Vrei sa vezi AC/DC live?, Semneaza petitia
![]() ![]() ![]() |
Vrei sa vezi AC/DC live?, Semneaza petitia
deceneu32 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|||
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
se apropie....
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
deceneu32 |
![]()
|
Inca nu!
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Bai tata, de n-am injurat prin decembrie sau ianuarie, cand am descoperit ca biletele la Budapesta erau deja toate vandute ...
Nu stiu de unde pana unde AC/DC sunt METAL gods. nu sunt. sunt roacari. sau no... mai precis ROCKERII. Nici ei nu-s ca altii, da' nici altii nu-s ca ei In 28.05 e cam greu... ca ma insor in uichendu' dinainte. asa ca... For those about to rock... we salute you. Pentru aia care inca stati sa va ganditi. Tipu' asta explica al naibii de bine cum e cu concertele lor. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
pi daca te insori (felicitari), vii in "luna de miere" la Atena... pac pac...
![]() sau daca nu, poate ai noroc: AC/DC si/sau GUNS la Bucharest Rock Arena... Bafta si.. roc! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
bingo
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
verde57 |
![]()
|
http://english.hotnews.ro/stiri-bucharest-...-rock-arena.htm
http://www.bucharestrockarena.ro/voteaza_artistul.php http://www.ticketpoint.ro/bilete/1/358/bil...rest+rock+arena ![]() AEROSMITH SI BON JOVI in top, au votat multe fete? This post has been edited by verde57: 13 Apr 2009, 20:02 |
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
koldun |
![]() ![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
SMF!!!!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
sincer, eu am auzit de la unu care monteaza scene pe la concerte si "spala artistii pe spate", ca astia se intelesesera DOAR cu impresarii trupei, iar organizatorii turneului (altii) nu erau de acord si nici trupa nu era incantata (intre atena si lisabona au 6 zile liber, iar in rest se canta doar din 3 in 3 zile).
Eu oricum am bilet la Atena, da' sincer imi pare rau ca nu vin si la noi.. sper sa se rezolve si sa vina... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pina una alta, luati si va-necati amaru'...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Deci pina la urma a fost doar o mare TEAPAAAAAA.
Tara de rahat, tepe de rahat. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
verde57 |
![]()
|
poate asa isi dau seama prostii ca au public si aici
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
o mare teapa. si-a luat cineva bilete?
|
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
fro 8.000 de fraieri.
fireste, nici unul de pe daciaclub.ro ![]() This post has been edited by vijelie: 16 Apr 2009, 14:06 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
skija |
![]()
|
o colega de-a mea.. si si-a recuperat si banii azi..
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
baietii de pe daciaclub sunt destepti
![]() |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
skija |
![]()
|
si-si iau bilete la AC/DC la Atena
![]() This post has been edited by skija: 16 Apr 2009, 15:39 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
deceneu32 |
![]()
|
Ce tzara de cenzurat!Cum de escrocii internationali reusesc sa faca afaceri pe seama fraierilor din Romania?
|
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
skija |
![]()
|
hai.. ultima strigare...
cine mai doreste, cine mai pofteste.. o seara de neuitat aci la Atena.. 28.05... plecarea pe 26 seara... intoarcerea pe 31.. e vara, e cald, e rock! playlist AC/DC Atena: "Sas proothw tin pithani setlist gia to oaka. Basizetai stis mexri tora eyropaikes tous sunaulies. Den apokleiontai prosthikes i allages. Rock & roll train Hell ain't abad place to be Back in black Big jack Dirty deeds Shot down in flames Thunderstruck Black ice The jack Hells bells Shoot to thrill War machine Dog eat dog Anything goes You shook me all night long TNT Whole lotta rosie Let there be rock prosopika tha ithela na akousw kai to "If You Want Blood You've Got It" elpizw.... 12 Meres minane upomoni! ypenthimizw oti oi pules anoigoun meta tis 5 (to apogeuma e)" |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
skija |
![]()
|
impresii dupa concert: FENOMENNNAALLLL!!!!!
Attached thumbnail(s) IMG_1796.JPG ( Size: 401.69k ) Number of downloads: 152 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
verde57 |
![]()
|
baga detalii, impresii........
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
O sa-i vad si eu in 15 februarie
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
skija |
![]()
|
poze si impresii in seara asta...
dar oricum totul se rezuma la: FENOMENAALLL!!! ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
uitati niste impresii si pe-aici: http://tudorchirila.blogspot.com/2009/05/p...kn-roll-ul.html
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
skija |
![]()
|
bunn...
