[VAND] piese, Pentru frantuzoaice (Dacia 1300)
![]() ![]() ![]() |
[VAND] piese, Pentru frantuzoaice (Dacia 1300)
sechi |
![]()
|
||
![]() pasionat si afacerist Group: Members Posts: 1.757 Joined: 20 February 05 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|||
K-tlyn |
![]()
|
![]() FAN DACIA 1300 Group: Members Posts: 281 Joined: 27 July 07 From: IASI ![]() |
Salut, Sechi!
Cumpar eu 1 buc. sticla pt stop spate-dreapta Seima cromata pe margini, o bricheta si un buton pentru stergatoare (numai sa aiba ornamentul ala cromat). Merci! mess: catalin_ailiesei / tel 0724004067 This post has been edited by K-tlyn: 10 Aug 2009, 13:11 |
--------------------
RENAULT
twingo cinetic 1.2 16V
2001
- IS-08-JOT
|
|
sechi |
![]()
|
![]() pasionat si afacerist Group: Members Posts: 1.757 Joined: 20 February 05 From: Craiova ![]() |
Ca sa le pot expedia, trebuie sa-mi comunici datele tale: nume, prenume, adresa din buletin, cod postal. Trimite-mi un PM cu ele.
Piesele le expediez imediat ce intru in posesia acestor date. |
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
sspoitoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.788 Joined: 8 April 08 From: Brasov ![]() |
Suport pt vas spritiere modelul asta si locul unde vine.
Attached thumbnail(s) 022509113359.jpg ( Size: 335.98k ) Number of downloads: 926 022509113427.jpg ( Size: 315.24k ) Number of downloads: 942 |
--------------------
Membru cu
rugina turbata
...Dacia 1310
- TLX 1987
|
|
sechi |
![]()
|
Da, stiu despre ce anume este vorba. Parca aveam asa ceva. Trebuie sa ma uit insa. Lasa-ma cateva zile sa vad ce pun deoparte din tot ce ai nevoie!
|
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
sechi |
![]()
|
Update:
- far Valeo-Cibie, IODE, made in Spain, 30lei/buc. - far Cibie, made in France, 30 lei/buc. - geam lampa spate Seima, partea dreapta, 35 lei/buc. - masca fata completa, cu emblema mica, 40lei/buc. - oglinzi exterioare cromate, romanesti, 20lei/buc. - oglinda interioara heliomata, 20lei/buc. - amortizoare Renault si Monroe, spate, 90 lei/pereche - amortizoare Monroe, fata, 90lei/pereche - butoane stergatoare, 5lei/buc. - panou sigurante, modelul cu 2 sigurante, DAV, 15lei/buc. - bricheta completa primul tip cu bec, 25 lei/buc. - grile aerisire laterale, cromate 30lei/set. - manere macara, 5lei/buc. - ornamente buton deschidere usa, cromate, 20 lei/set. - maneta comanda calorifer cu crom, 15 lei/buc. - bloc de lumini Jaeger, 100lei/buc. - volan Renault, 40lei/buc. - ornamente interioare praguri, din aluminiu, 20lei/set. - ceas bord cu jurnalier Jaeger, 60lei/buc. - turometru AEM, 80lei/buc. (am si schema de montaj originala) - ceas VDO, 30lei/buc. - diverse sigle Dacia, modele mai noi, pret la intelegere. - bara fata, romaneasca, fara tampoane, 70 lei/buc. - bara fata tip 1310, cromata, 90 lei/buc. - volan Dacia, cu pernita muss, 40lei/buc. - volan tip Dacia 1100, 50 lei/buc. - set antifurturi roata cu cheie, 40lei/set. (am 2 modele) - manere viraj, 30lei/set. - lampa suplimentara de ceata, 20lei/buc. - comanda climatizare, 20lei/buc. - ampermetru vechi, 20 lei/buc. - delcou Ducellier, 50lei/buc. - fise bujii Bougiecord, 30lei/set. - bobina inductie Ducelier, 50lei/buc. - stergatoare cromate romanesti, complete, 40 lei/set. - capace roata, model romb, 50 lei/set. Piese noi, fabricate cu multi ani in urma: - butoias acceleratie pt. carburator Solex, nou, 10lei/buc. - emblema UAP, model mic, 10lei/buc. Tel. 0745 404012 |
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
K-tlyn |
![]()
|
![]() FAN DACIA 1300 Group: Members Posts: 281 Joined: 27 July 07 From: IASI ![]() |
Buna, Sechi!
