seama cind da politaiu prin statie: Opreste-l pe ca-ca-ca ca are 100/h
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
kkk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 25 December 04 ![]() |
Dudy,
te refereai intr-un post la arcuri de camioneta taiate. Te referi la Dacia papuc? Poti intarii amortizoarele fara scule speciale? Off topic: Nick-ul meu nu are nici o legatura cu Klanul, dar fiecare interpreteaza ce vede prin prisma personalitatii sale. |
-------------------- |
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
sunt si prea mari cauciucurile in diametru, incearca cu bara mai mica daca gasesti /45 sau /40, sa le mai reduci din diametru, poate ca ating doar marginile cauciucului ca sunt prea late, trebe vazut mai indeproape,
iar daca pui si arcuri mai tari la SN ... o sa scuture ca un tractor ![]() |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
idee: tai pana la 2 spire din fiecare arc si gasesti pe cineva care sa se ocupe cu intaritul lor
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca te uitai la tuning sn observai ca s-a mai discutat de intarirea suspensiei la SN
Modificare Suspensie Supernova: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=8008 Eu zic ca nu are rost sa fie 2 topicuri cu aceeasi tema asa ca... |
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
asa ca topic closed si continuati dincolo
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 18:30 |