Sfaturi achizitie super nova
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi achizitie super nova
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
klaxcar?? NIMENI???????????????????????????????????????????????
HELP MEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!! |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
cat de ieftin e kitul asta? unul in cutie renault de la magazinele de piese il iei la 140 ron (cutie renault galben cu gri, kitul = curea + rola). Chiar asa mare diferenta de pret este intre ce ai gasit tu si asta "de origine"?
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Maskatu |
![]()
|
e 100 de ron.... din cate vad "klaxcar" e o firma din franta iar importatorul ei este "agec trading". Eu am gasit unele kituri si la 200 de ron, ma rog, depinde de magazin, acelasi kit era in x magazin 160 si in y magazin 220. Dupa capul meu daca ar fi facut in franta, acolo unde e si renault... ar fi un lucru bun, de aceea va intreb. Dar e totusi mai ieftin decat kitul din RO. Are si certificat de garantie unde scrie ca trebie schimbat la 60.000 km sau la 4 ani.E ok sau nu e ok?
astept pareri.multumesc mult. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Eu zic sa iei de origine, in cutia galben cu fri renault si nu te doare capul. majoritatea au cumparat asa si nu au fost probleme. Bineinteles ca sunt mai multe firme care fac kituri dinastea compatibile cu motorul tau. In principiu sunt bune si astea, dar eu zic ca cel mai bine e sa iei "de origine".
Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Maskatu |
![]()
|
s-a rezolvat si cu distributia, acum am altceva de cumparat. ce sfaturi imi dati pentru caloriferul de interior care se sparge la mai toata lumea? ideea e ca vreau sa il schimb, nu vreau reparatii la el cu silicon sau solutii gen "stop leak". Cum gratis nu exista si ieftin nu rezista, cam cat costa un calorifer si cumva este si acesta de mai multi producatori? Cum sunt tobele sau filtrele sau mai stiu eu ce... ?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Cauta in sectiudea "Piese de schimb supernova" la topicul "Daca va intereseaza preturi". Pretul caloriferului e pe la 130-150 ron + montajul.
Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Maskatu |
![]()
|
Am inceput sa ma interesez si cam atat e...
Am studiat azi masinuta mai mult si am mai multe nelamuriri "electrice": 1.nu mi se aprind 3 becuri din panoul de la ceasuri. Sunt 9 "casute" si fiecare are cate un semn... la mine nu se aprind cele din casuta 1,3 si 5. O fi beculetele arse, si daca da ce ar trebui sa fie acolo? 2.butonul de avarii are beculet de pozitie in el? 3. am observat ca la butonul care regleaza puterea la caldura(ac) cu 1,2,3 nu se aprinde verdele acela cu toate ca are bec in interior si se vede ca e aprins, si am desfacut consola si se vede ca e lipita culoarea verde la fel cum e la ceasurile de bord, nu trece lumina prin el... e cumva defect de fabricatie?? 4. am gasit azi ceva in torpedou si habar nu am ce e... am pus o poza This post has been edited by Maskatu: 2 Oct 2008, 20:03 Attached thumbnail(s) 02102008_002_.jpg ( Size: 103.68k ) Number of downloads: 87 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Maskatu |
![]()
|
Ce calorifer e bun ? cel polonez sau cel de brasov??? PLS SFATURI
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Butonul de avarii are pozitie in el, cat si cel ce regleaza debitul de aer(ala cu 1,2,3) are lumina doar ca se vede destul de slab, iar mufa aceea din torpedo este pentru diagnosticare. Ledurile 1 si 3 parca sunt dezaburirea luneta si faza scurta. se pot schimba usor prin cutia de sigurante daca ai mana destul de subtire.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
Maskatu |
![]()
|
Multumesc mult. dar cum ramane cu caloriferul? voi cand l-ati schimbat de care ati pus? polonez sau de brasov? va rog raspundeti-mi ca sunt in criza de timp, vine iarna si nu mai am cand sa il schimb, si trebuie sa il cumpar urgent !
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Maskatu |
![]()
|
Cum ramane cu caloriferul? de care ma sfatuiti sa iau?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Maskatu |
![]()
|
Am si eu o nelamurire. Azi dintr-o proasta pozitionare a astrelor , am facut pana
![]() Dupa mintea mea cricul ar trebui pus in scobitura aia din prag, am vazut ca sunt 4 scobituri, cate 2 pe fiecare parte , apoi am pus cricul cat sa vina fix pe fix partea de sus a cricului cu pragul (in scobitura). Am ridicat ce am ridicat cand deodata poc... s-a indoit tabla fix unde facea contact pragul cu cricul. Nu mult ce-i drept dar vreo 4-5 mm cat sa fuga un pic buza pragului . E normal? avand in vedere ca trebuia sa fie un punct "forte" care sa sustina cricul... am gresit eu pe undeva sau e inca una din probleme legate de rugina? This post has been edited by Maskatu: 26 Oct 2008, 22:33 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
am gresit eu pe undeva sau e inca una din probleme legate de rugina?
am patit si eu.nu am rugina,cred ca e vorba de tabla subtire.si la mine s-au deformat putin acele adancituri din prag-pe spate.Ca sa previi acolo ruperea stratului de antifon si aparitia ruginii poti aseza o bucata de cauciuc subtire pe acel canal al cricului. |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
Maskatu |
![]()
|
E o idee si asta. Alt loc pentru cric nu vad! Sigur e acela, data fiind forma cricului care se potriveste perfect cu acele "scobituri". M-am uitat si la o solenza si tot asa... dar deh, era tabla mai sanatoasa, si parca o idee mai groasa.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
sigur ati pus cricul pe cantul acela al pragului sau sub masina ?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Maskatu |
![]()
|
Da da, pe cant l-am pus. Deci rugina e de vina... of of
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Schimba pragurile
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 18:43 |