Curatare ciment, help- cimentul "dupe" geamuri
![]() ![]() ![]() |
Curatare ciment, help- cimentul "dupe" geamuri
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Cimentul e alcalin si daca sta mai mult timp pe sticla o ataca si lasa pete in urma, chiar daca e indepartat mecanic. Tocmai de aia trebuie indepartat in timp cat mai scurt si spalat cu otet. HF e cam singurul acid care ataca sticla fiind folosit la decorarea acesteia prin matizarea suprafetelor vitrate. Din fericire n-o sa-l gaseasca prea usor ca sa-ti urmeze sfatul
![]() Otetul e ok. Nu m-as juca cu sfaturi gen H2SO4 sau HF, cine stie, poate le da vreunul curs si se nenoroceste... This post has been edited by Victorine: 13 Nov 2016, 08:57 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Era vorba de geamuri de matiz.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
In domeniul meu de activitate, care are legatura cu ce am scris, procesul respectiv se cheama matizare.
Am verificat si intr-adevar nu se gaseste ca atare termenul in DEX (cel putin nu in editia '98 pe care o am eu ![]() This post has been edited by Victorine: 13 Nov 2016, 22:53 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Adica esti spalator de parprize!
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Victorine |
![]()
|
![]() |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Nimic nu sti-ti, matisarea e inspirata de lucrarile unui inginer, Henri Matisse
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:38 |