Politete de Logan, sa dam un exemplu...
![]() ![]() ![]() |
Politete de Logan, sa dam un exemplu...
Gabi |
![]()
|
||
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|||
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu sa stiti ca am fost intotdeauna politicos in trafic cu domnisoarele soferite, mai ales blonde, care stateau priponite prin mijlocul intersectiilor.
Nu le-am injurat, ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Ake: 11 Jan 2005, 20:22 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
aoleu , taximetristi sunt KOS !!!
nu se poate , oameni mai nesimtiti nu am intalnit in trafic !!! |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da mai, chiar asa sunt, un suflet candid si nevinovat, pur ca un copil neintarcat, care nu cunoaste rautatea lumii. Va rog sa fiti intelegatori cu mine
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
Asta-i buna. Topicu' asta trebe mutat la bancuri.
Golanisti din toate tarile uniti-va! Ce are tipul masinii cu bunul simt? Ala trebuie sa-l ai si daca esti in Veyron si daca esti in Carucior cu motor. Cultul Logan ... elucubratii SF ... This post has been edited by JohnyBe: 11 Jan 2005, 16:51 |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Și totuși există iubire
Și totuși există blestem Dau lumii, dau lumii de știre Iubesc, am Logan și mă tem Ne urcasem cu toții în Logan Care nu era confortabil, dar era independent, N-avea fiecare locul său, Dar ne gândeam că o să aibă, Era primăvară, Venea vara, Se dezghețau drumurile, Puteai să mergi cu gulerul cămășii descheiat, Se dezghețau drumurile, Noi cântam cântece de-ale noastre, vechi, Pe care nu le mai cântasem de multă vreme Și unii din cauza vitezei, Care-i îmbăta, Alții cu o tandră ironie, Am început să zicem, să cântăm Că Loganul nostru E cel care dezgheață Drumul pe care mergem. Pe direcția aceea spre munte, Spre marele munte, Nu mai mersese niciodată un Logan, Numai turiști particulari, Numai nebuni ocazionali. Așa că nu ne interesa destinația, Ne ajungea bucuria Că mergem cu toții spre marele munte. Șoferul era tânăr, Conducea pentru prima oară Un asemenea Logan Fusese ajutor de șofer, Lucrase mult și cinstit, După cum mergea, după cum frâna, Era fără îndoială cel mai bun șofer Dintre toți șoferii noștri, Ăsta conduce exceptional, strigăm noi, Ăsta-i omul care ne trebuie Și el dădea din mână cu modestie Rugându-ne să nu-l mai lăudăm, Cam încurcăm la condus. În fond e Loganul dvs., Eu sunt al dvs., M-ați ales să conduc Loganul, Asta-i treaba mea. Noi am aplaudat, chiar și aceasta lepădare, a lui, De laudele noastre. Și Loganul mergea mai departe Și-n diverse localități, în care ne opream, Mulți urcau Și nimeni nu mai voia să coboare. Era un Logan unic Nu mai exista așa ceva în imprejurimi. Rămăseseră-n urmă troleibuzele agățate De rețeaua electrică Și lipsite de orice independență, Tramvaiele înghesuite între sine Și aceeași rețea. Loganull nostru se încărcase înspăimântător, Fiecare urca în Logan cu ce avea mai bun, Șoferul conducea exceptional, Nimeni nu conduce mai bine ca el, Strigam noi Și el dădea moale din mână, Și noi strigam iarăși, Lasă frate, lasa modestia la o parte, Da-o dracului de modestie Noi, care n-am avut niciodată posibilitatea Unui asemenea drum, Știm valoarea lui adevărată, Ești al nostru, Ești dintre ai noștri, Rămâi între noi, Bravo, Ura, Și el nu mai putea să ne oprească, Trebuia să fie atent la drum, Iar noi eram prea mulți Și începusem să-l