Noul Volkswagen Golf VI, primele poze
![]() ![]() ![]() |
Noul Volkswagen Golf VI, primele poze
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Noul Golf este nascut din experienta.
Stiati ca, pana acum: - A parcurs 92,583,939,872,080 kilometrii - A avut peste 50 de milioane de proprietari - A supravietuit la 1,8 milioane de furtuni - A accelerat bataile inimii a 57 de milioane de oameni - A participat la peste 98 milioane zile de nastere - 12 milioane de copii au dormit pe bancheta sa din spate ?? In viziunea unui dealer local si probabil si a producatorului. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ca renuta la PD in favoarea CR e bine, dar sper sa faca naibii si bordu' ala sa nu mai scartaie ca naiba !
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Am vazut azi Golf 6 la Porsche Bucuresti Nord (aveam niste treaba in zona si m-am oprit de curiozitate).
Masina arata nesperat de bine in realitate, pare foarte compacta! In schimb e exagerat de scumpa, ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pretul reflecta... ce are masina pe si in ea
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(zanzie @ 7 Nov 2008, 18:52) Am vazut azi Golf 6 la Porsche Bucuresti Nord (aveam niste treaba in zona si m-am oprit de curiozitate). Masina arata nesperat de bine in realitate, pare foarte compacta! In schimb e exagerat de scumpa, ![]() Ieri am vazut un Golf 6 in zona Plazza .... e o diferenta imensa intre Golf 5 si Golf 6 ! Eu m-am indragostit pe loc ! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
VirgilAndrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 21 March 08 ![]() |
Din poze nu mi-a placut Golf VI, dar am vazut ieri unul pe la Romana si mi-am schimbat parerea. Mi-a placut f mult. In schimb, e cam scump
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2006/1.5dCI/Confort Expression
- DB-89-UFO
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 7 Nov 2008, 18:00) Ieri am vazut un Golf 6 in zona Plazza .... e o diferenta imensa intre Golf 5 si Golf 6 ! Ai dreptate! Designul e mai omogen, masina da senzatia ca e mai compacta si mai inchegata decat Golf 5. Acum, Golf 5 mi se pare aiurea la design ![]() PS: In poze Golf 6 imi pare o masina urata! This post has been edited by zanzie: 7 Nov 2008, 18:35 |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
semit |
![]()
|
in liga Emo
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu e vorba de gusturi. Tu chiar nu vezi ca si G6 si Scirroco sunt, ca sa nu spun altfel, FOARTE asemanatoare Golfului 5?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bre dintosule are dreptate colegul r1916v..pana si nemtii recunosc ca e cam aceeasi masina......de fapt un facelift mai pronuntat.....
dar acum fiecare cu parerea lui.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
R19/16v |
![]()
|
Daca-i ziceau G5 facelift, eram intru-totul de acord! Dar sa-i zica G6 e aberant...
7 Nov 2008, 19:32: Meganeul 3 este intr-adevar un model nou. This post has been edited by R19/16v: 7 Nov 2008, 19:32 |
--------------------
DS
5H
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 7 Nov 2008, 20:30) bre dintosule are dreptate colegul r1916v..pana si nemtii recunosc ca e cam aceeasi masina......de fapt un facelift mai pronuntat..... dar acum fiecare cu parerea lui.... bre verzisorule ... sa dea naiba daca nu sunt diferente mari ... ca infatisare da ... sunt asemanatoare , dar asta pare f lata .... la asta ma refeream ! Ca FORMA nu ca aspect ! Pare foarte foarte lata ... |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sa vb de bine de VW sau multe alte marci pe forumul reno e ca si cum ai vorbi de dracu in biserica, hai ma Cosmine, esti de azi de ieri aici? E nasol si gata, pace voua
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
dupa ce am citit toate cele 7 pagini (pana acum) ale topicului, vreau sa imi dau si eu cu parerea despre golf 6.
