nimic nou?, am o alarma cu inchidere centralizata
![]() ![]() ![]() |
nimic nou?, am o alarma cu inchidere centralizata
burtik4u |
![]() ![]()
|
||
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|||
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
.... deci tu ai alarma si vrei sa stii daca iti poate comanda inchiderea centralizata nu? se poate daca alarma are relee pt inchidere incorporate, si mai toate au...
arunca un ochi aici : http://www.daciaclub.ro/Alarma-pilot-t61576.html This post has been edited by alinushy: 27 Jul 2008, 08:48 |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
burtik4u |
![]()
|
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
nu nu ... nu cred ca m-ai inteles.. eu zic de acel modul care este legat de firele de la inchiderea centralizata.. nu stiu... poate la alte modele de alarme are in unitatea aia centrala modulul.. dar la a mea nu este.. si nu stiu exact daca are omul si modul ala ... si intrebam daca pot face ceva fara el
![]() 27 Jul 2008, 12:46: a.. si ma uitasem dinainte la topicul ala ![]() ![]() 27 Jul 2008, 16:07: da.. deci s-a adeverit.. nu are omu acel modul :-s.. ce pot sa fac??? inafara de a-i da inapoi inchiderea si alarma ![]() This post has been edited by burtik4u: 27 Jul 2008, 15:07 |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
am avut si io pilot si alarma si modul, dupa ce a "crapat" modulul am legat motorasele direct la inchidere
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:02 |