încomodăm, Stăteam claie peste grămadă în Logan Dar uneori îi blocam o mână sau un picior, Până când câțiva meseriași L-au rugat să oprească pentru câteva minute Ca să-i faca o cușca de protecție, Să nu-l mai încomodăm la condus, Dar să-și ia și nevasta lângă el, Au zis alții, Că drumul e lung și se plictisește omul. Și uite-l acum în cușca lui de protecție, În cabina lui blindată! Ce hotărât conduce, A dat drumul și la muzică, Se aude în toată mașina o muzică eroica, Pe care o întrerupem noi din când în când Cu cântece despre el și de drumul nostru, Și hai, mă, să fim atenți și cu nevastă-sa, Ca și el e om. În Logan vara e cald Iarna e frig, Drumul continua, Am început să obosim, Nene șoferule, oprește, Să ne odihnim și noi. Să te odihnești și dumneata, Că n-o fi foc, Dar el nu mai aude, El conduce, Și-ntr-adevăr, conduce exceptional, E cel mai bun, strigam toți, Dar ne e foame, Pentru că n-am mai oprit demult, Și-avem nevoie și noi De pâine, de apă, de un răgaz, Probabil c-am început să-l și enervăm Cu mofturile noastre Setea, foamea, somnul, Geamurile Loganului nu mai există demult, Pe ele au sărit cei ce n-au mai putut suporta, Ușile au ruginit și nu se mai deschid, Și șoferul conduce autobuzul Din ce în ce mai nervos, A început să facă și accidente, Stau și el și nevastă-sa cu mâinile pe volan, Marile piscuri îi cheamă, Mai e puțin combustibil, Am intrat pe un fel de linie ferată, Vecină cu drumul, După ce ni s-au spart cauciucurile Și după ce șoferul a dărâmat Cu lovituri de Logan Case și biserici, Sate și orașe, Începem să coborâm, Și bineînțeles că viteza crește, Așa e la orice coborâre, Viteza crește, Nu mai e nimeni în Logan, Unii au murit, Alții au fugit, Alii ne-am uscat de foame și de sete, Alții am înghețat de frig, Muntele e tot mai departe, Dar Loganul coboară Halucinând pe linia moartă De cale ferată, Și numai ei doi, Șoferul și nevastă-sa, În cabina blindată, Se uită doar înainte, Nu mai știu pe cine conduc și unde se duc, Și de ce tac toți pasagerii Și de ce se merge cu viteza prăbușirii, Când excursia începuse atât de frumos Către marele munte. |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Asarbaneeeeee!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Astea sunt din sertarele lui Paunescu, nu? ![]() ROFLMAO! |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
ar_logan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 7 December 04 From: ARAD ![]() |
"Red Logan" iti da ariiiiipi!!!!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4Preference
- B 00 XJM 100% - 90%posesori permis
- 10% soferi |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Vrem cu rima, domne', cu rima!
I-ote camasa: Loganul ofera respect Skoda te face poet! Si mertanu ...brunet?! ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Pasunescu...avea si rima (de fapt doar o biata rimisoara, dupa cum ne-a asigurat un bun prieten al dumisale:)
asarban, ce faci moser pe blandianul...aieceaaa e forum de dacia, fugi d'acia ca nu e dacia lietrara. provoci un precedent periculos si bacovia, sorescu si radu vasile abia asteapta!!! This post has been edited by mil: 11 Jan 2005, 17:28 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
asarban |
![]()
|
E de Paunescu baaaaa incultilor!
Si nu mi-o mai aduc aminte pe aia cu "dor de eminescu" |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Ai avut-o scrisa in PC si ai introdus doar Logan sau ai scris-o tu? Nu de altceva dar n-as fi avut atita rabdare.
