Noul Volkswagen Golf VI, primele poze
![]() ![]() ![]() |
Noul Volkswagen Golf VI, primele poze
ionutctn |
![]()
|
||
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
La capitolul stabilitate tren fata, are strut bar integrat. Adica tablierul incepe din dreptul oalelor.
Insonorizarea mai buna se trage din cateva solutii tehnice suplimentare. Fata de versiunea veche are alta bieleta inferioara (aia anti-rotire), diesel cu arbore de echilibrare si trecere pe common-rail, parbriz cu 3 straturi de pvb, chedere duble la geamuri si usi, materiale absorbante in jurul motorului (in dreptul injectoarelor, capacului chiuloasei, baia motor invelita si scut motor cu patratele de rigoare), etc. Se vad si reduceri (soferul sau altcineva oricum nu le simte), bascule fata din tabla (la v4 erau turnate) sau seria comfortline de jante din tabla, cu gauri asa de mari in ele astfel incat cu capacele montate sa para din aliaj. This post has been edited by IRONICK: 20 Dec 2008, 01:23 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
Daca i-ai spune unui posesor de Reno ca noul Megane poseda asa ceva, i-ar da limbi in romb (stim noi de ce) si ar da pe el 20k dar daca e nemteasca, nu merita!
Golful asta comparat cu Megane e ca Meganul meu comparat cu solenza mamei. This post has been edited by dadu: 21 Dec 2008, 19:14 |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
cred ca ai gresit forumul, in general aia care cumpara masini dupa renume if vag-isti
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
dadu |
![]()
|
Si Reno cumperi dupa buget? Cum e aia cu strugurii?
|
|
aphophis |
![]()
|
eu nu prea am auzit pe multi ca cumpara renault pentru ca e frantuzeasca "sa moara chitzinel", insa am auzit o gramada care isi luau vreun fauve doar pentru ca e "nemteasca dom'le", la 1 milion de km abia iese din rodaj (ce .. nu poate confirma ala cu skoda octvia ca e asa
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dadu @ 21 Dec 2008, 19:14) Daca i-ai spune unui posesor de Reno ca noul Megane poseda asa ceva, i-ar da limbi in romb (stim noi de ce) si ar da pe el 20k dar daca e nemteasca, nu merita! Golful asta comparat cu Megane e ca Meganul meu comparat cu solenza mamei. Poate un posesor de renault si-ar da seama ca nu toate alea sunt de bine... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(dadu @ 22 Dec 2008, 04:14) Golful asta comparat cu Megane e ca Meganul meu comparat cu solenza mamei. Da, fauveu manca-ti-as, masina dah masina, nu junghi frantuzesc.CFO-ul de la firma la care lucrez are Passat Variant V6 FSI, luat de nou. Pana acum are una bucata radiator fisurat si cateva sesiuni de sters erori din computerul de bord. Plus cativa greierasi in bord si pe la usi si hayon Daca era frantuzeasca era normal sa se intample, da' la el fiindca are nemteasca e doar curat ghinion, nu-i asa? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi place Golf6, era chiar in fruntea listei masinii viitoare.. dar din pacate e mai scumpa cam cu 4-5000E in dotarile de top decat merita.. Daca la un C-klasse as da cu draga inima acei 5000E doar pentru nume.. la Golf din pacate nu renteaza catusi de putin..
@dadu, trece si Tiguanu' in semnatura, ca sa ne intelegem mai bine ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mie mi se pare ca este o jucarie noul design. O subtiaza (ca imbracamintea). Asta imi inspira cand o vad. Parca-i o masinuta pentru copii ...
This post has been edited by IRONICK: 22 Dec 2008, 14:36 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
iar mie un facelift..... .
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai fratilor, lasati vrajeala!
Nu are nici un pic de personalitate! E o continuare, la continuare, la continuare! Eu m-am saturat si de masina si de numele de Golf! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
am mers cu un golf 6. cu motorul de 1.4 si o suta si ceva de cai. ce sa zic, trage bine masinuta. chiar foarte mijto. mai ales ca era si-n rodaj (doar 800 km la bord) e silentioasa, e spatioasa. e peste meganul actual din multe puncte de vedere.
masineta cu care m-am dat io a costat 18.500 euroi si-avea mp3, clima, geamuri electrice, oglinzi el, multe sisteme de siguranta d-alea din 3 litere (esp, abs, srp, plm), volan si scaune reglabile, senzori de dat indarat, cotiera....cam astea in mare. motoru' era 1.4 turbo, culoarea alba, jantele de tabla si capace de plastic. cam atat. mie mi-a placut per ansamblu, da' mi s-a parut scumpa. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
Am vazut-o live
partea buna, in realitate stopurile alea nu lasa impresie de touareg cum pareau din poze - e simpatica partea... ( depinde cum iti place ) - pare mica ceva intre clio si megan |
--------------------
.