zicea cineva pe aici ca daca un producator vinde un bun foarte bine pe o anumita piata, nu are rost ca la o viitoare revitalizare a acestui bun sa atace alta piata cu el. eu sunt de acord, vw atata timp cat a vandut destul de bn golf 5, i-a aplicat acestuia un facelift moderat si l-a transformat in golf 6 (si cred ca si costurile de productie au fost reduse in acest fel). cineva a spus mai inainte ca de fapt cam toate panourile golfului 6 sunt redesenate, nu il contrazic dar modificarile aduse nu sunt vizibile cu ochiul liber. asa deci ca noul golf merge pe aceeasi piata ca si inainte dar exista variante pt alte piete. pt cei care vor ceva mai sportiv sunt motorizari destule, mai ales 1.4 160cp (desi eu stiam ca golf 5 gt - adica echipat cu motor 1.4 cu turbina si compresor dezvolta 170cp) in combinatie cu dsg, plus gtiul. de asemenea pt cei care vor o masina doar de oras si nu ii intereseaza cine stie ce inovatii tehnice exista si 1.4 80cp. totusi, eu consider ca si designul e important in alegerea unei masini. adica nu vad de ce ti-ai lua o masina care nu iti place cum arata, doar pentru faptul ca are motorizarile mai inovatoare sau mai stiu eu ce. daca nu iti place cum arata un model si ti-l achizitionezi, nu vei fi niciodata satisfacut. bine la noi, "la romanica", designul nu are asa importanta (mai ales pentru cei trecuti de 30 de ani, desi exista si tineri ce se integreaza in aceasta categorie). cum bine a spus cineva inaintea mea, daca ar exista cutii de lapte cu roti cu embleme vw sau audi s-ar cumpara in draci. romanul nostru daca vede pe o masina vw tdi (stiu ca nu mai sunt motorizarile tdi, dar tot asa se vor numi) o considera cea mai buna alegere, ca deh cultura lui auto are si ea o limita totusi. eu sunt 100% sigur ca daca vw aduce modelul low-cost, gol, si la noi, golanul (a se citi "loganul" pt cei care nu cunosc expresia) nostru va suferii enorm, mai ales pe partea de diesel. parerea mea (ca oricat am vrea nu poate nici unul din noi sa fie complet obiectiv si toti avem pareri diferite) este ca golf 6 este o masina buna... dar eu nu mi-as lua. dupa mine pe acest segment de piata treaba sta cam asa: -vrei ceva ieftin = ceed, i30 -vrei ceva vechi (ca si conceptie) = astra classic, 147, bravo (pe dedesubt e un stilo daca nu stiati deja) -vrei ceva cu imagine sport (si doar atat) = leon, 147, seria1 (totusi e doar un baby bmw), impreza (nu dati cu pietre ca nu vb aici de wrx sti) -vrei ceva banal = astra, megane 2 (m3 inca nu a aparut), 308 -vrei ceva urat = impreza, auris, tiida (cica si ea intra aici) -vrei ceva frumos = bravo, focus (modelul cu facelift) -vrei ceva cu imagine futurista = civic, c4 -vrei ceva de snobism = seria 1, a3, impreza -vrei ceva original = civic, mazda3, auris -vrei ceva bun = focus, golf6, mazda3 (pe dedesubt e tot un focus), civic topul de mai sus este facut dupa gusturile mele, deci fiecare e liber sa aiba alte preferinte. de asemenea modele gti, wrx sti, cupra, fr, si orice alta combinatie sunt excluse. eu unul daca ar fi sa aleg, optiunile mele ar fi astea: 1. focus (modelul cu facelift) 2. mazda 3 sedan (hatchbackul nu imi place) 3. bravo (arata prea misto ca sa nu-l iei in calcul) 4. civic 5. golf6 legat de pret, golful mi se pare o masina scumpa, pt cum arata si ce stie sa faca, si aici ma refer la motorizarile si echiparile medii si de baza. nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar m-a cam bufnit rasul ca anumite persoane care si-au facut rate la un logan pana in 10.000 iepuroi, viseaza la golf6 1.4 160cp cutie dsg, model ar carui pret sare lejer de 20.000. si revenind la acest motor de 1.4, eu nu cred ca in oras