Astazi am ridicat coletul trimis de tine numai ca este o problema mare si anume: geamul de la tripla-spate-dreapta este crapat. Din ceea ce observ, nu este o crapatura datorata transportului ori a neglijentei angajatilor postei deoarece se cunoaste ca aceste crapaturi sunt mai vechi. In postul tau referitor la vanzarea produselor, nu ai specificat ca sticla are doua crapaturi dintre care una mare si care este destul de inestetica, ceea ce inseamna neseriozitate din partea ta. Astept din partea ta un raspuns sa vedem cum rezolvam problema...personal nu am ce face cu sticla in starea in care se afla si punand-o pe masina ar da mai rau. Merci! This post has been edited by K-tlyn: 24 Aug 2009, 13:20 |
--------------------
RENAULT
twingo cinetic 1.2 16V
2001
- IS-08-JOT
|
|
pety666 |
![]()
|
![]() Membru fidel Group: Members Posts: 167 Joined: 1 January 09 From: SJ ![]() |
ceva poze ai despre grilele de aerisere laterale cromate? sunt interesat.
This post has been edited by pety666: 24 Aug 2009, 14:37 |
--------------------
Dacia
1300
berlina, 1983
|
|
sechi |
![]()
|
@K-tlyn: Bine ca m-ai facut neserios inainte de a discuta in prealabil problema aparuta si de a o rezolva amiabil. Nu am ascuns nimic din ceea ce invoci. Ti-am trimis una din lampile care erau in poza si in care se vede exact starea lor, deci nu vad cu ce ai fost inselat. Daca doreai noua, nu acelea erau cele spre care trebuia sa te orientezi si, in nici un caz, la pretul acela. Intotdeauna se gasesc clienti carcotasi ca tine si e pacat, pentru ca tot eu am de pierdut datorita lor, cand as putea sa-i evit din start.
Nu stau in banii pe care ii primesc de la tine, asa ca, iti voi returna valoarea acelui geam, imediat ce voi primi banii de la tine, ca sa nu te consideri pagubit. Piesa respectiva poti s-o pastrezi, chiar daca nu ai ce face cu ea. Te rog ca, pe viitor, sa fii mai atent si mai obiectiv atunci cand cumperi si, mai ales, cand vrei sa ai un dialog cu cineva! @petty666: Nu am poze, deoarece toata lumea stie despre ce este vorba. In plus, crede-ma pe cuvant ca sunt in stare excelenta. This post has been edited by sechi: 24 Aug 2009, 23:32 |
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
K-tlyn |
![]()
|
Domnule Sechi, imi pare rau ca te-ai suparat pe mine insa iti dai seama cand am deschis coletul si am vazut acea tripla pe care chiar am dorit-o si am asteptat-o mai bine de o saptamana si cand am vazut ca era crapata in doua locuri, pur si simplu mi-a cazut fata. Initial am zis ca o fi din cauza incompetentei angajatilor de la posta insa cand m-am uitat mai bine, mi-am dat seama ca acele crapaturi erau mai vechi.Sa-ti spun sincer, la poze m-am uitat dar nu foarte atent gandindu-ma ca cel ce vinde astfel de lucru e constient ca un asemenea dispersor nu ar putea folosi nimanui atata timp cat este crapat, in plus stii si tu ca legile in vigoare interzic circulatia pe drumurile publice cu elemente de iluminare sparte/crapate si sanctioneaza acest lucru cu suspendarea certificatului de inmatriculare plus amenda.Vad ca in poza, crapatura nu se observa si in plus, sticla de deasupra, pare mai in regula. De ce nu ai trimis-o pe cealalta? Sau intai scapam de ce nu ne mai trebuie si ce e bun dam la urma? Nu am cumparat dispersorul ca sa-l tin de bibelou in casa si sa ma minunez ce frumusete de sticla frantuzeasca am. Eu am vrut s-o montez pe masina intrucat pe partea dreapta am tot un dispersor SEIMA numai ca nu are banda cromata de pe margini. Sa stii ca nici eu nu stau in acesti bani, doar ca am considerat si inca sunt de aceeasi parere ca am fost oarecum pagubit. Lucrez in domeniul vanzarilor de 6 ani si stiu ca atunci cand vinzi un bun/obiect second-hand, indiferent de valoarea lui de nou sau de raritatea lui si mai ales cand trimiti prin posta/curierat si aici vreau sa ma axez pe faptul ca respectivul client, nu poate vedea/testa produsul respectiv, trebuie sa-l descrii si cu plusuri si cu minusuri (daca exista) si sa lasi la latitudinea lui sa decida daca mai vrea sau nu sa efectueze tranzactia. Daca as fi stiut aceste lucruri, nu as fi facut comanda, bricheta si intrerupatorul ala contand prea putin, am zis macar sa mai comand ceva daca tot platesc nistee taxe postale. Eu ma consider un cumparator de buna credinta atata timp cat am fost la posta si am ridicat coletul la timp, am virat banii, numai ca nu sunt multumit de marfa (aici ma refer la dispersor, celelalte fiind ok).