In rest a fost tareeeeeeeeeee§ |
--------------------
x
x
- x
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Slider @ 11 Jan 2005, 08:01) Nu poate3 mah sa fie politete de Skodisti si Passatisti...astia isi iau 1.9 TDI shi se cred Regii Soselelor.....Depasesc Coloane, Iti iau fata in trefic.....Pleaca cu scart la stop. Ce mai incolo incoace.....AU GTI...si nu ne dam noi seama;sau o fi gresit VW sau SKODA Inscrisul de pe portbagaj<ca la Logan>. Eu UNUL nu dau prioritate la LGN mai mult ca la alte masini.....ba chiar sunt mai rautacios in trafic cu ei......merg pe banda de la mijloc cu viteza mica sa-i vada lume.....Dre parca ar fi Lords of the borads. Sa fim seriosi Au un motor mai spalatel ca cel de 1310 Majoritatea...ca le e frica de consum si nu isi iau 1.6<problema Lor>. Mai de graba il las pe unu cu un BMW seria 7 sau pe unul cu Mertzan,Subaru,clio<bicorp> decat pe unu cu Logan de 1.4. Nu am nimik personal cu cei care si-au luat 1.4. Si nu ii las pe aia Ccu TDI-uri nici in ruptul capului. sa le mai treaca. sa-i vad cu un Passat pe benzina si Tot Respectul meu. Cred ca nu a inteles nimeni nimk. Scuze! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
mil |
![]()
|
oare nu se poate inlocui Logan cu Octavia, zau
![]() acum am recitit-o in cheia comunista si deja nu am mai ras deloc...mare curaj pe pramatia aia de om sa publice chestiuta asta!!! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Ake |
![]()
|
iete un REMIX pe tema data cu rima
Somnorase soferite Pe la stopuri se aduna. Au Loganuri, dar n-au fite Asta-i buna! Doar soferul de Berlina, (mestereste sub masina) Injura si nu mai tace Este plin de vaselina Piei Drace! Trec Loganele pe strada Politetea-i numa una Vreau si eu pe-a doua banda Saru' mana! Sa conduci i-o fericire Dacia, o incantare! Eu la toti va dau de stire Salutare! This post has been edited by Ake: 11 Jan 2005, 18:15 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Dar NU a publicat-o!
A produs-o ulterior, cand nu putea sa-i fie spanzurata osanza de prietenarii lui de la Secu. Stai linistit. Te-ai linistit? "Logan? Mettez-en moi trois!" Asa spunea un francez pe un forum francez, la banii lui francezi. Ar trebui ca lumea sa-si dea seama ca este vorba de limuzina saracului, si cu asta basta. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
mil |
![]()
|
pi buni...esti sigur? eu am auzit ca au trecut de cenzura destule chestii pe care le citea lumea dupa ce iesea din librarie si se asteptau sa ii aresteze. E drept ca la vreamea aia si buletinul meteo putea fi citi astfel incat sa para un atac la adresa partidului.
M-am linistit, daca e cum zici, ii revine hazul ![]() asarban, monser pune si tu ghilimele sau sursa, initial am crezut ca ai premonitii negre cu privire la acest guvern si presedintele nou ales..ufff...Hai guvernare! Ake faina mai... si ca sa revin orecum la topic: sa nu va legati de trabantistii, salutul si solidaritatea lor nu aveau nimic sfidator...erau mai mult un mecanism de aprare, multa lume ii lua misto...atunci ei au facut din porecla un renume This post has been edited by mil: 11 Jan 2005, 18:36 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
asarban |
![]()
|
Poezia a fost publicata in 1987.
|
|
|
mil |
![]()
|
bravo pasunescule!!!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Lady V. |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 6 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu ura asta de "clasa" nascuta la adresa Loganului, o atare politete ar fi aproape tot un mod de aparare (ca la trabantisti). Ba chiar propun sa ducem politetea pe noi culmi si sa ajutam, macar din cand in cand, sa treaca strada si masinile mai vechi.
Geniali baietii cu umorul si versurile! Nice topic. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- gri perla You got a fast car/I want a ticket to anywhere/Maybe we make a deal/Maybe together we can get somewhere.
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
Bai, nu e de glumit.
