3 warn-uri, motivul?
![]() ![]() ![]() |
3 warn-uri, motivul?
Gabi |
![]()
|
||
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cannavaro @ 5 Aug 2008, 02:36) Intr-o comunitate fie ea si virtuala cum este acest forum, consider ca este normal sa ne respectam intre noi, si fiecare sa plateasca ptr. greselile care le face. Iar moderatorii ii consider ca fiind persoane puse in functie in baza unor calitati, si care trebuie sa raspunda ptr. faptele lor, si sa dea explicatii logice in urma acestora, nu sa trateze userii cu indiferenta ( Vezi cazul de mai sus: Chiar crezi tu ca topicul asta te va ajuta cu ceva?) Aceasta fraza nu evidentiaza decat paiul din ochiul celuilalt dar barna din ochiul propriu mai subtire. Deci, daca intelegi sa plateasca fiecare pentru greselile sale, imi poti spune de ce ai deschis acest topic? Ca obiectul lui nu este decat "plata" pentru greselile tale (in speta incalcarea regulamentului de la bursa in mkod REPETAT) Deci altii sa plateasca pentru greselile lor dar tu nu? Pe scurt se traduce asta: IPOCRIZIE. Din partea ta, ca sa nu avem vorbe la proces si sa fiu inteles gresit. Sa-ti rezum ce am inteles eu din acest topic: 1. Esti nemultumit ca se aplica regulamentul asupra greselilor tale. 2. E obligatoriu ca la toti sa se aplice regulamentul cand gresesc. Deci te consideri SUPERIOR celorlalti, caci la ei sa se aplice dar la tine nu. 3. La cererea mea expresa m-ai prostit pe fata. Repet, eu consider asta NESIMTIRE. Adaugata la IPOCRIZIE si la SUPERIORITATE. 4. Cand a fost vorba sa se dea lamuriri, cerute suficient de frumos fata de nesimtirea cu care am fost tratat, mucles. 5. Dupa warnul cu suspendare au sarit de cur in sus jdemii de cetateni ca vai ce nedreptate. Nici unul dintre ei nu vad sa fi sarit de cur in sus sa fi spus: "maestre, chiar ai incalcat regulamentul, ce naiba ai deschis topicul ala?". Vorba lu' Cuza: ocaua mica, ocaua mare. Egalitate fie, dar nu chiar pentru toti... 6. TOATE cele 3 warnuri, obiect al prezentului topic, au fost justificate. Topicul e aiurea-n tramvai. Al patrulea warn (cel cu suspendarea) a fost justificat din prisma sictirului cu care a fost tratat moderatorul la cerera de lamuriri suplimentare si la prostirea lui pe fata. Al cincilea warn a fost justificat de starea tehnica, modaratorii nu pot ridica banuri decat prin acordarea de alt warn. 7. Toata aceasta situatie in care va plangeti toti ca niste babe vi se datoreaza personal. Ati sarit toti pe mine ca niste sacali ca sunt un bulangiu, ca aia si aia. Dar cand eu am cerut explicatii, am dat termen in postul 4 unde dracu erati? La cules de ciuperci? Faptul ca am fost tratat cu nesimtire si nu mi s-a raspuns la obiectii cui se datoreaza, mie? Ei bine nu, ci userului canavaro. Deci: warnul 1 se datoreaza userului cannavaro care a incalcat regulamentul bursei Warnul 2 se datoreaza userului cannavaro care a incalcat regulamentul bursei Warnul 3 se datoreaza userului cannavaro care a incalcat regulamentul bursei warnul 4 se datoreaza userului cannavaro care a refuzat sa raspunda dubiului care plana asupra sa. Warnul 5 se datoreaza limitarilor tehnice ca in urma warnului 4 au aparut lamuririle. Mai sunt si alte nelamuriri reale? Ca de plansete de baba am vazut ca e plina lumea. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cannavaro |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 812 Joined: 15 July 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(Gabi @ 5 Aug 2008, 07:18) Mie unu asta imi suna a: da mi-ai taiat dreptul de postare si ce ? ma doare fix in basca mi-am facut o clona. Ce te oftici? Nu o sa o iau ca pe o sfidare ( desi sincer asa este), insa promit ca iti voi urmari posturile si la prima abatere eu te avertizez. Regulamentul spune destul de clar: se ataca IDEI si nu PERSOANE. Ce ai facut tu aici se numeste atac la persoana ( in cazul de fata R19/16v ). Asa ca nu intreba de ce mai ai o avertizare. 1) Problema e ca nu mi-am facut o clona cum spuneti voi, si am fost sanctionat pe motiv de clona, NEMERITAT si am primit si o avertizare pe acelasi motiv, cu mentiunea ca banul va fi scos cand se va lamuri situatia. Cum puteam eu sa lamuresc situatia daca am ban? De ce moderatorul respectiv care m-a banat nu a stiut cum sa isi dea seama daca al 2-lea user este o clona de-a mea sau nu?De ce mai e moderator daca nu are calitatile necesare? Daca s-a dovedit ca nu a avut dreptate, de ce nu a fost sanctionat? 