o sa pape doar 8.3%, oricat s-ar abtine soferul de la a se "juca" un pic cu acul turometrului prin apropierea zonei rosii. pe langa asta eu cred ca pt soselele din romanica, nu iti trebuiesc mai mult de 140cp, si nici pe acestia nu ii folosesti tot timpul ci doar cand vrei sa te dai mare, sau chiar te grabesti. nu ma intelegeti gresit, sunt fan declarat benzinar si vitezoman, dar pe soselele romaniei pitoresti, daca treci de 160km/h deja te pui pe tine in pericol, nu mai vb de ceilalti participanti la trafic. calitatea asfaltului si aglomeratia pur si simplu nu prea iti lasa mare spatiu de manifestare a talentelor a la schumi. eu unul am avut ocazia vara asta sa merg (ca pasager) pe autostrada soarelui, cot la cot cu masini mult mai titrate. mentionez ca eram pasager intr-un logan prestige 1.6 16v si s-a mers cu peste 150 km/h si cu 180-190 km/h (dupa vitezometru, nush cat era real) kilometri buni, cateva zeci. si loganul are doar 105cp, si un motor de generatie veche. daca iti iei masina sa te duci cu ea la curse organizate, sau ai vreu circuit sa te desfasori, e cu totul altceva. This post has been edited by slider2: 7 Nov 2008, 20:26 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
hornedfiend |
![]()
|
nimeni Group: Members Posts: 249 Joined: 26 May 07 ![]() |
Deci, ce-mi plac mie oamenii care cred ca-si pot exprima liber parerea, dar daca primesc o contra parere se ataca imediat. "Eu propun sa nu-ti mai dai cu parerea , gusturile nediscutandu-se !" adica daca lui nu-i place nu are dreptul la parere? Bine asa, deci vad din ce in ce mai mult ca acest forum renault devine de fapt un fel de anti-forum in care toti isi exprima doar frustrari.
This post has been edited by hornedfiend: 7 Nov 2008, 21:01 |
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
una e sa contrazici utilizand argumente alta e sa-i spui..tu tine-ti gura ca esti handicapat...
This post has been edited by Arhimede: 7 Nov 2008, 21:19 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu as prefera un Scirocco in loc de Golf. Buburuza aia e absolut superba. Stiu ca are motoare mai maricele, doar doua usi, si e mai mica, etc... Dar e
![]() Oricum, arata mult mai bine noul Golf in realitate decat in poze... Si comparatiile cu Laguna 3 sunt inutile din orice punct de vedere. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai si Scirocco arata mult mai bine in realitate decat in poze. I-am dat prioritate unuia acum vre-o 3 seri si am mers ceva vreme in fundul lui, foarte misto, era alb...
Cat despre Golf VI , arata mai bine ca GV, si are un aspect mai dinamic dupa parerea mea. Preturi cam mari, dar o sa-l mai ieftineasca ei in 10-12 luni. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Car of the Year 2009 goes to............renault megane 3
![]() |
--------------------
dacia
lgn
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
Sunt curios cam ce procent de Scirocco vor fi albe. Eu pariez ca peste 50%.
Golfu e masina ok, dar nici pana azi nu am inteles de ce si-ar face banii: Fiabilitate, nu (am auzit destul de rau; si chiar daca nu ar fi chiar asa, am auzit NUMAI de rau despre serviceurile agreate). Dotari, nu (sunt destule peste). Sportivitate, nu. Inovatie, nu. Siguranta, este pe medie. Imagine, poate. Dar nu suficient. Scirocco macar aduce ceva nou. Sunt curios daca sta mai bine ca GTi intr-un vs cu Megane RS. Eventual 3 RS cand o fi cazu' ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut si eu azi in VW Sciroco in parcare la Cora Pantelimon, arata intr-un fel masina aia, m-am uitat mai de aproape la ea si am ramas impresionat... Tare as vrea sa vad una langa un megan 3 coupe...
