Vrei sa vezi AC/DC live?, Semneaza petitia
![]() ![]() ![]() |
Vrei sa vezi AC/DC live?, Semneaza petitia
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
QUOTE(Ov @ 13 May 2010, 13:10) ma io am votat NU o fi bine ? ![]() LE: iar beletele de saraci (ale de sunt acum 148) sunt pe peluza casatei popoului ... This post has been edited by luxcor: 13 May 2010, 15:50 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
studioworks |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 2 February 10 From: de aici ![]() |
Am impresia ca locatia acestui concert este de tot rahatu. Multi din "normal circle" vom ajunge pe coclauri indepartate dupa standurile VIP
![]() ce dreacu au ales locatia asta infecta! Attached thumbnail(s) 7.jpg ( Size: 84.15k ) Number of downloads: 400 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 editia cu frana de mana supt bord
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Io acolo,acum n ani,am depus juramantul fata de patria muma,intr-o zi de 4 aprilie.acu vad ca se dau metale grele in acelasi loc
![]() ![]() This post has been edited by bogdanelkva: 14 May 2010, 18:32 |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
o sa stau in unirii poate aud si eu
![]() This post has been edited by SSilent: 15 May 2010, 03:21 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.015 Joined: 23 July 09 ![]() |
http://cocalari.com/2010/05/maine-vine-diavolul/
"ROMANI CARE VA BATETI CU PUMNUL ÎN PIEPT CA SUNTETI “CRESTINI DE 2000 DE ANI” !!! În ziua de 16 mai 2010 (CHIAR ÎN SFÂNTA ZI DE DUMINICA – ZIUA SPECIALA DE ÎNCHINARE ÎNAINTEA DOMNULUI) românii se vor confrunta cu UN ATAC DEMONIC fara precedent prin organizarea unui concert rock al trupei ACDC în Piata Constitutiei din Capitala, UN PERICOL ENORM PENTRU SUFLETELE A ZECI DE MII DE TINERI CARE VOR FI ATRASI DIN TOATA TARA !!! Nu uitati ca ACDC este O FORMATIE ROCK CU ADEVARAT SATANICA !!! Va reamintesc ca ACDC înseamna “Anti Christ – Death to Christ” (nu cred ca mai este cazul sa traduc ce înseamna acest lucru îngrozitor) !!! ACDC ÎN DELIRUL ÎNGROZITOR AL SATANEI VA IMPLOR SA TINETI POST SI RUGACIUNE ÎN ZIUA DE 16 MAI 2010 PENTRU CA ACEST CONCERT SA FIE ANULAT SI CEI 60 DE MII DE EVENTUALI PARTICIPANTI SA RENUNTE !!! FIE CA BUNUL DUMNEZEU SA DEA O PLOAIE TORENTIALA PESTE PIATA CONSTITUTIEI ! FIE CA PLOAIA TAMADUITOARE DIN CER SA SPELE ATEISMUL SI SATANISMUL CARE ÎNCEARCA SA SE ABATA CA O URGIE ASUPRA POPORULUI ROMÂN !!! FIE CA DOMNUL SA OPREASCA ACEASTA NENOROCIRE CARE DISTRUGE MINTILE SI SUFLETELE TINERILOR ROMÂNI “ORTODOCSI – CRESTINI DE 2000 DE ANI” !!! Tragicul eveniment face parte din turneul intitulat “Black Ice World Tour 2010”. Doamne, Sfinte Tata Ceresc, ai mila de aceasta tara si nu ne parasi !!! Bunule Dumnezeu, îndura-te de poporul român si trezeste-l pâna nu e prea târziu ! Te rog si pentru tinerii din fotografia de mai jos ! Scoate-i din Întuneric si elibereaza-i de sub puterea satanei ca sa nu ajunga sa fie pierduti pentru vesnicie ! Salveaza aceste suflete sarmane, robite si înlantuite… " |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asta ce-o baut?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
QUOTE(Markos @ 14 May 2010, 18:25) multumesc de aprecieri ... IO sunt pulimea ![]() LE: originalul afuriseniei se afla aici http://tomisthecat.wordpress.com/2010/05/1...oporului-roman/ are si un poll: MUZICA HEAVY METAL ȘI TRUPA AC/DC SUNT UN PERICOL REAL PENTRU TINERII ROMÂNI "CREȘTINI DE 2000 DE ANI" ?? culmea ca 65% zic ca nu ![]() This post has been edited by luxcor: 16 May 2010, 09:37 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
|
4x4 |
![]() ![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bai esti dus rau de tot. Ce-ar fi sa-ti pastrezi apelurile catre cei din cercul tau inchis de prieteni cu capul patrat, si sa nu mai bati campii cu tampeniile tale dogmatice?
