Vrei sa vezi AC/DC live?, Semneaza petitia
![]() ![]() ![]() |
Vrei sa vezi AC/DC live?, Semneaza petitia
studioworks |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 2 February 10 From: de aici ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 editia cu frana de mana supt bord
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Petitia celor care nu vor sa vada AC/DC, unde se poate semna?
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Uite aici, arza-te-ar pa mate!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
@Jack Daniel's - cred ca a vorbit Guta cu fratii lui islandezi sa mai detoneze aia la vulcan, sa nu poa' roacarii sa ajunga la noi...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 8 Apr 2009, 20:39) In 28.05 e cam greu... ca ma insor in uichendu' dinainte. asa ca... For those about to rock... we salute you. Am si uitat de topicu' asta... Pana la urma am fost in 26.05 ![]() S-au aduncat la concert aprox 50.000 de suflete. Cand s-o cantat T.N.T, mi-o fost mila de aia care locuiau pe langa stadion. Ca la fiecare T-N-T publicul pur si simplu acoperea boxele ca si sunet. Si nu puteai spune ca sonorizarea era lesinata ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Dupa ce 3 luni am zis NU NU NU nici sa nu aud de ei ca erau sa ma dea aia afara din Cantemir prin 1984 ca ii innebunisem cu Flick of the Switch, Jailbreak si evident Back in Black si "nesimtiti" vin abia dupa 20 de ani in Romania, basca ca o sa fie ca draq - pacat ca nu avem si noi o sala de 10.000 de locuri sau macar un stadion de 80.000 - astfel incat iar o sa iasa un concert "in parc" - basca ca au pus niste preturi la bilete - nu ca nu asi avea da asta e magarie romaneasca - acum 2 zile mi-am calcat pe inima si mi-am luat bilet - 150 RON - pentru angus saracu ca e la fel de zbucuimat ca acum 35 de ani ...
sau poate vorba lu' corbex, sa cotizez si io la banii de inhumare - doamne' fere' ... promit sa povestesc cum fu' ... This post has been edited by luxcor: 10 May 2010, 12:17 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si daca-s multe, le vor cinta pe toate? Vor cinta ce le mai permite vocea, si nu le permite prea mult.
Va mai aduceti aminet de concertul "Falsati cu Pavarotti"? Dupa aia s-a si lasat, cred ca a realizat, in sfirsit, ridicolul situatiei. Melodiile bune imi plac in versiunea de studiou lansata initial. Orice remix e mai prost decit originalul. E ca si cum ar veni unul sa picteze o gioconda in direct, pe scena. O avea omul pensule, vopsele, dar rezultatul va fi, inerent, o copie. Prefer originalul. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(corbex @ 10 May 2010, 15:44) Si daca-s multe, le vor cinta pe toate? Vor cinta ce le mai permite vocea, si nu le permite prea mult. .............. Melodiile bune imi plac in versiunea de studiou lansata initial. Orice remix e mai prost decit originalul. E ca si cum ar veni unul sa picteze o gioconda in direct, pe scena. O avea omul pensule, vopsele, dar rezultatul va fi, inerent, o copie. Prefer originalul. Cum zici tu ... dar eu raman la parerea mea: ACDC suna mult, mult mai bine live decat inregistrarea din studiou. La ACDC NU se poate vorbi de "remix". Ci de o alta interpretare. O sa-ti dai seama de asta numai dupa ce participi la un concert de-al lor. Si Brian Jonson, si Angus or sa te uimeasca in 2010, mai mult ca sigur. A, si eu regret nespus ca n-am avut ocazia sa-l vad live pe Bon Scott. Dar deh, asta-i viata ... This post has been edited by Gaby: 10 May 2010, 16:27 |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
(Mel Brooks) |
|
studioworks |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 2 February 10 From: de aici ![]() |
QUOTE(corbex @ 10 May 2010, 15:44) Si daca-s multe, le vor cinta pe toate? Vor cinta ce le mai permite vocea, si nu le permite prea mult. Va mai aduceti aminet de concertul "Falsati cu Pavarotti"? Dupa aia s-a si lasat, cred ca a realizat, in sfirsit, ridicolul situatiei. Melodiile bune imi plac in versiunea de studiou lansata initial. Orice remix e mai prost decit originalul. E ca si cum ar veni unul sa picteze o gioconda in direct, pe scena. O avea omul pensule, vopsele, dar rezultatul va fi, inerent, o copie. Prefer originalul. Aoleo ce enormitati de copil mic poti sa spui ![]() ![]() Ce "remix" frate tu compari o interpretare live cu un remix??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 editia cu frana de mana supt bord
|
|
bucatzel |
![]()
|
QUOTE(Gaby @ 10 May 2010, 17:26) Bingo. Sau daca explicatia asta nu ajunge, gandeste-te ca Freddie dadea foc publicului jucandu-se de-a vocalizele. Nici macar n-avea nevoie de-o melodie. Da, alt gen, alt public, dar aceeasi legatura. QUOTE(Gaby @ 10 May 2010, 17:26) Aici pot accepta ca-i chestie de gust. Dar chiar daca o interpretare live nu are acuratetea unei interpretari de studiou, spectacolul cumpenseaza asta cu varf si indesat. Si de la un cd nu primesti spectacolul. Numai ca spectacol nu face chiar oricine. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
cei care i-au vazut pot spune ca nu exista nici cea mai mica problema in melodiile cantate live..
