ghinion de nesansa, mi-au pierdut Golanu'
![]() ![]() ![]() |
ghinion de nesansa, mi-au pierdut Golanu'
vv |
![]()
|
||
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|||
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Pai asta e un semn ca ... hmm da nu vreau sa te descurajez! Io mi-as fi luat alta masina!
|
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba "descurajeaza-ma". Daca exista posibilitatea sa fie "semn rau" vreau sa stiu si eu.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Hai mai Ciombe termina cu superstitiile. Ce semn? E semn ca trebuie sa mai astepte putin si atit. Si poate, e lucrata mai atent, na, uite ca am dat in bobi si a iesit de bine.
Vv, tu n-ai cerut ceva afar din cale. Dar poate masina aia care ar fi libera, e a lu altu. Si daca tu faci vreo 500 km in WE, ce-i mai spune lu ala? |
--------------------
x
x
- x
|
|
vv |
![]()
|
bomica - nu vreau Lgn nou. Vreau orice masina. E vorba despre Cobalcescu, sunt sigur ca au masini pe care ar putea sa mi le dea. ar putea sa-mi dea chiar aia de drive-test, am vazut ca o foloseste o cucoana angajata la ei.
later edit - pt cine nu a inteles din prima: QUOTE Eu le-am cerut sa-mi dea temporar alta masina daca nu pot sa mi-o dea pe a mea in 2-3 zile TEMPORAR! Nu vreau masina SH dupa ce am platit una noua - vreau sa nu raman pieton 2-3 luni pana fabrica ei una noua! (exagerez poate dar asta e ideea). This post has been edited by vv: 11 Jan 2005, 14:46 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
vv, crede-ma cand iti zic ca vrei unul NOU. Mai bine astepti decat sa te grabesti aiurea, si sa iti pierzi zilele si nervii prin service-uri dupa. Crede-ma ca nu e placut deloc!
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Eu zic sa te intrebi unde e masina ta. Sper sa ai noroc sa nu fie gata livrata la altul care nu a verificat seriile cand a ridicat masina (mai sunt si din astia). Bafta!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
vv |
![]()
|
litza - tocmai de-asta vreau o masina pana imi rezolva problema. Ca in ciuda asigurarilor pe care le-am primit de la dealer, tare mi-e mie frica sa nu dureze mai mult de o luna toata distractia - poate o sa se termine cu modificarea actelor, nu stiu, dar oricum eu banuiesc o perioada luuunga de confuzie. Sunt curios ce s-ar intampla daca eu nu m-as baga sa modific actele de la banca - teoretic daca imi schimba masina pot sa le trag tzeapa
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
Vlad_solenza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 4 January 05 ![]() |
Ai încercat să suni la vocea clientului? Poate exista un precedent si ei stiu mai bine ce e de facut...
Eu cred ca problema e din cauza vreunui functionar de la Dacia care era prea preocupat sa soarba din cafea sau mai stiu eu ce... si hop a inversat o cifra |
--------------------
Dacia
Solenza Europa
- -
|
|
vv |
![]()
|
Nota 10 pt. Dacia: nu mi-au terminat actele, da' vineri seara mi-au dat masina de drive-test. Imi place ca azi am primit un mail de la VC in care ziceau ca "va informam ca in urma cererii dumneavoastra ati primit masina" de parca eu nu as fi observat
![]() Ce mi s-a parut trist la masina de drive-test: un romanas a furat butonul (cu impuls) de la geamul electric al soferului ![]() ![]() In rest ce pot sa zic - masina are ~ 3200 km si se tine f. bine pentru o masina de drive-test. Nu troncane/scartaie, nu nimic. Puncte negative: tremura un pic usa soferului cand o inchizi (dar nu mult), si geamul stanga-spate nu mai merge asa "smooth" ca celelalte geamuri (are un pic de joc). This post has been edited by vv: 17 Jan 2005, 15:23 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Membrii forumului au dat bani grei pe butoanele alea....poate l-a furat Esca...?
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
vv |
![]()
|
Al - o clarificare: nu zic ca cei care au scris aici ca si-au pus butoane au facut chestia asta, doamne fereste. Nu acuz pe nimeni in particular. Si la urma urmelor - cat naiba poate sa coste un buton? Sunt sigur ca a fost furat de cineva care are mentalitatea ca "masina asta nu e a cuiva anume deci e a nimanui" (recunosti genul de personaj, nu? Se gasesc o droaie din pacate). Si mi se pare oarecum plauzibil ca cineva care a citit forumul (chiar daca nu este membru) sa fi avut aceasta "initiativa". Nu m-am gandit pana acum ca ceva ce a fost postat cu cele mai bune intentii poate (teoretic) avea astfel de efecte... asta mi se pare trist
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:11 |