2) Moderatorul care mi-a scris "stai jos" si care consider ca m-a atacat, prin ce a spus, de ce nu a fost sanctionat, in timp ce eu ptr. intrebarea":"Esti nebun?" am primit warn? 3) Userul care isi vindea masina cu aripa stramba la Bursa de ce nu a fost sanctionat ptr. faptul ca in anunt a mentionat ca masina e in stare perfecta deci implicit aripa nu are probleme, iar eu ptr ca am remarcat asta am fost sanctionat? Dupa cum spune klaus: 2. E obligatoriu ca la toti sa se aplice regulamentul cand gresesc. Vor fi sanctionati cei 2 moderatori? P.S. Dintre cele n warn-uri pe care le-am primit consider ca doar cel cu Up-ul pe topicul celuilalt membru este 80% meritat. Restul sunt inutile si v-am adus si argumente mai sus. This post has been edited by cannavaro: 5 Aug 2008, 23:49 |
--------------------
Dacia
1300
TSP
- PH-89-XXX Dacia 1300 1981 - B-83-GRS
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Te simti atacat pentru ca ti-am spus sa te calmezi?
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cannavaro |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 812 Joined: 15 July 05 From: Ploiesti ![]() |
De ce sa ma calmez, cand nu ma atacasem? Doar cerusem civilizat cateva expicatii logice, si am primit raspunsul "Stai jos" ? Cine esti tu sa imi spui sa "stau jos"?
|
--------------------
Dacia
1300
TSP
- PH-89-XXX Dacia 1300 1981 - B-83-GRS
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cannavaro @ 6 Aug 2008, 00:46) Sa avem pardon, eu nu am spus asta. Eu asta am inteles ca ai spus tu. Tu consideri ca toti care gresesc sa fie sanctionati. Dar esti nemultumit ca atunci cand ai gresit ai fost sanctionat. Pana te lamuresti cum sta de fapt treaba, eu constat atat: acest topic a fost deschis aiurea-n tramvai, warnurile fiind corect acordate, si in urma atitudinii tale a degenerat. PS: tot nu inteleg de ce raspunsul la intrebarile mele nu au putut veni atunci cand treaba nu degenerase. De ce? Era asa de greu sa se recunoasca atunci cand se gresise? Ca topicul asta e facut aiurea caci in fapt nu are fundament pentru ca warnurile au fost date corect? Atata imi doresc: sa nu ajunga vreodata oameni ca aceia de pe acest topic judecatori in tara asta. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Din regulamentu Bursei :
QUOTE 5. a ) Nu se admit posturi offtopic, de exemplu posturi de genul: "Da scump mai este", "Am eu mai ieftin" etc. Toate posturile de genul acesta vor fi sterse iar autorul lor va fi avertizat prin sistemul de warn al forumului. In cazul in care se acumuleaza trei abateri pe aceasta tema, in decurs de maxim 2 luni de la prima abatere, utilizatorului respectiv va fi banat 3 zile. Nu ti se pare ca se incadreaza aici si comentariul tau? Io daca vreau dau anunt ca vand Luna de pe cer. Daca gasesc fraieru', de ce sa se bage cineva sa-l trezeasca la realitate ca nu-i a mea? Nu-i corect, dar asta ii viata. Ii corect ce zici tu, nu ii moral asa ceva, dar trebuie un regulament, de exemplu eu imi vand masina si se trezeste unul si altul sa vina sa-mi faca reclama negativa si poate asa pierd niste cumparatori, ti se pare normal? Pentru asta exista un regulament, nu se poate judeca chiar fiecare caz in parte si atunci se supun toti unui regulament cu plusurile si minusurile lui. Te-ai gandit ca exista posibilitatea ca acel user sa fi avut o poza mai veche cu masina, dar intre timp a refacut aripa stramba, si tu i-ai facut reclama negativa? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(Serje @ 6 Aug 2008, 02:00) Io daca vreau dau anunt ca vand Luna de pe cer. Daca gasesc fraieru', de ce sa se bage cineva sa-l trezeasca la realitate ca nu-i a mea? Nu-i corect, dar asta ii viata. Daca tii neaparat sa atragi atentia cuiva asupra unui lucru o poti face folosind mesageria privata. Oricum, revenind ON TOPIC, treburile au luat-o pe aratura rau de tot asa ca inchidem. Consider ca initiatorul a primit explicatiile cuvenite restul discutiilor fiind pur si simplu in plus. TOPIC CLOSED ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 09:13 |