Noul Volkswagen Golf VI, primele poze
![]() ![]() ![]() |
Noul Volkswagen Golf VI, primele poze
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Nici una..acum vad ca poza asta e un photoshop imens
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
hornedfiend |
![]()
|
nimeni Group: Members Posts: 249 Joined: 26 May 07 ![]() |
Am vazut si eu un scirocco de curand, evident alb, si pot spune ca este extraordinar de frumoasa masina, pacat ca este exagerat de scumpa iar pe la banii aia iti iei si C klasse
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
SCUMP?Pai incepe de pe la 16.500.E sub gti ca preturi.
Si golf 6 incepe de la 12.000.Pana si loganul a ajuns la preturile astea. |
--------------------
dacia
lgn
|
|
aphophis |
![]()
|
cel mai ieftin golf cica e de la 13.668 euro ddp . cel putin asta am vazut pe site-ul lor
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
@Arhimede Parca ai fi dealer... 12k FARA TVA!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nici G VI si nici Scirocco nu sunt "extraordinar de scumpe". Sunt la fel de scumpe/ieftine cum sunt toate masinile VW in comparatie cu altele din clasa lor.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
ce-mi place mie chestia asta "pret incepand de la...." . pai ati fost mai baieti sa vedeti in realitate cat e una?? ca nu o iei pe-aia din catalog, nu vine niciuna in echipare standard in showroom.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Trebuie sa intelegeti ca o masina despre care se spune ca incepe de la....,insemna ca pretul respectiv este pt o masina cheala. Si dealerul vede ca nu se comanda aproape niciodata masina in starea aia, atunci vine cu propuneri, adica pt Romania un pachet de baza:ac+mp3 player+scaune reglabile+volan reglabil...configuratie care deja are in plus vreo 2k de euro, si deja masina incepe se arate a masina.
Cand comanzi masina cheala, cazul unora de pe forum, sigur ajungi sa regreti. Incepe sa iti lipseasca de la AC si al treilea stop de frana(pt look mai mult), pana la scaunul reglabil si motorizarea mai potenta. E bine sa nu cadeti in capcana intinsa de dealer si pasata mai departe de presa auto. Si mie mi se pare prea ieftin Golf 6-le asta la prima vedere! |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Al 3lea stop de frana e obligatoriu.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
aphophis |
![]()
|
pai cel mai mic pret vine cu motorul ala de 80 cp
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Arhimede |
![]()
|
Dar ce aveti mai? EU spun ca preturile incep de la 12, si n-am precizat ca-s fara tva.Dar nici nu poti sa spui cum spun toti cocalarii, "baa frate ai vazut ca golfu ala nou e 30 de mii...scump vereee"
Da frate stium!!!! Compara preturile unui scirocco cu un golf gti. |
--------------------
dacia
lgn
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
ala de 1.4(mpi 80cp) pe golf 5 are aproape acelasi consum ca cel de 2.0, are un prieten si ii ia 12-14% in oras, asta inseamna motor de 1.4 pe masina de 1400 kg
This post has been edited by ArtVandelay: 8 Nov 2008, 16:54 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pãdure ![]() |
Am configurat un Golf 6, echipare Comfortline:
Benzina / 1.4 litri TSI / 122 CP / Cutie manuala -6 viteze / 4 usi Pret fara TVA: EUR 15.181,- Optionale adaugate: Aer conditionat Climatronic-reglare EUR 148,- Alarma antifurt "Plus" cu imobilizator EUR 214,- Computer de bord "Plus" EUR 39,- Jante aliaj usor "Atlanta" 6.5J x 16 cu EUR 348,- Radio CD "RCD 310" cu functie mp3 si 8 EUR 65,- Roata de rezerva normala din otel EUR 45,- Volan piele 3 spite,inclusiv maneta EUR 121,- Gri (united grey metallic) EUR 343,- Total: EUR 16.504,- Total cu TVA: 19639 EUR PS: Personal nu as da atatia bani pe o compacta benzinara de 122CP. Cu 15500EUR se poate lua o compacta aproape echivalenta ca putere si dotari si mai raman bani de benzina pentru macar 3 ani. Oricum, sunt multi care vor da banii astia in plus (4000EUR fata de alte marci) pe un model de traditie ca Golf 6. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
@Arhimede - uite eu fix acum mi-am configurat un Golf VI diesel 140CP (doar 2 dieseluri disponibile oricum) si DSG cu EUR 23.426,-...PLUS TVA. Te las sa calculezi tu cat inseamna asta DDP...cred ca despre asta vorbeau "cocalarii"...