P.S. Roaga-te pentru tine personal, nu pentru izbavirea intregului popor roman. Nu de alta, dar si eu fac parte din acest popor si zau ca mi se rupe in paispe de rugaciunile si de toate tampeniile tale... Ultima chestie de care am nevoie e sa fiu izbavit, si cu atat mai mult ca efect al demersurilor unor fanatici religiosi ca tine... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
4x4 |
![]() ![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
luxcor |
![]()
|
QUOTE(radian @ 16 May 2010, 10:06) Bai esti dus rau de tot. Ce-ar fi sa-ti pastrezi apelurile catre cei din cercul tau inchis de prieteni cu capul patrat, si sa nu mai bati campii cu tampeniile tale dogmatice? P.S. Roaga-te pentru tine personal, nu pentru izbavirea intregului popor roman. Nu de alta, dar si eu fac parte din acest popor si zau ca mi se rupe in paispe de rugaciunile si de toate tampeniile tale... Ultima chestie de care am nevoie e sa fiu izbavit, si cu atat mai mult ca efect al demersurilor unor fanatici religiosi ca tine... ![]() ne vedem acolo - normal circle - pe peluza casei poporului ![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
luxcor |
![]()
|
apropo ... cam la asa ceva trebuie sa ne asteptam diseara din partea Youngilor & Co.
Setlist: Rock N' Roll Train Hell Ain't a Bad Place to Be Back in Black Big Jack Dirty Deeds Done Dirt Cheap Shot Down in Flames Thunderstruck Black Ice The Jack Hells Bells Shoot to Thrill War Machine High Voltage You Shook Me All Night Long T.N.T. Whole Lotta Rosie Let There Be Rock Encore: Highway To Hell For Those About To Rock |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
Filip |
![]()
|
Domnule Radian, eu am pus link-ul ca sa "agit" un pic apele inainte de concert, sa vad ce reactie au fanii.
![]() This post has been edited by Filip: 16 May 2010, 13:15 |
--------------------
Renault
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Pisa-m-as, mai un pic incepe!
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Sa dati mai tare sa aud si io!
![]() ![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu-s fan AC/DC, in afara de doua-trei melodii nu pot spune ca ma impresioneaza mult, desi am vazut inregistrari de la niste concerte si intr-adevar se pricep de minune sa faca atmosfera.
Alta e smecheria, ma uitam ce mare de lume s-a adunat acolo, si ma gandeam ca daca e vorba de vreun miting ceva, cu chiu cu vai se aduna 3-4000 de persoane. Da' cand e un concert, hop sar 60.000. Romania... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Eu cand uit ce inseamna AC/DC ma uit la un multimetru si imi aduc aminte... Oi fi posedat?!...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
doar daca bagi degetele in priza...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
luxcor |
![]()
|
dragilor a exact cum ma asteptam ... bestial ... au respectat step by step playlist-ul de mai sus inclusiv cele 2 melodii de la bis ... multi o sa comenteze probabil muzica, monotonia ritmurilor, probabil varsta componentilor trupei ... eu spun doar atat ... AC/DC e printre putinele trupe de rock care stiu sa faca o atmosfera adevarata iar Angus e de la noi de la marcutza frate ... adevarat ... atat ...
daca peste asta suprapuneti faptul ca au fost - in sfarsit - aproape suficiente standuri cu bere si veceuri, ca am stat 5 minute ptr. o amintire - tricou de tur - si ca in spate era casa poporului credeti-ma cand va spun ca am trait ceva memorabil ... unic ... PS: nici acum nu inteleg cateva lucruri ... cum de unii au dat 4-5 milioane pe un bilet ca sa stea cuminti pe scaun cu cornitele pe cap, ca in zona de pe peluza casei poporului nu s-au servit bauturi alcoolice sau ca la 23:00 metroul nu mai circula ... din pacate aceste observatii fac parte din alt concert ... romania mereu aceeasi ... PPS: afurisenia alora care doreau o ploaie torentiala care sa curete romania de rock-ul pacatos nu s-a aratat ... inca o dovada ca avem si noi dreptate ... cateodata ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
Markos |
![]()
|
show adevarat, fara discutie, atmosfera super
![]() si cateva poze facute la repezeala (sunt facute cu mobilul, nu-mi scoateti ochii ![]() Attached thumbnail(s) ACDC01.jpg ( Size: 409.15k ) Number of downloads: 205 ACDC02.jpg ( Size: 466.5k ) Number of downloads: 208 ACDC03.jpg ( Size: 345.92k ) Number of downloads: 204 ACDC04.jpg ( Size: 401.58k ) Number of downloads: 200 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Filip |
![]()
|
Felicitari celor care au mers! Ma bucur ca v-a placut!
![]() |
--------------------
Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 02:45 |