Trabantul circula pana in 2020, La ei da, la noi?!...
![]() ![]() ![]() |
Trabantul circula pana in 2020, La ei da, la noi?!...
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Te repeti... draga...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Pai incercau sa repare daciile cu ce piese le vindeau romanii prin targuri. Acei romani erau multi angajati la uzina, iar acele piese erau rebuturi
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(MHY @ 29 Jul 2008, 10:21) Sper sa ramana in trafic numai masinile de la E2 in sus...Salut aceasta decizie a guvernantilor romani si sper sa fie aplicata in 2011...ca sa putem respira un aer putin mai curat...pentru noi si copii nostrii... ![]() vorbesti si tu doar ca sa nu taci. Nu e nici o decizie, e un zvon fara nici o sansa de punere in practica. hai cu stersu', macar inchideti naibii topicul, decat sa stergeti ce nu da bine...mare prostie cu unirea forumurilor DC si Reno, am spus-o si o sustin. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
@ blaue Pai daca ai drepate ce sa fac . Asa mai rar ca tine bobocule.
![]() ELYEN OEROEKRE A TRABI! ![]() This post has been edited by bion: 29 Jul 2008, 21:21 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Argon>>Ma asteptam sa ai o replica de genul avand in vedere ca esti cel mai ''slab'' moderator de pe forumul asta...Eu sper sa nu fie un zvon si sa fie o realitate...banuiesc ca ai si tu dacie deoseama cu mine de ai postat miunatia asta..si te simti un pic frustrat...
This post has been edited by MHY: 29 Jul 2008, 21:23 |
--------------------
------
------
------
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pe care forum? spre surprinderea ta pe Reno nu am intrat vreodata, iar unde sunt eu moderator n'ai tu habar sa fi intrat vreodata, cum spuneam, vorbesti, pardon scri ca n-ai ce face. Ma simt frustrat, ai dreptate, din motivul ca scriu pe Daciaclub si se baga in seama unii de pe reno, ca citesc pe Daciaclub ce debiteaza unii de pe reno..samd...repet, unii.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Propun sa organizam un turneu de box de amatori anual, si toti membrii cu probleme (intre ei) sa intre in ring si sa si le rezolve
![]() Serios vorbind, chiar e nevoie sa ajungem la certuri pe aici ? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BlaueCorsa @ 29 Jul 2008, 20:59) tarzy, imi pare rau dar nu ai dreptate. Cantitatea de noxe emisa nu este o functie lineara de consum. Tine de mai multi factori - masinile moderne au catalizator, randamentul arderii este mai bun s.a.m.d. unde anume nu am dreptate? revenind la poluare .... o masina "moderna" cu consum marit (ca vorba aia sa manacce si gura petrolistului) polueaza mai putin decat o "vechitura" numai pe hartie ... daca voi vreti sa inghititi asemenea povesti chiar asa pe nemestecate nu aveti decat .... eu unul prefer sa le mai si rumeg un pic. QUOTE(A l e x @ 29 Jul 2008, 21:01) BlaueCorsa : Nu incerca, a spus-o chiar el.. "n-ai cu cine" Lasa-l sa creada ce vrea. E genul de om care incearca sa-ti explice cum airbagul sau ABS-ul defapt sunt rele si nu ajuta la nimic. meserie ... unde am spus eu ca abs-ul si airbagul "e" rele? ti-am spus doar ca nu prea exista statistici care sa spuna ca se mierleste mai putin in asemenea masini - daca crezi ca-mi poti demonstra contrariu .... deabia astept .... altfel ... da-mi voie sa deschid fereastra ca miroase urat cand vorbesti tu |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Pai noxele si emisiile de monoxid se masoara cu aparate speciale la inspectia tehnica periodica. Hai sa lasam teoria conspiratiei...
This post has been edited by BlaueCorsa: 29 Jul 2008, 21:31 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
bion |
![]()
|
ELYEN OEROEKRE A TRABI!
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Bon. Domnule tarzy, urmarind aceeasi logica cu dvs., nu ajungem nicaieri. Fac pariu ca masina mea consuma mai putin decat o Dacie 1300.
LE: @bion: A Trabi a kiraly! ![]() This post has been edited by xcss: 29 Jul 2008, 21:32 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(argon @ 29 Jul 2008, 21:24) din motivul ca scriu pe Daciaclub si se baga in seama unii de pe reno, ca citesc pe Daciaclub ce debiteaza unii de pe reno..samd...repet, unii. Si invers este valabil... ![]() ![]() Am vazut ca au muncit azi '''adevaratii moderatori'' si au facut curatenie in topicul asta...si singurul care a avut de comentat ai fost tu...cand o sa vada ce balamuc este aici. ![]() This post has been edited by MHY: 29 Jul 2008, 21:37 |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"da-mi voie sa deschid fereastra ca miroase urat cand vorbesti tu"
Ah, cate posibilitati sa-ti raspund, totusi n-am sa ma cobor la nivelul tau ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Vivat Trabantu', nene bioane! Servus te!
