Noul Volkswagen Golf VI, primele poze
![]() ![]() ![]() |
Noul Volkswagen Golf VI, primele poze
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Mednick @ 3 Sep 2009, 17:26) In loc de golf 5-6 ( care e aceasi chestie ) as lua megane 3, in loc de audi a5 as lua laguna coupe. Nu pot sa nu ma minunez de seninatatea cu care unii inteleg a face o comparatie...exceptand cazul ca sunt ghosn(cum bine zicea cineva pe forum) sau se aplica vorba cu strugurii.... Daca golf 5=golf 6 , atunci si Megane 2 = Megane 3...aceeasi platforma aceleasi motorizari, aceeasi trasnmisie....aaa daca e sa ne luam de cat de mult seamana ca design de fosta generatie, atunci e o chestie subiectiva care nu are ce cauta intr-o discutie constructiva... Si nu zic toate astea pentru ca am o masina VAG, ci pentru ca recunosc cand o masina e un monument de tehnologie ( A5) fata de o simpla masina cu design reusit ( laguna coupe, scirocco etc etc). Nu cred ca ai vrea sa auzi parerea mea legata de Skoda asa ca... chill ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Mednick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 3 September 09 ![]() |
Eu respect clasa de pret din care face parte Symbolul, o masina corecta in felul ei...iar Loganul Ph2 chiar place. Asa ca daca ai de aruncat cu noroi intr-o masina (Skoda) mai bine pastreaza pentru tine ,ca nu ai avea niciun argument solid de partea ta....sau vrei sa spui ca Symbolul bate Octavia la tinuta de drum, stabilitate sau finisaje? Daca ai ajuns sa compari Laguna cu A5, ma astept la orice...
|
--------------------
Skoda
Octavia II
Elegance 2007 pHarmacist acid
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Hai, puneti-va pe versusuri, ca sa am de ce inchide topicul.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu am comparat orice laguna, ci laguna coupe care e cu totul alta masina culmea... in aceasi clasa cu A5 ( incredibil ).
Cat despre argumente pentru Skoda? pai numai prin faptul ca are 4 stele siguranta la pretul cerut pentru la octavia 2 + anvelope matador din fabrica, arata respectul fata de client. Cand sunt alte masini hai sa nu zic la jumate de pret, la sfert din pret care au 5 stele ( nu neaparat din oferta Renault ) si vin cu niste anvelope mai de doamne-ajuta. La tinuta de drum intradevar... nu am ce sa ii reprosez... cum nu am nici Loganului ce sa ii reprosez ( chiar ma intreb cum au reusit cei de la adac sa se rastoarne cu el si cand zic asta chiar am de ce ) |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Deja Modus devine un tip decent, avand in vedere ultimile comentarii.
Daca ajungem sa evaluam o masina doar dupa cauciucuri... Ca sa nu mai zic ca la tinuta de drum, ce mi-e Octavia, ce mi-e Logan ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
Mednick |
![]()
|
Matador vine pe jantele de 15", eu de ex am pe 16" si au venit cu Bridgestone Turanza (recent alese in testul AMS cele mai bune cauciucuri de vara )...asa pot sa zic si eu ca daca o Laguna sau Passat vin cu Hankook sunt clar sub Octavia
![]() Revenind On-topic, fiabilitatea unei masini se verifica in timp, nu are sens sa vorbim acum dupa an de la lansare de cat de fiabile sunt componentle Golfului. La lansarea unei masini nu ai cum sa urmaresti cat de bine e legata, asta se vede in timp (si pana acum la GOlf s-a vazut zic eu, platforma dovedindu-si calitatea si pe A3, Leon sau Octavia)....se urmaresc tehnologiile: exceptionalul TSI, DSG in 6 sau 7 trepte, suspensia adaptiva, multitudinea de sisteme audio si de navigatie , spatiul interior si altele... |
--------------------
Skoda
Octavia II
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.176 Joined: 13 October 06 ![]() |
back on topic:
baietii de la porsche au adus masini noi , vorbim de G6 vreo 20 de bucati , ma uit strict la variantele pe benzina: -motorizari 1.4 80/1.6 102 -echipare trendline -pret 11-13.5K fara tva -clima bizona si ESP pe toate ![]() Se cam vede criza sau mi se pare mie, numai masini sub 15K , nici macar un amarat de 1.4 TSI. Ce-ar tb sa aduca renault ca sa si vanda ? @Mednick , inlocuieste vel satis cu laguna coupe si vezi ce iese: QUOTE Vel Satisul e facut sa fie placut de cei cu o gandire deschisa, categorie in care, in mod evident, nu intri. la Octavia totul mi se pare ok pana la pret... |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Mircea, ieri ma uitam pe lista de preturi de la Brady si o Octavia in echipare medie cu 1.4 TSI de 122 e 15159, cu tot cu tva.. Pai asta chiar e pret beton.
Bine, nu ma uitam doar la preturile de la Skoda. In general fac un tur pe la toate marcile importante. Dar asta mi se pare o oferta buna. E prima data cand vad pretul la motorul asta sub pretul de la 1.9 TDI (pana acum erau la acelasi nivel). Dar acum e cu 1000 de eur mai mic decat pe motorina. E o veste buna si sper ca initiativa sa se propage si la VW and co. This post has been edited by dack: 3 Sep 2009, 20:47 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
Mie nu mi-au placut scaunele, foarte inguste dupa parerea mea, in rest n-am altceva de comentat
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Nu contest faptul ca Audi A5 e o super masina, dar Laguna Coupe nu se face de rusine in fata ei. Echipata cu sistemul Active Drive Laguna este comparabila ca tinuta de drum cu Audi. Audi A5 insa are in variantele de top motorizari mult mai puternice demne de un coupe grand tourer de rasa, si asta inseamna tehnologie.
Laguna Coupe e semnificativ mai ieftina, si cu un V6 dCi, Active Drive, si o finisare interioara foarte buna, nu e doar o masina mai ieftina decat un Audi. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Mednick |
![]()
|
Golf Trendline 1.6 102 cp- 13 400 Euro cam de toate pe el pana si jante din aliaj. Mai era un golf identic la 14 100 care avea touchscreen si cateva maruntisuri...deci diferenta de pret se reduce substantial...oare toti cei 10,1 % din europeni care si-au cumparat o masina noua VW sa fie orbi? Astfel a ajuns golful 6 cea mai bine vanduta masina la nivel european si nu Megane 3 de exemplu. Calitate germana la un pret doar cu putin mai mare decat a unei frantuzoaice fabricate fie in Franta, Spania, Slovenia, Turcia etc etc.
Iar Megane 3 chiar imi place ....bate Golful..din pacate doar la design ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia II
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Eh nu chiar... Megane 3 e mai sigur decat Golf 6 (ma refer la airbagurile laterale cu 2 faze de umflare - tehnologie de varf imprumutata de pe Laguna 3), 1.6 16v numai pentru ca are 110 cai il vad mai bun decat 1,6 de 102 cai de pe G6.
Cat despre TSI si TCE nu cred ca putem spune ca TSI sunt mai bune, sa vedem, pacat ca TCE nu se importa la noi, iar in curand apare si cutie cu ambreiaj dublu Renault. Mai degraba Golf 6 a avut primul mai multe inovatii si Meganeul vine din urma, sa vedem insa cu ce rezultat... |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cand veti avea noi informatii despre Golf 6 (si nu versusuri intre Laguna si A5, O2 si alte prostii), report si se va redeschide topicul.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 04:32 |