.
.
- .
|
|
dadu |
![]()
|
QUOTE(semit @ 22 Dec 2008, 13:44) Las` asa ca si p-ailalti ii stresez cu 207 si Megane. ![]() Raman la ideea ca nemtii sunt buni la capitolele lor iar francezi le dau clasa unde se asteata mai putin. |
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eu nu inteleg de unde atata vehementa din partea unora. De fapt... care e problema cu masina asta? da e cam scumpa pentru Romania. Atata tot. In rest.. ramane de vazut cand apare si megane 3 pe unde se situeaza ca pret.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
http://www.auto.ro/news/premiera-iata-noul-vw-golf-gtd-
da da da ![]() stiu Modus.. e mai tare Meganu ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
aphophis |
![]()
|
la design nici nu era greu sa-l depaseasca
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
nu suporta element de comparatie cele doua masini...vezi gama de preturi...
|
--------------------
*
*
*
- *
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Lasa ca urmeaza 2.0 dCi de 160 de cai
![]() |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Este exact motorizarea care o doream pe megane ...2.0 si 170 cai.. hai 175 cai...diesel...pentru un pret corect nu ma interesa nici dsg la megane..
![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Fan3 |
![]()
|
dci 160 are o diagrama de cuplu foarte interesanta(un varf de 380Nm/2000rot) insa eu nu cred ca va fi disponibil in rom, poate dci 150
Si daca e disponibil, m3 tot m3 ramane ![]() |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
catalin_t |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 27 August 07 ![]() |
care sunt diferentele inte 5-6?
toate arata la fel la golf. |
--------------------
dacia
logan
2006 laureate logan laureate 1.4 mpi
renault megane privilege gri aciere 1.5dci 105 hp |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Pai si cat costa GTD-ul pana la urma? Cred ca e TDI-CR varianta asta, corect?
Mie mi-a placut de la inceput Golful 6, mai ales interiorul mi se pare fain. Eu sunt putin mai conservator din fire si borduri futuriste gen Citroen C4 sau Megane3 nu sunt chiar pe gustul meu. Totusi daca ar fi cazul (desi nu e ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Fan3 |
![]()
|
tdi 170 nu este Common rail, este pompa injector cu niste mici modificari legate de modul de deschidere al injectoarelor, intercooler si turbina
|
--------------------
*
*
*
- *
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Cum adica M3 tot M3 ramane?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Atunci nu as lua sub nicio forma. Mai bine un TDI-CR de 143 de cai sau un GTI si gata. PD-urile sunt totusi de conceptie veche si zgomotoase.
Bafta! 27 Apr 2009, 17:12: QUOTE(Modus @ 27 Apr 2009, 17:09) Poate se referea la Bmw M3. Eu zic ca e pacat sa prescurtam Megane3 cu M3 in conditiile in care M3 e numele unei alte masini de legenda. Legat de Megane 3 - tocmai au venit cativa colegi de la o prezentare si s-au declarat incantati. Parerea mea e ca Golful 6 e peste Megane 3, dar daca pretul e mult mai mare nu stiu daca merita... Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 27 Apr 2009, 16:12 |
--------------------
-
-
|
|
semit |
![]()
|
OFFTOPIC: propun ca megane 3 sa fie prescurtat ”m3” .. pana la litera mare mai are mult de mancat
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 27 Apr 2009, 16:10) Parerea mea e ca Golful 6 e peste Megane 3, dar daca pretul e mult mai mare nu stiu daca merita... Bafta! Si parerea mea e ca cel putin din punctul de vedere a designului Renault da un scirocco chiar mai ieftin decat un golf. Mai pui si un motor potent .... deci de unde pana unde e peste? |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Andy_ACS |
![]()
|
@blak2oo8 - treaba cu aspectul e discutabila, preferintele sunt impartite. Mie cel putin interiorul de golf 6 imi place mult mai mult decat cel de megane 3, iar acest aspect conteaza mai mult decat exteriorul (pentru mine). De asemenea dpdv tehnic nu ai cum sa negi faptul ca Golf a fost si este o referinta in clasa compacta. Decizia se ia in functie de mai multi factori subiectivi si obiectivi printre care as numara: pret, dotari, atractie fata de masina, costuri, pret revanzare, fiabilitate, etc.
Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 15:01 |