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
care-i masina ta? Renault Megane Sedan Privilege 1,6 16V 2007???
tin pariul .... mai ales in oras .... si-n plus iti spun ca te-ai pacalit amarnic cerand 1300 .... ca asta consuma cel mai putin din gama CLT QUOTE(A l e x @ 29 Jul 2008, 21:33) "da-mi voie sa deschid fereastra ca miroase urat cand vorbesti tu" Ah, cate posibilitati sa-ti raspund, totusi n-am sa ma cobor la nivelul tau ![]() ![]() mda .... sa-ti dea doamne-doamne atatia bani cate manele am ascultat eu la viata mea .... cred ca nici un cornet de seminte nu o sa-ti permiti sa cumperi serios acum ... prea pune lumea botu' la propaganda fara sa gandeasca This post has been edited by tarzy: 29 Jul 2008, 21:40 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
A l e x |
![]()
|
tarzy : Ce consum mediu iti arata computerul de bord ?
Ah ce glume am in mine ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
xcss |
![]()
|
Am avut 1300 inainte. End of useless argument.
|
--------------------
-
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Daca nu va bateti, nu rezolvati nimic ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ag02cws |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
2008
|
|
tarzy |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 29 Jul 2008, 21:35) la Logan 12+ .... la dacie nu aveam asemenea preocupari, la aro nici atat in plus daca nu mai puteam de curiozitate ... aplicam regula de 3 simpla si calculam singur consumul intre 2 plinuri |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
bion |
![]()
|
A kiraly!
![]() Asta se fabrica si avea un succes deosebit ![]() ![]() ![]() This post has been edited by bion: 29 Jul 2008, 21:52 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
QUOTE(tarzy @ 29 Jul 2008, 20:44) @gotty - care-s tehnologiile alea invechite si mai ales caror cerinte nu corespunde o masina non-euro? crezi tu ca o masina fara abs si servodirectie nu poate fi consdusa? ... pai nu stiu ce varsta ai tu ... dar bag mana-n foc ca de la maternitate foarte brobabil ai fost adus de-o "Salvare" ... adica o masina conceputa prin anii 50 .... cu punte fixa si suspensii pe foi .... frane pe tambur ..... etc tu chiar crezi ceea ce scrii ca daca i asa,vai de noi... eu m am nascut acum fix 26 ani(+- cateva luni) si intr adevar(banuiesc) am mers cu o "salvarea",dar (nu doresc nimanui in afara de tine ![]() bineinteles ca o masina fara abs si fara servodirectie poate fi condusa,dar ce te faci cand vine cocalaru'cu tuaregu' si ti pune motoru'n brate? nu m am legat de conceptia daciei(desi ar fi multe de spus) dar sunt de parere ca orice om responsabil ar renunta la ea in secunda 2. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
vierme_ha |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 386 Joined: 6 January 04 From: Fetesti/Bucuresti ![]() |
Sunt singurul care crede ca taxiurile Logan 1.5 dci nu mai sunt E3 sau cat sunt ele? Cand ii vad cu norul de fum in spate ma cam gandesc ca se afla in concurenta cu trabantul
![]() Cat despre alte masini Euro x....Passaturi pe autostrada cand schimba viteza (tot dizel) mai baga care o perdea mica de fum...Oare chiar asa inofensive sunt noxele astea de le baga norma de poluare atat de buna? Astea sunt doar niste exemple...Fumul asta specific am vazut si la megan-uri si cam la toate masinile dizel(care rup! ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX fost 1.8 16v 99kw
1990
- IL-02-XFP Semnat: eu
|
|
Twister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 4 May 05 ![]() |
Mai fratilor, sa va spun eu cum sta treab...