Ok.. Agnus are un solo de 30-40min, in care restul se odihnesc... probabil... da' sa mor ca suna la fel ca pe caseta... ![]() I-am vazut si pe Judas.. la fel.. si Alice Cooper.. la fel. duc frate... si duc bine... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Ion47 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 30 April 10 From: Râmnicu Sărat ![]() |
Că tot vorbim de concerte... s-a anulat Heaven&Hell, trebuia să cânte pe 26 iunie. Și Tony Iommi are cam la fel de multă energie ca Angus.
Chiar sunt curios ce-o fi. Apăru și programul pe net, o să fie de la 6 seara trupa Down (îl au pe unul care fusese în Pantera, scapă numele), la 7 jumate Iris și la 9 AC/DC. |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- BZ 92 AMB
|
|
skija |
![]()
|
Ioane.. al cui esti tu din Ramnic de nu te cunosc io?
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Ion47 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 30 April 10 From: Râmnicu Sărat ![]() |
Se duce discuția în off-topic
![]() completare on-topic: (ca să nu fiu cu totul pe dinafară) da, Judașii se țin foarte bine. Am avut și eu norocul să-i prind live, păcat că nu știam prea bine cu ce se mănâncă. |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- BZ 92 AMB
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(studioworks @ 10 May 2010, 17:46) Aoleo ce enormitati de copil mic poti sa spui ![]() ![]() Ce "remix" frate tu compari o interpretare live cu un remix??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Am ascultat si 6-7 versiuni ale unei melodii cintate in concerte diferite. Copil esti tu, inchipuindu-ti ca roacarii se pregatesc de concert mai bine decit te pregatesti tu pentru admiterea la Romano-Americana. De exemplu, pentru Jimmy Hendrix, diferenta de pregatire era data de puritatea dozei si de marca de whiskey de dinainte. Combinatia era uneori bestiala, alteori, invers. Tipul de la The Doors era uneori atit de pregatit incit isi scotea scula pe scena. Altii cadeau bica peste insii din primul rind. Si exemplele se intind asupra a 70-80% dintre numele celebre. In primii ani, toate numele mari aveau ceva de spus. In anii urmatori erau doar haituiti de prevederile contractelor care stipulau n albume pe an si n concerte. LE: ati auzit despre sau ascultat melodia "Sister Morphine" a lu' Rolling Stones ? This post has been edited by corbex: 10 May 2010, 19:23 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Gaby |
![]()
|
Heaven&Hell s-a anulat pentru ca Dio nu poate sustine vocal acest turneu.
Are cancer. Atat. |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
(Mel Brooks) |
|
Ion47 |
![]()
|
Da, știu. Nasol rău. Să-i treacă, H&H e lejer mai fain ca Sabbath (părerea mea).
@corbex: nu uita de Iggy Pop. |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- BZ 92 AMB
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
QUOTE(corbex @ 10 May 2010, 18:34) Am vorbit cu el si te lasa sa ii spui pe nume ... Jim Morrison ... asa il cheama (spun cheama deoarece pentru unii dintre noi Jim e inca viu ... Bon, Jimi, Freddie si multi multi altii vor fi mereu alaturi de noi ) ... Macar atat respect ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
skija |
![]()
|
nu va mai certati... important e ca dinozaurii astia inca mai pot, si ca vor fi duminica la Bucuresti! e cel mai important... La fel de important ca si concertele Ozzy, Clapton, Aerosmith, Metallica, Manowar, Alice in chains.. etc... important e ca vin... mai nasol e ca vin toti in acelasi an, si cam greu cu biletele ptr. fiecare.. da'... o sa fie bine.. ca vorba aia... mai bine sa fie bine decat sa fie rau
![]() ps: Roacarii astia e dementi, canta noaptea cand e beti!... This post has been edited by skija: 11 May 2010, 11:39 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Proud owner of a Golden Circle ticket!
![]() ![]() This post has been edited by Marty: 13 May 2010, 09:53 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Gaby |
![]()
|
See you there, Marty!
|
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
(Mel Brooks) |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Io-s mai in spate, la saraci.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ACDC – ATAC FĂRĂ PRECEDENT AL DIAVOLULUI ASUPRA POPORULUI ROMÂN
sa inteleg ca trebe' sa-mi schimb beletu' pe unu' la catedrala neamului? This post has been edited by Ov: 13 May 2010, 13:17 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
corbex |
![]()
|
Ihi ! Astia te afurisesc. Ala cu bloaga nu e inginer, d'aia da traducerea asta:
"Vă reamintesc că ACDC înseamnă “Anti Christ – Dead to Christ” Un inginer ar fi tradus "curent alternativ-curent continuu"... |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
aibe careva idee pana la urma unde o sa se ingramadeasca prostimea? Ca am si io belet d'ala de om sarac si nu stiu pe unde s-o apuc
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
costin_bad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Uite o poza, scoasa de pe eventim. Tot asa mare e si acolo.29954.jpg ( Size: 84.88k )
Number of downloads: 111
|
--------------------
suzuki
sx4 glx
2009
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
exista petitie ptr un solo cu Maestru Gut alaturi de AC/DC ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 21:57 |