Vrei sa vezi AC/DC live?, Semneaza petitia
![]() ![]() ![]() |
Vrei sa vezi AC/DC live?, Semneaza petitia
skija |
![]()
|
||
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
La Nana Mouskouri nu mergeti?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
MAi traieste?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Depinde cine cinta-n deschidere. Oricum, stai linistit, bilete nu mai sunt, de mult. Au fost cumparate de profesionistii si cunoscatorii care stiu s-aprecieze leru'!
Oricum, mesaju-i clar: "Dear Mr. Hrusca, Please advise soonest in my dick what is "ler", in your mother's death relatives!" This post has been edited by Marty: 2 Dec 2011, 08:59 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
celelalte cuvinte pe 8 dec ... io m-am bagat deja ... miroase ???
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Aloo, de la ac/dc ati dat-o in alte concerte. daca stiam mai comentam si eu p-aici
![]() ![]() Ca impresii, trupetii au cantat bine si publicul a fost voios. mari bube: prea mult fum pe scena, prea mult fum in cort, sunet prea slab ca volum (pana mea, canta amon amarth iar eu ma pot auzi vorbind sau si mai rau, sa mai si simt telefonul din buzunar care era pe silent - adica bas putin spre deloc), posirca de bere la dozator, garderoba AFARA si cu plata (nu suma o consider un impediment ci ideea in sine + frigul indurat dupa). Am mai fost la Iced Earth in silver, show bun, atmosfera super, Stu Block pot spune ca a impresionat si s-a achitat de datorie, sunetul bun dar aici stiam la ce sa ma astept (hai poate ocazional cam mic volumul pe chitara solo). trupele de deschidere au fost ok si ele, dar atat ( cu un plus la Fury UK pt 'artifiicile' tehnice efectuate). Apoi am servit Hammerfall in Hard Rock Cafe. Trupele de deschidere ale noastre au sunat intr-un mare fel, mai ales baietii de la L.O.S.T. Trebuie sa ajung neaparat sa-i vad intr-un show dedicat, sa speram ca voi apuca cat de curand. Tobarul in speta este genial prin stilul abordat dar si prin forta cu care rupea kit-ul ala de tobe. Hammerfall au sunat si ei foarte bine, comunicare buna cu publicul (foarte entuziast de altfel). Chiar daca nu ma da pe spate muzica lor, imi plac melodiile lor mai vechi si ce am ascultat mi-a placut. Parti rele: sunetul, desi bun, mi s-a parut si aici incet ca volum, preturile exorbitante (nu mai calcasem in hard rock cafe pana acum, stiam ca e scump, dar nici in halul asta. adica nu stiu cum sa va spun dar hard rock cafe din praga este mai ieftin decat asta din bucuresti), si nu in ultimul rand matolii care s-au pus pe pogo si care si-au luat-o apoi binemeritat. O sa mai servesc Orphaned Land pe 9 dec (am asc un album si mi-a placut foarte mult, celelalte so-so...) si sper sa mai ajung la Arch Enemy in ianuarie. Daca is doritori, anuntati, eu in general ajung singur pe la concerte. Iar din categoria ce-am mai vazut anul asta: Epica (a doua oara), Riverside, o zi din Festivalul OST Mountain Fest Rasnov, tabara Folk din sept. organizata tot in zona Rasnov + ceva mai multe concerte micute, de folk si de tineri muzicieni aspiranti, prea multe ca sa-mi aduc aminte acum ceva specific (in afara poate de Acoustic Bloggers din fostul Alive pub, actualmente Joy pub, organizat prin vara). This post has been edited by AmunDei: 5 Dec 2011, 14:18 |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
skija |
![]()
|
abia astept sa va povestesc de calitatea sunetului dupa concertul Hrusca.
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Pai ai variante putine: prost, bun, foarte bun sau leric
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
skija |
![]()
|
RHCP la Bucuresti pe National Arena pe 31 August 2012... bilete se pun in vazare pe 13 decembrie...
O, Ce veste minunataaaaa!!! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
skija |
![]()
|
e.. daca nu.. or sa cante Zdob si Zdub in locul lor.. nu se prinde nimeni..
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.015 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(skija @ 2 Dec 2011, 08:55) De fumat nu prea fumez... dar sa-l vad p-asta fumat ar fi o experienta prea tare! ![]() Bai nene, voi vedeti ca fiecare gest al lui este controlat? Facut asa dupa un pattern? Bwahahaha!!! Mama ce ma amuza si porumbelul ala cu coafiura la coada sa para mai... "dumnezeiesc?!". ![]() This post has been edited by Filip: 6 Dec 2011, 17:01 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
skija |
![]()
|
prietene... esti bine?
noi vorbim de RHCP si tu faci sacrilegiul de a il aduce in discutie pe Renault Fuego asta? E ca si cum pe un topic dedicat Stiintei, ai aduce in discutie pe steaua... da-ti doo palmi! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Veste beton!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
S-au asociat si au luat in devalmasie 4 locuri duble la Ghencea Civil.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AmunDei |
![]()
|
Serveste careva Opeth pe 29 feb?
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
skija |
![]()
|
Rock The City 2012 a fost anuntat astazi...
Evenimentul va avea loc in perioada 29 iunie - 1 iulie 2012 la Complexul Romexpo din Bucuresti. Primele nume confirmate sunt: Guns N Roses Machine Head The Cult Godsmack Black Label Society Ugly Kid Joe Within Temptation Saxon Pentagram Sweet Savage Lost Prophets Faith No More --- MACHINE HEAD???? sa fie roc! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Markos |
![]()
|
Cateva trupe bune în lista
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
A doua oara n-as vrea sa ratez GnR.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da un live cu maestru nu vrea nimeni ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ba da, chiar de maestru ziceam si eu. Maestrul Axl Rose.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ardei iuti rosi anyone?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
AmunDei |
![]()
|
ardei iuti pauza, ca nu este buget.
poate rock the city, mai mult pt godsmack God is an Astronaut anyone? This post has been edited by AmunDei: 8 Mar 2012, 21:45 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 21:45 |