Poliția Rutieră a decis:, imagini șocante pentru amatorii de viteză !
![]() ![]() ![]() ![]() |
Poliția Rutieră a decis:, imagini șocante pentru amatorii de viteză !
zax |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
http://www.protv.ro/filme/inconstienta-buc...l?id_file=59149
Uite la ce ma refeream zax, nu stiu cat de des patiti voi, dar mie mi se intampla foarte des la statiile 41 unde pietonii nu au rabdare sa se faca verde. Exemplu 1: Ieri era o persoana in varsta abia se tinea pe picioare si ce facea? A sarit gardul de protectie de la tramvai ca sa treaca strada. Pe langa gardul sarit are de parcurs 3 benzi pe sens. Nu mi se pare normal! Si dupa aceea tot noi soferii suntem priviti ca niste animale. Exemplu 2: Langa parcul moghioros mai nou parcheaza camioane, intr-o zi un omulet sare cu bicicleta la brat dintre acele camioane ca sa treaca strada ( da... a sarit si gardu ). singura faza a fost ca mi-a sarit la 20 de m in fata ( eu fiind pe ultima banda si putina viteza ... ca deh... cum zicea si zax consideram ca sunt in control si ca nu are cum sa apara NIMIC special neavand vreun obstacol in urmatoarele 200 de m). Revenim, sare omu, frana brusca (cu scartait cu tot) nici macar nu s-a uitat daca vine vreo masina nici la frana nu s-a uitat daca mai are mult pana cand il loveste, reusesc sa opresc se urca pe gard, eu il claxonez in continuare nu ii pasa :|. Sunt pline strazile de oameni... This post has been edited by blak2oo8: 3 Aug 2008, 08:34 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Cel putin tramvaiul 41 circula bara la bara adica de fiecare data cand vine verde la semafor soseste un tramvai in statie.De ce se grabesc si isi risca vietile nu inteleg.
|
--------------------
a
b
c
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu raman uimit sa vad cati pietoni cred ca au dreptul sa treaca strada pe unde vor si cand vor. Cel putin in Bucuresti.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 6 Aug 2008, 10:19) Eu raman uimit sa vad cati pietoni cred ca au dreptul sa treaca strada pe unde vor si cand vor. Cel putin in Bucuresti. Eu cu pietonii o vad asa: poti nene sa traversezi prin loc nepermis daca vrei dar numai atunci cand nu trec masini. Daca nu vin masini, poti traversa si 3 benzi si sa fii sanatos dar nu imi traversezi in fuga printre masini. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(bulan @ 4 Aug 2008, 21:15) Un coleg,sofer de tir,in Franta a acidentat mortal un pieton.Pietonul traversase clar prin loc nepermis.Politia i-a cerut soferului diagramele pe ultimele 21 zile si la testat cu etilotest-ul.L-a atentionat ca daca are cea mai mica problema cu diagramele sau cu bautura i-l baga la culpa comuna iar daca nu este liber sa plece imediat.Dupa pozele de rigoare+fotocopiile de pe diagrame si testarea cu etilotest-ul soferul a plecat imediat.La noi care ar fi fost procedura? |
--------------------
a
b
c
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
omor prin imprudenta?
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai c-ati deviat rau... dar daca-i bal, bal sa fie. @argon: nu cred ca ii faceau dosar penal nici la noi, ca s-a schimbat legislatia. Uite, chiar in filmuletul pus de black2008 spun militienii ca vina e in totalitate a pietonului daca treverseaza prin loc nepermis... Ma rog, probabil ca se deschide un dosar de cercetare penala, ti se ia permisul si circuli pe dovada... chestii d-astea... procedura e aceeasi zic eu, doar ca poate aici dureaza ceva mai mult.
Insa eu nu am gasit nimic despre cum trebuie sa traverseze prin loc permis... Adica nu scrie nicaieri ca nu are voie sa alerge sau sa " danseze" (sa se duca, sa se intoarca) pe trecere... Si asta nu-i bine ca poate unul sa o ia la trap si sa nu apuci sa-l vezi... am fost odata intr-o situatie cam nasoala.... S-a dat verde, plec de la semafor si fac dreapta; pietonii au si ei verde deci treb'e sa-i lasi sa treaca... nici o problema, doar ca din dreapta mea nu traversa nimeni, in schimb venea ditamai grupul din fata (sau stanga, cum preferati)... avand timp, eu trec prin fata lor cu ochii la ei sa nu plece vreunul mai repejor si mai putin atent la trotuarul din dreapta pe care-l stiam gol... totusi, cand eram deja cu botul pe trecere vad cu coada ochilui un biciclist care venea in mare viteza din dreapta, pe trotuar... Ma rog, am trecut, a trecut si ala prin spatele meu dar ma gandesc, chiar daca opream ii opream in fata... daca ala nu mai avea timp sa franeze si intra in mine? Cine era de vina? Teoretic eu, ca trebuia sa-i dau prioritate, nu? Si daca mai e unul care o ia asa la fuga pe trecere... tasneste dintre niste masini parcate... nu mai apuci sa-l vezi... te baga la racoare aiurea? Te cam! This post has been edited by zax: 6 Aug 2008, 21:31 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sqryn @ 31 Jul 2008, 17:01) campania e buna. daca prin prisma faptului ca cineva se uita la ea si decide sa conduca mai incet, daca va salva macar o viata inseamna ca si-a atins scopul. Cred ca e cel mai obiectiv si cel mai bun post din intreg topicul. ![]() This post has been edited by j.d: 8 Aug 2008, 12:17 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Topicul trebuia sa fie despre acele noi clipuri despre viteza, si s-a ajuns deja sa discutam despre pietoni. Se inchide.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 20:05 |