Echiparea fara optionale era cam 18k CIP. Si totusi nu avea mici detalii, gen clima bizonala, a trebuit sa o adaug contra unui cost "modic". Si totusi nu am pus toate optionalele pe el, si totusi motorul nu este ceva fenomenal de puternic. Si totusi masina nu este premium... Si totusi poate sa coste lejer 30k, fara sa fie cea mai sportiva, cea mai luxoasa, cea mai sigura, cea mai fiabila, cea mai.... Poate doar cea mai scumpa non-premium. In asta rezida nedumerirea mea ![]() This post has been edited by roty: 8 Nov 2008, 15:52 |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
golf 6 am auzit ca e in medie cu 1000 euro mai scump ca golf 5.
oricum golf 6 GTI cand apare si in Romania, si daca are cineva niste preturi ? stie cineva de golf 5 gti pe stoc la ceva dealer in romania si ce discounturi sunt ? This post has been edited by emil_t: 8 Nov 2008, 21:10 |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ce intrebari... Du-te tata la un dealer VW si vezi, asa e cel mai sfant.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
masina a aparut deja, este la dealeri, la test drive, la comanda, exista si search pe internet, exista brosura si aici pe forum, dar deh, lenea e mare, mai ales duminica
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 7 Nov 2008, 19:26) QUOTE(hornedfiend @ 7 Nov 2008, 22:01) Deci, ce-mi plac mie oamenii care cred ca-si pot exprima liber parerea, dar daca primesc o contra parere se ataca imediat. "Eu propun sa nu-ti mai dai cu parerea , gusturile nediscutandu-se !" adica daca lui nu-i place nu are dreptul la parere? Bine asa, deci vad din ce in ce mai mult ca acest forum renault devine de fapt un fel de anti-forum in care toti isi exprima doar frustrari. Nu m-a deranjat ca m-a contrazis ... ci felul in care a facut-o ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
R19/16v |
![]()
|
Eu credeam ca stim de gluma
![]() |
--------------------
DS
5H
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Pai stim de gluma ... problema a fost ca daca mie mi se pare f frumoasa si tie urata nu trebuie sa ma trimiti la oftalmolog
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
R19/16v |
![]()
|
|
--------------------
DS
5H
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Am mai scris ... Golf 6 pare mult mai lat decat Golf 5 ! De aici si diferenta foarte mare !
In poze nu e mare diferenta , dar in realitate diferenta e foarte vizibila ! This post has been edited by cosmin_2300: 9 Nov 2008, 11:50 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
A l e x |
![]()
|
cosmin, nu stiu cum ii permiti sa spuna astfel de lucruri... Eu zic sa-l cauti si sa-i aplici o bataie, pentru ca merita !!!!
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Daca ai vrut sa faci o gluma ... n-a fost una reusita
![]() Ti se pare ca m-am certat cu el sau ce ? Crezi ca ma cheama sony sa amenint ca ma duc sa-l bat ( el l-a amenintat pe AR-18-MOS ) ? Sau ce ? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Haideti sa nu stricam topicul cu nimicurile noastre ![]() N-am vrut sa te supar, dintosule, departe de mine intentii d-astea. Era o mica gluma, combinata cu putin sarcasm la adresa neamtului ![]() ![]() Am fost si eu la vw, am avut de pierdut vreo ora p-acolo, m-am uitat la ele... dupa mintea mea nu am gasit elemente care sa justificie aparitia unui model nou. Cum am spus, daca voiau sa ii zica facelift, ii credeam si nu comentam nimic... |
--------------------
DS
5H
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
am vazut si eu golful de la plazza, mi-a placut foarte mult. am fost apoi si la pbv sa il vad mai in detaliu.
nu inteleg de ce zic astia ca seamana cu golf 5... spuneti-mi si mie un singur reper care dupa parerea voastra este acelasi ca la golf 5! si chiar daca ar fi asa, nu inteleg de ce faptul ca modelul nou continua linia precedentei generatii este un lucru rau! mie imi suna a maturizare, nu ca alte modele care nu au ajuns la aceasta maturitate si reinventeaza mereu linia modelului... |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Golf V :
Lungime - 4204 mm Latime - 1759 mm Inaltime - 1479 mm Golf VI : Lungime : 4199 mm Latime : 1786 mm Inaltime : 1479 mm E mai lata sau nu ? ![]() ![]() L.E: gata AR-18-MOS ![]() ![]() L.L.E: cine are nevoie de control oftalmologic pana la urma ? ![]() ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 9 Nov 2008, 15:19 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 14:59 |