Apropos, era negru ![]() This post has been edited by Cocojambo: 7 Nov 2008, 22:57 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Arhimede |
![]()
|
QUOTE(roty @ 7 Nov 2008, 22:55) Sunt curios cam ce procent de Scirocco vor fi albe. Eu pariez ca peste 50%. Golfu e masina ok, dar nici pana azi nu am inteles de ce si-ar face banii: Fiabilitate, nu (am auzit destul de rau; si chiar daca nu ar fi chiar asa, am auzit NUMAI de rau despre serviceurile agreate). Dotari, nu (sunt destule peste). Sportivitate, nu. Inovatie, nu. Siguranta, este pe medie. Imagine, poate. Dar nu suficient. Scirocco macar aduce ceva nou. Sunt curios daca sta mai bine ca GTi intr-un vs cu Megane RS. Eventual 3 RS cand o fi cazu' ![]() Nu incerc sa fiu avocatul diavolului dar.. Daca nu stiu cate milioane de oameni au decis ca isi face banii inseamna ca isi face. Fiabilitate...Eu nu stiu vreo masina despre care sa se spuna ca e fiabila..renault,vw,fiat,alfa,... Dotari.Acum sincer nu prea vad unde sunt lipsurile. Sportivitate..poate nu, dar cu siguranta e una din cele mai echilibrate masini. Inovatie..Pai cate compacte au adus in segment dsg-ul de ex? Siguranta.Cred ca esti victima marketingului renault.Nu stiu daca exista un adevar absolut in privinta sigurantei. |
--------------------
dacia
lgn
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Fiabilitate, nu (am auzit destul de rau; si chiar daca nu ar fi chiar asa, am auzit NUMAI de rau despre serviceurile agreate).
Dotari, nu (sunt destule peste). Sportivitate, nu. Inovatie, nu. Siguranta, este pe medie" Fiabilitatea e foarte relativa, tine mult de cat noroc ai si de cum ai grija de masina, si pe unde mergi cu ea, etc... Nu prea poti fi sigur niciodata de o masina ca iti va fi fiabila 100%, am auzit si de SLR-uri care sa aiba probleme... De asta exista garantia. La dotari nu inteleg. Ce-i lipseste Golfului ? Poti pune suspensii sport, DSG, navigatie tft cu un sistem audio foarte ok, jante pe 18", piele, etc... Din cate am auzit momentan sunt ceva probleme cu xenonul la VW, nu stiu exact ce si cum, dar dupa ce se rezolva un Golf va putea avea ORICE pe el, deci nu inteleg argumentul tau. Sportivitate... Alta caracteristica relativa... Cum definesti tu sportivitatea ? Care masina din clasa ei e mai "sportiva" ? Golful nu e masina sport, nu stiu ce vrei de la ea... Inovatie... Din nou, nu inteleg unde bati... Siguranta... Totusi Golful V are 5 stele si punctaje foarte respectabile... Sunt convins ca si VI va avea tot 5... Aici ce nu-ti place ? Nu ma intelegeti gresit, eu ii urasc pe cei care considera VW sfant si cea mai tare masina, tata lor, etc... si ca TDI-ul rupe tot. Dar nici asa, sa desfiintam aiurea un model, mai ales unul de succes. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Arhimede |
![]()
|
Mai pertinent era un mesaj de genul:"nu vad de ce vw aduce atatea dotari de lux pe o compacta"
E totusi masina poporului, nu inteleg, oricat de dezvoltata e pana si germania de ce ai avea nevoie de jante de 18 de exemplu. ![]() Eu nu zic ca pretul nu e motivat. |
--------------------
dacia
lgn
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
As avea ceva de mentionat referitor la DSG . Am condus 2 masini un Passat si un Golf VAG + un Mitsubishi Evo 10 tot cu cutie cu dublu ambreiaj cu o astfel de cutie si pot sa zice ca schimba INCREDIBIL DE REPEDE si fata de cum poti schimba tu manual nu mai vorbesc de o automata clasica.
DAR nu este lipsita de probleme. Sunt destule cazuri pe forumul VW de cutii care au probleme, se opresc in D daca urci o bordura mai mare, probleme la blocul de valve, cutii schimbate in garantie... Si de asemenea are un sistem mai ciudat de angajare comparativ cu automata clasica, "creeping" speed e mult mai mic si plecarea din rampa trebuie facuta folosind auto-lock caci cand iei piciorul de pe frana la DSG NU e ca la cele cu convertizor, masina se poate duce inapoi. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Arhimede |
![]()
|
Eu recunosc ca nu-mi place masina ca design.Dar as cumpara-o cu ochii inchisi.Si nu sunt un fan vw.
Sa fie tocmai stilul asta banal de vina?Adica vezi un golf 5 pe strada..si nu are nici un artificiu de design..e simplu, curat, e o masinarie.Eu cred ca asta da foarte multa incredere. Megane 2 e foarte incarcata ca design, la fel si megane 3, si mai toate compactele. |
--------------------
dacia
lgn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 14:50 |