So.. Concertul AC/DC Atena - 2009, stadion O.A.K.A. Incep cu inceputul... un Logan MCV + o Honda Shadow, un drum Bucuresti-Sofia-Salonic-Atena, 1200km facuti in 22 de ore (pe motor nu-i ca-n masina). O taxa de 50e ptr. politia din Bg, niste sosele pe alocuri mai bune decat la noi, un drum de noapte prin Bg, liber si placut.... Atena: o nebunie... din toate punctele de vedere... motociclistii fac legea, mizerie, aglomeratie, galagie... Concertul... Ei bine.. aici incepe partea cea mai placuta a calatoriei... Un metrou plin de "roacari", care ascultau la telefoanele mobile "TNT"... pletosi ori rasi in cap, frezati gelati sau gagici blakerite, bulgari, romani, albanezi, iugoslavi sau croati, toti ne indreptam spre OAKA Stadion ca pelerinii spre Muntele Athos... La intrarea pe porti, sigurul lucru la care am fost controlati a fost biletul... nu ne-au cautat in rucsac sau buzunare.. nici vorba de asa ceva... singurul lucru interzis era dopul de la sticla de apa... La ora 18.00 am intrat pe stadion, in tribuna, upper level, un fel de loja de la Sala Palatului, o priveliste nebuneasca a unui stadion cochet.. concertul a inceput la 21.00... In deschidere niste unii "the Answers".. unii... Si intra TRENUL... "the train of rock'n'roll", si odata cu el Angus Young & Co... AC/DC FRATE, AC/DC!!!!! visul, lucrul care se intampla odata in viata, ocazia unica... ROCK!!! Nebunie, un stadion intreg cu cornite rosii canta si aplauda intr-un ritm frenetic... "Bosorogii" parca fac playback... nu-ti vine sa crezi ca la 60-70 de ani (cu pielea care atarna pe genunchii lui Angus ca pe un bulldog) se poate canta asa... e un sentiment fenomenal... Si odata cu piesele ne vibra fiecare muschi.. la un moment dat am simtit o lacrima in coltul ochiului, pe care nu am vrut sa o recunosc pe moment (eram la AC/DC, era rock nu teatru...)... Un stripptease facut de Young dupa cateva ale fetelor din public a incins la propriu atmosfera, cateva torte rosii aprinse in public au facut spectacolul mai incendiar... asa cum am scris intr-un post mai sus.. totul se rezuma la "FENOMENNAALLLLL" Si concertul s-a dus pe HIGHWAY TO HELL, trupa salutandu-i pe rockeri in stilul lor: "for those about to rock, we salute you!!!" si un foc de artificii... AC/DC s-a potrivit fantastic de bine in Atena, cele doua entitati asociendu-se cu antichitatea ![]() roc frate, roc!!!... This post has been edited by skija: 3 Jun 2009, 11:56 Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 113.96k ) Number of downloads: 131 2.JPG ( Size: 117.74k ) Number of downloads: 128 3.JPG ( Size: 233.26k ) Number of downloads: 125 4.JPG ( Size: 81.24k ) Number of downloads: 123 5.JPG ( Size: 122.26k ) Number of downloads: 38 6.JPG ( Size: 227.43k ) Number of downloads: 38 7.JPG ( Size: 121.36k ) Number of downloads: 32 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
skija |
![]()
|
asadar, a venit si momentul nostru... Duminica, 16 Mai, Piata Constitutiei, mare concert IRIS!!! dupa iris vor canta niste australieni batrani, cica le zice AC/DC... nush exact...
PS: rocku', rocku', mi-a-ndoit mijlocu'... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce-mi plac mie astia care vin sa concerteze la noi doar cind ii anunta contabilul ca nu mai au bani de inhumare !
Acu' 20 de ani n-ai fi prins pe niciunul ! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
skija |
![]()
|
si mai urmeaza si Aerosmith....
da' Maical si Metallica, au fost si in anii '90 la noi.. deci... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.015 Joined: 23 July 09 ![]() |
Pai oricum totul e o afacere domnule corbex, la fel ca manelele. Stiu, sariti-mi in cap! D-aia in viata e bine sa te agiti doar pentru tine... vin aia, nu vin, oricum n-am nici o treaba, oricum ei fac bani. N-o sa le dau si din putinul meu.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 21:47 |