Multumesc! This post has been edited by K-tlyn: 25 Aug 2009, 11:33 |
--------------------
RENAULT
twingo cinetic 1.2 16V
2001
- IS-08-JOT
|
|
sechi |
![]()
|
Nu are rost sa lungim discutia. Ti-am oferit mai sus solutia de a rezolva reclamatia. Cred ca este mai mult decat rezonabila.
|
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
K-tlyn |
![]()
|
In ceea ce priveste solutia, nu e vorba ca e mai mult decat rezonabila, e ceva normal atata timp cat produsul nu se afla in stare buna. Multumesc pentru intelegere.
O zi buna! This post has been edited by K-tlyn: 26 Aug 2009, 08:17 |
--------------------
RENAULT
twingo cinetic 1.2 16V
2001
- IS-08-JOT
|
|
codrin_1300 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 23 December 08 ![]() |
am vazut poze cu volanul. turometrul este cel de pe primele pagini sau e altul?! astept PM sau vb p mess
|
--------------------
Dacia
1300
1973
- BZ 90 CDN
|
|
sspoitoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.788 Joined: 8 April 08 From: Brasov ![]() |
Am primit coletul, banii sunt in drum spre tine.Totul este ok.Multumesc, numai bine.
|
--------------------
Membru cu
rugina turbata
...Dacia 1310
- TLX 1987
|
|
sechi |
![]()
|
@K-tlyn: Am expediat azi banii pe care consideri ca era firesc sa-i fi returnat. Mai gandeste-te! Dupa cum vezi, pe topicul asta, esti cam singurul nemultumit.
@codrin_1300: Da, acela din poze este turometrul. Nu mai dau si PM, ca n-are rost. @sspoitoru: Multumesc pentru aprecieri! Ma bucur ca totul e ok. |
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
kitzsteinhorn91 |
![]()
|
![]() KCY Garage Group: Members Posts: 919 Joined: 15 October 06 From: Ploiesti ![]() |
Salut ! Cumva un set de bare de protectie de 1310, nichelate sau negre, cu tot cu capetele laterale negre, intr-o stare foarte buna ambele, gasesc la tine ?
Multumesc anticipat ! ID messenger: kitzsteinhorn91 E-Mail: kitzsteinhorn91@yahoo.com This post has been edited by kitzsteinhorn91: 28 Aug 2009, 21:38 |
--------------------
Dacia
1300/1410 Sport
1975/1991
- PH 75/91 KCY
|
|
LVR-u |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 15 December 08 ![]() |
Niste tampoane mari pentru bara fata si inele pentru jenti crezi ca ai putea gasi??
|
--------------------
Dacia
1300
1978
- DB-04-LVR
|
|
sechi |
![]()
|
ß LVR-u: tampoane mari cred ca am. Inele nu am si nici nu stiu unde se pot gasi.
ß kitzsteinhorn91: Gasim cu timpul, desigur. Momentan nu am. |
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
joke |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 31 August 08 ![]() |
Daca ai tampoane pentru fata, fa-mi si mie te rog o poza cu starea lor si un pret, de asemenea as dori si 2 buc/ ax stergator, am vazut ca ai avut acum ceva timp!merci
This post has been edited by joke: 6 Sep 2009, 07:33 |
--------------------
DACIA
1300
1978
- DB-04-LVR Dacia 1300
|
|
sechi |
![]()
|
axe stergator nu mai e.
![]() Dupa 15 sept. voi pune poza cu tampoanele. Urmareste aici in continuare! |
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
LVR-u |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 15 December 08 ![]() |
Merci Sechi!am scris un post mai sus cu un alt cont pentru ca uitasem parola la asta! insa tot eu am fost!
|
--------------------
Dacia
1300
1978
- DB-04-LVR
|
|
sspoitoru |
![]()
|
cum iti spuneam de manerele cromate....
