Cine e de vina ?, Depasire
![]() ![]() ![]() |
Cine e de vina ?, Depasire
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(dan73205 @ 6 Aug 2008, 00:47) [...] sa ai norocul ca un alt sofer aflat in trafic si care a fost martor, poate chiar cel care ipotetic venea din sens opus, sa fie de acord sa depuna marturie. Tu, daca ai fi cel care vine din sens opus, ai putea aprecia corect daca cel depasit mareste viteza in timpul depasirii? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
In instanta poti declara ca manevra de depasire a durat foarte mult si ca cei doi au mers in paralel mult timp, mai mult decat normal. E suficient, nu e nevoie sa afirmi categoric " da dom'le a accelerat ca ochiu' meu nu ma minte". Mai departe judecatorul judeca si pune cap la cap ca de aia e judecator. Eu cred ca o marturie de acest gen conteaza mult in ipoteza unui proces....conteaza multe...conteaza daca ai ani multi de soferie iar in acesti ani nu ai avut accidente din culpa proprie si multe altele...probele de la locul ipoteticului accident...etc. In sfarsit e parerea mea...
Exista insa o conjunctura in care cel depasit accelereaza fara vreo intetie rea. Cand iesi din curba nu prea il vezi pe cel din spate in oglinzi si tendinta e sa accelerezi....daca ala intra in depasire taman atunci rezulta o situatie similara, cel putin pana cand il vezi in lateral. This post has been edited by dan73205: 5 Aug 2008, 17:39 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
georgiana |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 5 August 08 ![]() |
Multumesc mult ptr raspunsuri,urmaresc de mult timp posturile dar pana de curand nu am fost nevoita sa scriu si eu,deh..:Am sa incerc sa raspund pe rand :pai km la activ am cativa "bunicei" ca idee asa inca din prima zi de permis am parcus 160 km + de asta am condus mult si fara permis,cateva drumuri sibiu-bucuresti...permisul il am de 8 luni deci pica faza cu cererea ptr micsorarea suspendari la 30 de zile...
2.Ciocnit putin da...am tras eu de volan si masina ce venea din sens invers era condusa de o femeie,ea s-a pierdut si am impresia ca m-a observat tarziu daca nu, putea sa ma evite( drumul era destul de lat) 3 da asa e, am avut mare noroc k am scapat cu bine fara nicio zgarietaura vb aia tabla se indreapta. Cat despre dobitul ala ca altfel nu pot sa ii zic,m-a observat ptr ca am semnalizat din timp intentia dar m-a vazut ca sunt fata si stiti cum sunt fazele de genu...dupa ciocnire nici macar nu a incetinit sa vada macar daca e toata lumea bine,doar nu era prost stiind ca e permisu lui in joc...au fost oameni care venea din sens invers si au vazut faza ...au spus si ei la politie dar in lipsa nr de inmatriculare al aluia nici macar nu au vrut sa auda imi pare rau ca nu m-am dat eu putin spre dreapta sa il agat ca sigur ma lasa,dar asta e invatatura de minte Multumesc inca odata ptr "caldura" de care ati dat dovada;) o sa merg in instanta plus de asta am si un martor .. |
--------------------
Dacia
Logan 1,6
2005
- SB-o8-GMR Zambeste, maine poate fi mai rau!
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Deci exact cum am banuit, mai putin de un an permis experienta minima. Un sofer cu experienta ar fi pus piciorul pe frana cand respectivul a inceput sa accelereze, ar fi retrogradat si ar fi depasit lansat. Asta este, bine ca nu a fost mai rau, in instanta nu rezolvi nimic, parerea mea.
|
--------------------
.
.
.
|
|
georgiana |
![]()
|
am franat si eu ...dar atunci incetinea si el,am vrut sa intru inapoi pe banda mea cand m-am apropiat de curba dar nu ma lasa...pur si simplu mergea in dreptul meu
|
--------------------
Dacia
Logan 1,6
2005
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Trebuia sa fi hotarata, fata mea.
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Tu erai ingeras pe sosea si soferul de microbuz s-a gasit sa-ti faca tie zile negre, nu?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
oricum, eu mai degraba as lua permisul unuia care accelereaza cand e depasit, decat unuia care taie coloana la semafor
|
--------------------
-
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 5 Aug 2008, 11:14) Eu inainte depaseam cu a 5-a cum zic unii pe aici.. ![]() Dar de cand am tot dat peste tot felul de bizoni care accelereaza cand vrei sa-i depasesti, fac in asa fel incat sa depasesc inainte sa apuce bizonul sa accelereze. Cu alte cuvinte ma duc 'infipt'.. ![]() bre nu zicea nimeni sa depasesti in a 5 ci se dadeau sfaturi sa nu faci tampenii dastea never ![]() QUOTE(nh1980ro @ 5 Aug 2008, 17:51) Cel mai bine te bagi in depasire hotarat si incerci sa ai o viteza ceva mai mare fata de cel pe care il depasesti in momentul depasirii. Si pana se prinde el care-i treaba l-ai depasit. Mai e si cazul cand il depasesti si apoi se trezeste 'macho' din el si nu se lasa pana nu te depaseste. In cazul asta mai bine il lasi sa se duca decat sa risti vreun accident. cum ziceam daca vezi ca are chef de joaca,astepti pana drumu e liber in fatza cativa km si proma vii de la vreo 100 m lnsat ,poate el sa faca pe dracu in 4 ca nu mai pota sa faca nimic,decat sa iasa in fatza ta ![]() ![]() 6 Aug 2008, 03:24: QUOTE(R19/16v @ 6 Aug 2008, 02:34) nu mi se pare a fi ingerash daca a condus si fara permis ![]() This post has been edited by C@talin: 6 Aug 2008, 02:24 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
georgiana |
![]()
|
ingerash "neingerash" asta e, acum profit de dovada ..stai linistit ca nu am condus pe drumuri publice sau neinsotita
|
--------------------
Dacia
Logan 1,6
2005
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(georgiana @ 5 Aug 2008, 20:13) + de asta am condus mult si fara permis,cateva drumuri sibiu-bucuresti...permisul il am de 8 luni deci pica faza cu cererea ptr micsorarea suspendari la 30 de zile... ... imi pare rau ca nu m-am dat eu putin spre dreapta sa il agat ca sigur ma lasa,dar asta e invatatura de minte iti lipseste experienta, ia-o mai usor; puteai sa faci o triplare cred, din ce povestesti, si nu se mai solda cu semne pe masini si cu vizite la politie |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 02:11 |