Noul Volkswagen Golf VI, primele poze
![]() ![]() ![]() |
Noul Volkswagen Golf VI, primele poze
rtBK |
![]()
|
||
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Passatul nou este intr-adevar sub asteptari si multi zic ca e sub vechiul model. Motoarele TDI-PD nici mie nu imi plac. Sa vedem Golful, sper sa nu fie probleme
![]() Din cate am vazut in presa de specialitate Golful a fost primit foarte bine. De acord ca in viata reala (mai ales in Romania) treaba poate sa se schimbe. Parerea mea e ca vw face masini bune, dar in multe cazuri platesti mai mult decat face in comparatie cu concurenta. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
hd90ady |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 21 July 09 From: Brad ![]() |
am mai auzit una...."nu imi place" ...ce aveti ma? mai bine logan asai?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
r19
1989
- HD02LMH
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(hd90ady @ 31 Aug 2009, 18:43) Dar dece nu crezi? Ai condus asa ceva zi de zi, timp de 2 ani si ai parcurs 100 000km sa-ti dai tu cu parerea? Fara suparare, despre Passat B6 si-au dat cu parerea cei ce au/au avut si n-au fost multumiti. Evident, imi doresc o masina mult mai buna ca Loganul, insa dpdv al costurilor de intretinere si al fiabilitatii, Loganul de-l conduc zi de zi a dat clasa multor masini. Asa ca da-ti si tu cu parerea cand esti sigur de ceva, nu cand "crezi" By the way, mi-a soptit o pasarea ca deja au inceput problemele pe la Golf 6... Asa sa fie? This post has been edited by Dsign: 31 Aug 2009, 17:59 |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Pai normal ca Loganul e mai fiabil,mai ales cele pe benzina,si mai ales daca ai putina grija de el,caci sa fim sinceri,nu prea are ce sa se strice la ele.La cele diesel mai cade una alta.Loganul este o masina facuta pentru drumurile de la noi,si daca aici nu are probleme cu atat mai putin va avea in vest!
La masinile mai complicate,cu o gramada de tehnologie la bord(DSG,motoare cu turbine si compresoare fie pe benzina fie diesel)normal ca mai cade cate ceva. Asa cum spunea cineva mai sus,o masina poate sa fie fiabila in vest si praf la noi. Spun asta caci eu am o vorba despre fiabilitate:sa iei 2 masini si una sa ruleze la noi,iar cealalta in vest,pana la 150.000 de km,si apoi sa le pui una langa cealalta. Iar despre comparatiile Golf 6 vs 5,4 si Passat B6 vs 5.5,5:reducere de costuri,dorinta de a oferii mai multe la un pret cat mai aproape de al concurentei si tehnologia in plus,care cat ar fi de testata tot mai ofera surprize! |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(hd90ady @ 31 Aug 2009, 17:43) nu cred ca e ceva de obiectat la masina asta,si daca ar fii,ar obiecata unul cu un z3,sau porche sau mai stiu eu...ramaneti cu picioarele pe pamant,nu mai visati ![]() auzi bre... pot sa comentez despre ce masina vreau. Indiferent de ce masini conduc. In loc de golf 5-6 ( care e aceasi chestie ) as lua megane 3, in loc de audi a5 as lua laguna coupe. Atat imi poate educatia si cultura. Pana una alta nu se pot schimba datele. Golf 6 e un golf 5 si mi se pare urat pentru ca designul e VECHI... la fel ca si leon care are acelasi design din 2003. Nu imi place si punct... din moment ce nu imi place il pot considera si urat. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Nu stiu ce dreaq au nemtii astia da gafeaza pentru a treia oara....vor sa faca masini care sa le concureze pe celalalte dar nu prea le iese...B5.5 vs B6 , G4 vs G5 vs G6
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(hd90ady @ 31 Aug 2009, 17:43) am mai auzit una...."nu imi place" ...ce aveti ma? mai bine logan asai? ![]() ![]() si de ce nu ar fi ceva de obiectat la masina asta? mai ales ca se pot reprosa lucruri si unor masini de 50.000 de euro. Dar nu se poate reprosa nimic unei masini de 15.000 de euro doar pt ca e golf? ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
15.000 e una dintre variantele cele mai ieftine, ca alea cat de cat motorizate si echipate costa mult mai mult cu toate taxele.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
membru_DC |
![]() ![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
photoshop sau chiar este vorba de Golf VI Coupe?
![]() [attachmentid=1627549922] [attachmentid=1627549924] |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(membru_DC @ 2 Sep 2009, 22:09) photoshop sau chiar este vorba de Golf VI Coupe? Tu ai idee ce este aia o masina coupe?![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Adevarul e ca de cand cu CLS si Passat CC s-au derutat multi cu privire la ce e ala coupe!
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE Four-door coupé: a sedan with classic coupé-like proportions. The designation was first applied to a low-roof model of the Rover P5 from 1962 until 1973, but was revived as recently as 2004 by the Mercedes-Benz CLS. |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
ce ne-am face farqa google ...