Conduc si eu un Logan de vreo doua zile prin Bucuresti si daca ma puneti sa mai dau si "Buna ziua" in intersectie, predau cheile cu onor si cad la datorie, impacat cu glia mama si impacat in sfarsit si cu lirica lui Adrean Paunescul Minune. Foaie verde de bostan, De cand mi-am luat Logan Vad in orice intersectie Scurtaturi spre sectie. ---------------------------- Avea Gheorghe o vitica, Costeliva, mititica Si-o ducea el la pasune, Bucuros ca de-o minune... Da' de cand si-o luat Logana Lata-n spate si babana, Cand vrea s-o scoata la iarba Cum e ea cat o cireada, Se uita cu jind la Sile Si-a lui vaca de 3 kile Si-si zice usor in barba: "Da-o-n slobozi...e beteaga". This post has been edited by Lolek: 12 Jan 2005, 01:36 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si sa continuam acest program de tineret plin de antren si voie buna cu o manea...nea...nea...nea. Cu dedicatie de la baiatu' cu ochi albastri, trening de fis, ciorapi albi si pantofi cu ciucurasi, pentru fata cu permanent si dinti de tabla, se dedica rmatoarea melodie:
In viata mea n-as fi crezut Sa te iubesc atit de mult Si m-am jurat pe viata mea: Doar tu vei fi masina mea x 2 Vreau sa conduc toata viata la tine Doar cu tine, tu cu mine, ooooof, Logana mea Sa calatorim la nebunie Eu cu tine, tu cu mine, ooooof, masina mea x 2 Conduc zi de zi cu bucurie Si m-am convins ca tii la mine Si te-ai jurat pe roata ta Ca doar tu esti masina mea x 2 Vreau sa conduc toata viata la tine Doar cu tine, tu cu mine, ooooof, Logana mea Sa calatorim la nebunie Eu cu tine, tu cu mine, ooooof, masina mea x 2 Cind eu merg cu tine pe strada Ceilalti stau si s-opresc o leaca Loganii stau si-si dau binete Cind se-ntilnesc la intersectie x 2 Vreau sa conduc toata viata la tine Doar cu tine, tu cu mine, ooooof, Logana mea Sa calatorim la nebunie Eu cu tine, tu cu mine, ooooof, masina mea x 2 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() Fratilor propun ca acest topic sa devin 1 banc partea a doua. Nu am mai ras asa de bine de ceva vreme. |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
de la mine fara numar pentru nasu marty ... baga mare
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
ar_logan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 7 December 04 From: ARAD ![]() |
Sa ne traiesti Marty, tine aproape!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4Preference
- B 00 XJM 100% - 90%posesori permis
- 10% soferi |
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
intre doua masini de lux imi parchez Loganul
sunt doar un sofer ce naiba ar trebui sa fac loganul e ca o balena intre doua felii de paine prietenii mei sunt dependenti de logan la vara batranii vor muri din nou pe strada eram in logan cu fiul meu el conducea eu am scapat pe cozieni unde sunt gropile mai mari zace un logan cu fuzeta rupta pe cozieni chiar acolo unde sunt gropile mai mari la prima intersectie da chiar acolo unde se drogheaza smecherii iar teii miros atat de frumos si aerul e atat de limpede incat il tragi in piept cu nesat il bei ca pe o apa curata si rece nu cum face misu care trage o apa tulbure din seringa direct in antebrat sa nu faceti ca el copilasi decat daca vreti sa aveti vene purulente si ochi aposi infundati in orbite decat daca vreti sa furati de la fraieri voi veti termina o facultate si veti fi manageri o sa aveti cont in banca O sa va cumparati logane pe credit femeile voastre vor fi intotdeauna proaste si cu cracii lungi copiii vostri vor conduce loganuri si vor scuipa seminte pe geam iar de carti se vor feri ca de dracu’ bine ati venit pe lume pentru voi totul va fi perfect... |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Marty |
![]()
|
Si sa continuam aceasta minunata petrecere cu o melodie rock preluata din repertoriul international (scuze iubitorilor de Maiden dar nu m-am putut abtine)
He’s driving like a small child Carefull not to scratch his car away Among the black holes in the rotten road God knows he wants to go home Drivers of Logan (repeat another 3 times) He’s driving like a dead man If he had the power he would be vanishing us all Now he’s standing on the last step At the traffic light the most beuatiful car of all Drivers of Logan (repeat another 3 times) Now it turns the wheel, he’s turning to laugh Smiles as the engine revs out Melting Solenza's and Supernova's away Peeling the paint from their cars Watch him drive according to plan They're dust on the ground what did he learn You’re drivers of Logan Your back’s against the seat Your steering power fails And then the wall you hit You’re drivers of Logan And drive the best of all You're drivers of Logan A God among us all You’re drivers of Logan P.S.: Pentru necunoscatori, melodia originala apartine celor de la Iron Maiden si se numeste Children of the Damned |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ake |
![]()
|
Welcome to
CENACLUL LITERAR DACIA LOGAN ! |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 10:54 |