Attached thumbnail(s) 090909184824_1.jpg ( Size: 346.18k ) Number of downloads: 693 |
--------------------
Membru cu
rugina turbata
...Dacia 1310
- TLX 1987
|
|
sechi |
![]()
|
Am inteles. O sa caut.
Ma intreb totusi, nu s epot poliza ca sa fie pe forma din spate? |
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
sspoitoru |
![]()
|
Dar atunci ce am facut? Tiganie nu?
|
--------------------
Membru cu
rugina turbata
...Dacia 1310
- TLX 1987
|
|
sechi |
![]()
|
Poate ai dreptate, dar nu imi place tonul pe care ai spus-o.
Repet, o sa caut si te anunt cand iti gasesc. |
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
sechi |
![]()
|
Update:
- far Valeo-Cibie, IODE, made in Spain, 30lei/buc. - far Cibie, made in France, 30 lei/buc. - geam lampa spate Seima, partea dreapta, 35 lei/buc. - masca fata completa, cu emblema mica, 40lei/buc. - oglinzi exterioare cromate, romanesti, 20lei/buc. - oglinda interioara heliomata, 20lei/buc. - amortizoare Renault si Monroe, spate, 90 lei/pereche - amortizoare Monroe, fata, 90lei/pereche - butoane stergatoare, 5lei/buc. - panou sigurante, modelul cu 2 sigurante, DAV, 15lei/buc. - bricheta completa primul tip cu bec, 25 lei/buc. - grile aerisire laterale, cromate 30lei/set. - manere macara, 5lei/buc. - ornamente buton deschidere usa, cromate, 20 lei/set. - maneta comanda calorifer cu crom, 15 lei/buc. - bloc de lumini Jaeger, 100lei/buc. - volan Renault, 40lei/buc. - ornamente interioare praguri, din aluminiu, 20lei/set. - ceas bord cu jurnalier Jaeger, 60lei/buc. - turometru AEM, 80lei/buc. (am si schema de montaj originala) - ceas VDO, 30lei/buc. - diverse sigle Dacia, modele mai noi, pret la intelegere. - bara fata, romaneasca, fara tampoane, 70 lei/buc. - volan Dacia, cu pernita muss, 40lei/buc. - volan tip Dacia 1100, 50 lei/buc. - set antifurturi roata cu cheie, 40lei/set. (am 2 modele) - manere viraj, 30lei/set. - lampa suplimentara de ceata, 20lei/buc. - comanda climatizare, 20lei/buc. - ampermetru vechi, 20 lei/buc. - delcou Ducellier, 50lei/buc. - fise bujii Bougiecord, 30lei/set. - bobina inductie Ducelier, 50lei/buc. - stergatoare cromate romanesti, complete, 40 lei/set. - capace roata, model romb, 50 lei/set. Piese noi, fabricate cu multi ani in urma: - butoias acceleratie pt. carburator Solex, nou, 10lei/buc. - emblema UAP, model mic, 10lei/buc. Tel. 0745 404012 |
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
paulalin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 26 May 08 ![]() |
m-ar interesa manerele macara(usile din spate) au si marginea cromata si inelul de plastic?si cum se pot trimite. sunt din gura humorului
|
--------------------
dacia
1300
fabricata 1982
|
|
sechi |
![]()
|
Este vorba de manere metalice, primul model, intradevar.
Se pot trimite postal, cu ramburs. Din pacate, nu prea e rentabil sa fac un colet numai pentru 2 manere. Daca esti interesat de mai multe piese, ca sa fac un pachet cat de cat consistent, expediez fara probleme. |
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
chiricarc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 May 09 ![]() |
Salut,
Eu am pe masina faruri Elba licenta Cibie. Am vazut ca ai avut la vanzare dar nu mai ai. Nu stiu daca cele care le ai acum sunt compatibile poate ma ajuti, daca merg vreau o pereche care sa aiba oglinda in stare buna, nu ruginita cum e la ale mele. Multumesc, Razvan. |
--------------------
Dacia 1300
Dacia 1307 D 4x4
1978, 2006
- CT 06 TTB
|
|
sspoitoru |
![]()
|
da-mi de stire cand rezolvi cu manerele ca mai vreau ceva din lista ta
![]() |
--------------------
Membru cu
rugina turbata
...Dacia 1310
- TLX 1987
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 11:16 |