QUOTE(IRONICK @ 2 Sep 2009, 22:28) Coupe-ul este o masina prin definitie in doua usi. Astea sunt mai mult variatiuni pe tema, adica un fel marketing |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
o masina faina, nu chiar ca renourile super avansate tehnologic, care NU e golf V si nici in echipa castigatoare. conduc una de la munca si pana acum, in 5k km nu e nimic de spus decat ca e o masina rezonabila, un pic scumpa si cu blocul de lumini destul de slab.
daca din interventia mea pe topicul cu BMW atat ai inteles, te rog sa nu te mai obosesti sa mi le mai citesti. This post has been edited by twingooo: 3 Sep 2009, 09:46 |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Eu am gasit doar o definitie... Din partea mea, poa' sa-i zica oricum
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
QUOTE(twingooo @ 2 Sep 2009, 21:32) eu conduc de la munca unul. e criminala masina si nu intru in detalii tehnice sau impresii de drum ca nu isi au rostul. are un minus total: farurile au cea mai jenanta lumina posibila si nu stiu de vreo varianta stoc sa vina cu xenoane. in rest criminala si clar un upgrade estetic fata de generatia V Daca ai spus ca e criminala..am inteles tot....... NOT |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
rtBK |
![]()
|
acum am inteles de ce s-a atacat asa rau pe topicul bmw
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Modus |
![]()
|
Pai G6 e un G5 de vreme ce au aceeasi platforma tehnica si acelasi design
![]() This post has been edited by Modus: 3 Sep 2009, 07:59 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
Mda, si ce naspa e ca o masina sa fie un upgrade estetic de la Golf 5 ...
Ce e mai naspa ? Sa schimbi toata ziua platforme si proiecte si sa nu-ti iasa deloc ca lumea, sau sa proiectezi o platforma buna si sa ii aduci mici retusuri din cand in cand ?! Stiti cum se spune la fotbal: "Echipa castigatoare nu se schimba". This post has been edited by smailmiami: 3 Sep 2009, 08:01 |
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
rtBK |
![]()
|
m-am plictisit de placa cu echipa castigatoare, sa aduca inovatii in joc si mai vorbim dupa aia de asta. gen 4ws de la laguna gt
This post has been edited by rtBK: 3 Sep 2009, 08:32 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Modus |
![]()
|
Cu toate astea au adus DSG, suspensie adaptiva. Sunt fan Renault dar nu pot sa nu recunosc ca Golf 6 e o masina avansata tehnologic pentru clasa compacta.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
au mai adus si TSI-ul care e absolut genial in toate formele lui
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(rtBK @ 3 Sep 2009, 08:31) m-am plictisit de placa cu echipa castigatoare, sa aduca inovatii in joc si mai vorbim dupa aia de asta. gen 4ws de la laguna gt Sunt de acord ca sistemul 4WS de pe Laguna Si Laguna Coupé este o inovatie formidabila care face ca Lagunele sa aiba un comportament rutier superior lui Subaru Impreza WRX sau Porsche Boxster, dar acest sistem nu este prezent si pe Mégane 3 (variantele obisnuite), asa ca aici degeaba ai criticat Golful. In sensul ca nu trebuie sa iti iei neaprat Golf 6 GTI sau GTD pentru a avea suspensie adaptiva, DSG, sau motor TSI, insa trebuie sa-ti iei Mégane 3 RS pentru a avea diferential LSD cu alunecare limitata care o face sa bata cam tot in clasa compacta la manevrabilitate si intrarea/iesirea cu viteze mari din viraje ce-i drept. Numai ca acest sistem superb nu e disponibil optional si pe versiunile "normale" de Mégane 3. Asta e unul din marile plusuri ale lui Golf 6 fata de Mégane 3, ca ofera optional tehnologia de varf si pentru modelele obisnuite; ca asta face ca Golfurile 6 echipate optional cu aceste sisteme sa coste cat o Laguna asta e alta poveste. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(dack @ 3 Sep 2009, 10:21) Eu sunt convins că din când în când cineva îi hackerește contul lui modus. Revenind on topic, producătorul face o mașină care să se vândă și să facă profit. Și Golf 6 din acest punct de vedere este un succes. Fără îndoială. Vedeți doar cum stă comparativ cu principalii concurenți. Nu se poate apropia nimeni de el. Las pe alții să identifice secretele succesului. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Modus @ 3 Sep 2009, 09:30) Asta e unul din marile plusuri ale lui Golf 6 fata de Mégane 3, ca ofera optional tehnologia de varf si pentru modelele obisnuite; ca asta face ca Golfurile 6 echipate optional cu aceste sisteme sa coste cat o Laguna asta e alta poveste. Costa mult emblema aia de pe grila din fata! ![]() La Reno e mai ieftina! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
mefmef |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 17 October 06 ![]() |
Modus devine pe zi ce trece mai echilibrat in analize.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.6 16V
|
|
Mednick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 3 September 09 ![]() |
QUOTE In loc de golf 5-6 ( care e aceasi chestie ) as lua megane 3, in loc de audi a5 as lua laguna coupe. Nu pot sa nu ma minunez de seninatatea cu care unii inteleg a face o comparatie...exceptand cazul ca sunt ghosn(cum bine zicea cineva pe forum) sau se aplica vorba cu strugurii.... Daca golf 5=golf 6 , atunci si Megane 2 = Megane 3...aceeasi platforma aceleasi motorizari, aceeasi trasnmisie....aaa daca e sa ne luam de cat de mult seamana ca design de fosta generatie, atunci e o chestie subiectiva care nu are ce cauta intr-o discutie constructiva... Si nu zic toate astea pentru ca am o masina VAG, ci pentru ca recunosc cand o masina e un monument de tehnologie ( A5) fata de o simpla masina cu design reusit ( laguna coupe, scirocco etc etc). |
--------------------
Skoda
Octavia II
Elegance 2007 pHarmacist acid
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 14:10 |