Cernavoda - Mangalia, Alternativa pentru drumul aglomerat...
![]() ![]() ![]() |
Cernavoda - Mangalia, Alternativa pentru drumul aglomerat...
SorinCT |
![]()
|
||
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|||
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
e clar...ori trec pe la chiciu ori pe la fetesti dupa care fac dreapta, spre adamclisi...
|
--------------------
...
...
...
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Eu plec luni;cum e cu centura Constanta,e gata?trebuie sa ajung in Eforie Nord
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Am cativa colegi care au venit de la Medgidia pe noul drum care iese langa Dedeman.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Geri74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 August 11 ![]() |
QUOTE(DMP @ 8 Aug 2011, 09:55) Cernavoda - Rasova - Aliman - Ion Corvin este bun si foarte bun. E un drum ce trece prin zone foarte frumoase. E cam ingust in unele locuri insa e liber. Ion Corvin - Adamclisi - Deleni - Cobadin este bun. Este cu ceva mici "valuri" insa se poate merge lejer cu 100 kmh cu o masina cu suspensia ca a unui logan fara a fi deranjat de calitatea asfaltului. Starea drumurilor de mai sus este din iunie anul asta. QUOTE(Iulikk @ 8 Aug 2011, 10:03) Daca alegi ruta care trece prin Cobadin, din Cobadin tine spre Constanta, iar la Ciocarlia poti sa intri pe sectoru ala de drum la care doar ce i-au dat drumu. Sectoru asta tine de la Ciocarlia pana la Agigea, apoi Agigea - Mangalia este drumul ca in palma, poti merge lejer cu 120-150 km/h. PS: De la Cobadin mai este un drum spre Mangalia, prin Mereni, Topraisar, Agigea... nu o lua pe drumul asta pentru ca este PRAF... plin de gropi, o sa rupi masina in doua, dar nu vei putea circula cu mai mult de 40 km/h. Eu fac Mangalia - Cobadin saptamanal, am rude in Cobadin... de 2 ani de zile merg doar prin Constanta - Murfatlar - Ciocarla - Cobadin. Este cel mai ok drum.... acum si cu sectoru ala de drum deschis, economisesc cam 30 de minute de drum. Inainte faceam cam 1h si 20 de minute Mangalia - Cobadin, acum fac putin sub 1 h. QUOTE(alex_axn @ 8 Aug 2011, 10:40) Eu am folosit drumul asta acum 2 sapt.. Drumul se prezinta bine insa daca esti incepator si in ale condusului poate fi solicitant deoarece sunt multe curbe si drumul destul de ingust... Ai vreo 2 ore de condus, in care aproximativ 60% din drum nu prea vei avea semnal GSM... Daca tot esti pentru prima data spre mare poti incerca drumul consacrat si la anul mergi si pe varianta asta.. ![]() Sa auzim de bine! multumesc fumos pt raspunsuri, acum le'am vazut:) cred ca pan' la urma o sa fac dreapta la Murfatlar spre autostrada noua ca sa ies la Agigea. multam de sfaturi. This post has been edited by Geri74: 9 Aug 2011, 08:26 |
--------------------
Toyota
corolla
2004
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.593 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
edge |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 2 December 08 ![]() |
Sunt chiar si filmulete postate.
http://www.skyscrapercity.com/showthread.p...081947&page=120 |
--------------------
dacia
logan
2007/1.4
|
|
Geri74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 August 11 ![]() |
QUOTE(edge @ 9 Aug 2011, 11:11) cat de tare! multumiri! |
--------------------
Toyota
corolla
2004
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
Cei care stati prin zona, ce se aude cu DJ228 (parca asta era indicativul), Poarta Alba - Nazarcea - Ovidiu? Ca asta era o alternativa buna
eu am fost prin iulie pe el, era inchis circulatiei publice, doar pt riverani; si erau vreo 15km doar cu pietris, in rest era refacut bine |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
s-a deschis traficului usor. dar dupa ce s-a anuntat deschiderea, au fost cateva zile in care la intrarea dinspre ovidiu a stat politia si a oprit traficul (deviat, intors). din ce am inteles se mai pune stratul de uzura. eu am mers pe el acu 2 saptamani, nu avea strat de uzura, marcajele sunt galbene, dar drumul a iesit foarte, foarte ok.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th May 2025 - 11:22 |