Vrei sa vezi AC/DC live?, Semneaza petitia
![]() ![]() ![]() |
Vrei sa vezi AC/DC live?, Semneaza petitia
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
unguru` bulan se tine de cuvant
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/paszkany-s...ust-190356.html |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
la Borsan merge careva?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
klaus, asa este afara, ti se spune sa nu aduci camere PROFI, da' la noi au zis niciun fel de camera. Sa-ti spun ca de pe ministere se filma cu camere profesionale?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma, unde citisem eu (la Eventim pe site, parca) scria sa nu-ti iei camera foto cu tine daca i se scoate obiectivu'. Uite aici, scrie clar ca n-ai voie cu "aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video. "
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Steel Tormentor @ 17 May 2010, 11:53) 'tu-i mama ei de limba romana... QUOTE(gsp) La concert se așteaptă 50.000 de oameni care va fi organizat în parcarea unui mall din Cluj. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
QUOTE(klaus @ 17 May 2010, 12:04) Cand se vorbeste de interdictia de camere foto se vorbeste de camere profesionale, nu de camere compacte. In ideea de a nu se face poze profesionale neoficiale asa este "interzis accesul cu aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video" da poti sa garantezi tu ca aia de la bigies pot sa faca diferenta ? de aceea aproape nimeni nu se risca la noi ... LE: haidi mai marty pe bune ... au scris si ei de doua ori bine Iron Maiden si o data Iron bine si Meidon in loc de Maiden ... atata scandal ptr 2 litere ![]() This post has been edited by luxcor: 17 May 2010, 13:26 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
aveam unu' pe langa mine care facea poze de zor cu un canon 40d (care nu e entry-level dslr) cu un teleu destul de meserias, ca sa nu zic ca de dslr-uri d'astea mai ieftinache era PLIN
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ion47 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 30 April 10 From: Râmnicu Sărat ![]() |
Până la urmă, totuși... avea atât de mare rost făcutul pozelor? Adică na, te duci, trăiești clipa, vorba-aia. Poze și filme sunt și pe net.
Au avut, în schimb, niște prețuri enorme. 90 de lei tricourile... eu la Iron Maiden îmi luasem cu 30-40. Și tot nu pot să cred că avea atâta lume acolo coarne, când până și astea se vindeau cu 50 de lei. |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- BZ 92 AMB
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Ion47 @ 17 May 2010, 15:08) Și tot nu pot să cred că avea atâta lume acolo coarne, când până și astea se vindeau cu 50 de lei. aia de la VIP le-au primit cado. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ion47 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 30 April 10 From: Râmnicu Sărat ![]() |
Nu ziceam de tribune, ziceam de "gazon".
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- BZ 92 AMB
|
|
Marty |
![]()
|
Ioane, tricourile si sepcile aveau un pret normal. Coarnele si celelalte gunoaie erau exorbitante.... da' tot mi-am luat niste coarne d-alea.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Ion47 @ 17 May 2010, 15:08) Caaat? plm... acu tin minte ca am dat 10 euro, si am primit rest un pumn de dinari, da' din conversia de balta intre trei monezi de-o facusem inainte sa le cumpar, n-am dat mai mult de 30 de lei pe coarnele alea. Desi mai stii, poate au si platit TVA ![]() 18 May 2010, 12:23: Poate asa va e mai usor sa va intelegeti care pe unde ati fost ![]() AC_DC_Bucuresti.jpg ( Size: 122.63k ) Number of downloads: 306 This post has been edited by bucatzel: 18 May 2010, 11:23 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Io nu ma vad in poza.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Marty |
![]()
|
Io-s ala cu coarne blincanitoare.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
io-s ala fara coarne.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
mda.. incep prin a face comparatie cu Atena... Atmosfera mai placuta aici... roacarii nostrii parca-s mai vii... In schimb se vede ca au obosit baietii... vocal, mi s-a parut la 1/2 din ce a putut la Atena...
Am stat la peluza, am fost incantat sa vad atata civilizatie pe capu' roacarilor.. (nimeni nu se inghesuia la buda/bere/tricouri/carnati), si am baut bere normala, luata de jos. Evacuarea mi s-a parut foarte OK, in afara de faptul ca nu a mers metroul... @marty - nu aveai voie cu camere de fotografiat cu obiectiv detasabil - s-a scris clar pe siteul eventim... Ne vedem la Metallica si Aerosmith... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Marty |
![]()
|
skijja, eu ti-am zis ce am auzit la tv, d-aia i-am si blestemat p-aia.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
luxcor |
![]()
|
ma vad ma vad io sunt ala cu stegulet alb
![]() PS: daca intereseaza pe cineva vine Bob Dylan ... This post has been edited by luxcor: 18 May 2010, 15:12 Attached thumbnail(s) ac_dc.JPG ( Size: 45.71k ) Number of downloads: 254 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
Ion47 |
![]()
|
Am bilet. În deschidere or să fie Alifantis și Bucium. P'ăștia din urmă abia i-am descoperit, da' fain cântă.
(mă văd și eu, jos la doi metri de Brian) |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- BZ 92 AMB
|
|
Markos |
![]()
|
look (pana nu dispare)
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
studioworks |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 2 February 10 From: de aici ![]() |
si nu e remix....
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 editia cu frana de mana supt bord
|
|
luxcor |
![]()
|
am fost aseara la Dylan ... spun o singura data ca sa inchid definitiv gura tuturor carcotasillor care spun ca nu mai acelasi ca in anii 60', ca nu mai are voce ca sonorizarea a fost asa si pe dincolo ...
Aseara la Zone Arena un nene de aproape 70 de ani ne-a incantat aproape doua ore si jumatate cu o frumusete de muzica ... pe nene il cheama Bob Dylan si a fost este si va ramane unul din marii profesionisti ai muzicii bune ... atat ... http://www.evz.ro/multimedia/video/detalii...-bucuresti.html This post has been edited by luxcor: 3 Jun 2010, 09:29 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sint un fan Bob Dylan. Dar sa cum tu nu vrei sa iei un logan cu 200.000 de km la bord, tot asa nici eu nu vreau un cintaret cu 70 de ani la bord.
Mai ales ca am alternativa inregistrarilor. Nu zic ca felul cum gindesc eu e cel corect, dar nu gasesc energia sa incerc sa aflu daca merita sa mi-l schimb. ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
zise adolescentul corbex.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 06:43 |