1. Prima si prima data ar trebui eliminate camioanele vechi, DAC, Roman, SR-uri. Astea sunt proprietati ale unor firme, asa ca nu le va fii atat de greu sa-si cumpere altele mai noi. 2. Proprietarii de masini de plastic marca Renault (Clio, Magane) si de sifonier Logan se trag din patura posesorilor de Dacia. Doar ca ei isi inchipuie ca "s-au imbogatit" si sunt herrenvolk acum. Aiurea, sunt tot sarantoci (ca altfel isi luau o masina adevarata, nu un dop de plastic), dar se dovedeste ca sunt si parveniti. Sigur, nu se aplica tuturor, sunt si oameni de bun simt, respectabili, in randurile lor. 3. Daciile in stare proasta ar trebui eliminate. N-ai bani de masina? Mergi cu transportul in comun. Daciile bune, intretinute, in schimb, nu ar trebui supra-taxate, deoarece sunt masini clasice, multe au devenit de colectie si, chiar si tehnologic, motorul Dacia, chiar daca nu e Euro x, nu a fost un motor excesiv de poluant. In timp oricum vor ramane foarte putine Dacii, cele mai bine intretinute, deoarece poporul va renunta la ele pt masini cu AC, ABS, EBD, NFS. Anyway, au ramas putine Dacii alive, ma uitam, la 10 masini, una este Dacia. Vara, in C-ta e si mai rau, la 15 masini vezi o Dacia, restul sunt BMW Z4, Lamborghini, decapotabile etc, masini nepoluante dpdv al gazelor si groaznic de poluante dpdv al manelelor care se deverseaza din interior spre incantarea publicului larg. |
--------------------
Dacia 1310L
1397cm³
1994
- CT-01-... Imi place munca: ma fascineaza. Pot sta sa o contemplu ore intregi.
|
|
xcss |
![]()
|
QUOTE(Twister @ 30 Jul 2008, 08:24) Mai fratilor, sa va spun eu cum sta treab... 2. Proprietarii de masini de plastic marca Renault (Clio, Magane) si de sifonier Logan se trag din patura posesorilor de Dacia. Doar ca ei isi inchipuie ca "s-au imbogatit" si sunt herrenvolk acum. Aiurea, sunt tot sarantoci (ca altfel isi luau o masina adevarata, nu un dop de plastic), dar se dovedeste ca sunt si parveniti. Sigur, nu se aplica tuturor, sunt si oameni de bun simt, respectabili, in randurile lor. Deplasandu-mi fizicul arian, de sarantoc parvenit, spre dopul meu de plastic, iti multumesc ca ne-ai spus cum e treaba. Muream dracu' si prost pe deasupra. Inchide cineva? Pliiiiiz? |
--------------------
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(BlaueCorsa @ 29 Jul 2008, 21:59) tarzy, imi pare rau dar nu ai dreptate. Cantitatea de noxe emisa nu este o functie lineara de consum. Tine de mai multi factori - masinile moderne au catalizator, randamentul arderii este mai bun s.a.m.d. Ma, nu mai vorbiti din carti doar ce va place sa intelegeti. Omu are ceva dreptate. Idea e asa. Mai sunt X dacii 1300 si trabant si mai stiu eu ce poluatoare. Dar acuma sunt Y loganuri, meganuri, etc. Consumul declarat de benzina in mare este tot pe acolo (litri la suta de km). Dar Y deja este vizibil mai mare de X. Bun, dar aceste masini noi, de conceptie NET SUPERIOARA au posibilitati mult mai mari, pot merge mult mai repede mai ales pe autostrazi, unde consumul creste simtitor implicit si noxele eliminate. Orice masina scoate CO2, CO si alti agenti poluanti. Masinile noi au redus muuuult (catalizatoare and shit) nivelul la acesti agenti, care la masinile vechi au nivele mari, DAR nivelul de CO2 (raspunzator de efectul de sera, problema noastra mondiala numarul 1 si cea mai grava care trebuie sa ne ingrijoreze cel mai mult) este cam tot pe acolo. Si cum tu poti merge lejer cu 140 cu masina ta noua, sa stii ca nu m-ar mira DELOC daca as afla ca tu scoti mai mult CO2 in atmosfera decat o amarata de dacie pusa la punct care se plimba cu 80-90. Bine, la noi inca nu prea este infrastructura ca lumea, deci mi-ar fi greu sa imi dau seama cum s-ar inclina balanta. Dar in alte tari cu apa calda altfel sta problema. Puneti si asa problema, ca nu e asa simplu cum credeti. In Jermanica organizatii ecologiste fac presiuni pentru limitarea vitezelor maxime admise pe autostrazi NU pentru ca oamenii sa nu se mai omoare ca prostii pe autostrazi, ci pentru a limita simitor nivelul de CO2 (dar nu numai) emis de masini in timpul functionarii la viteze mari. Io nu vreau sa va jignesc, dar pe bune, nu mai fiti asa oit(z)e si nu mai puneti una doua botu la marketing si trend-uri. Evolutia (tehnologica, dar nu numai) are si intotdeauna a avut doua fat(z)ete. Este foarte bine sa le constientizati cat mai bine pe amandoua. Nu doar cea frumos fabricata, impachetata generatoare de vanzari si impresii ca esti om evoluat cu preocupari inalte, precum sanatatea planetei noastre, etc. Suna frumos...dar....lucrurile sunt putin mai complicate. Nu vreau sa creez tabere aici, dar chiar mi-ar place ca acest topic sa evolueze putin si sa nu se limiteze la un mic razboi intre cele doua tabere: daciotii cu dacii vechi vs restu cu masini noi. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:42 |