Noul Volkswagen Golf VI, primele poze
![]() ![]() ![]() |
Noul Volkswagen Golf VI, primele poze
Vio |
![]()
|
||
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|||
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
"Aprecierea design-ului unei masini este un aspect extrem de subiectiv, care variaza de la persoana la persoana, in functie de nevoile, asteptarile si gustul fiecaruia in acest domeniu."
|
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Asta o fi valabila, ma'frend, in orice colt din lumea asta vrei tu: insa in Roumeinia, aprecierea designului unei masini e apanajul unora multi si prosti, da' care STIU, si te ia dreaqu' daca n-o impartasesti...
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
mefmef |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 17 October 06 ![]() |
Subtitlu dintr-un articol din AMS-ul pe Septembrie: "Al saselea golf, desenat de Walter de Silva, beneficiaza de intregul ADN tehnic al marcii, dar si de un design revolutionar".
Partea cu ADN-ul tehnic o inteleg, dar design revolutionar ?? ![]() Ce e asa revolutionar? Daca nu esti atent il confunzi cu Golf V. Desi, in general, imi place "Auto Motor si Sport", mi se pare ca nu sunt deloc impartiali cand vine vorba de VAG. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.6 16V
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Au incercat si ei o mica gluma
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
Mi se pare ca daca avea emblema cu ,,golf'' chiar sub cea cu VW era mai cool
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
"Prețurile modelului Golf 6 pentru România vor fi comunicate în apropierea momentului lansării. „Cea de-a șasea generație a modelului Golf face trecerea la sistemul de injecție Common-Rail pentru motoarele diesel, iar sistemele TSI și DSG reduc consumul de carburant până la 28 de procente“, a declarat într-un comunicat directorul mărcii Volkswagen din cadrul Porsche România, Matei Albulescu. "
Stirea e in Cotidianul. Acum intreb si eu: NU O SA MAI SCRIE TDI PE SPATE??? This post has been edited by vijelie: 4 Sep 2008, 11:05 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ba da, tot TDI le zic.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Asta e tare, se reduce consumul de carburant cu 28 de procente, nu 30 rotund
![]() Ce seci sunt in comunicate nemtii astia, seci si fara farmec ca si masinile lor dealtfel ![]() |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Te iei aiurea de acest aspect.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pai e diesel? E turbo? Motorina e injectata?
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, n-am zis eu ca n-ar trebui.
Si daca nu era eu tot TDI i-as fi pus daca as fi fost in locul lor. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
R19/16v |
![]()
|
Pai isi mai lua rumanu' vw daca nu scria pe el tdi?!
|
--------------------
DS
5H
|
St |
![]()
|
Tocmai deasta spuneam.
Eu astept lansarea ca sa vada si RRO cum se lanseaza GOLF VI in Romania in acealasi timp cu Vestul Europei. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Stai tu calm, ca au mai vazut ei asta pana acuma de nu stiu cate ori (cate modele de la concurenti nu s-au lansat in Romania aproape concomitent cu lansarile din Occident?) si tot degeaba
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
ssilviu |
![]()
|
Tot degeaba ce? Au vandut. Si-au imbunatatit imaginea. Hai ca exagerezi rau de tot cu fanatismul asta de doi lei daca tu crezi ca nu a contat deloc ca au adus modelul la timp.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Tot degeaba! Adica RR n-a invata nimic! Dar NIMIC!
Poate acuma ca-s in cadere sa mai bage la cap! This post has been edited by miki: 5 Sep 2008, 12:27 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Damblaua romanului e sa dea bani gramada p-o masina ca sa-i arate lu' vecinu' de mahala ca el e f. ciumeg, in ciuda faptului ca se-mbraca cu tenesi Dragasani si poarta pantaloni evazati. Da' cind vine vorba de combustibil, isi ia TDI ca n-are bani, e sarac. Vorba aia, "Da-mi, Doamne, ce n-am avut, sa ma mir ce m-a gasit!". Deh, gandire tipica de parvenit cu rîme-n buletin.
Da' asta nu-i Golf 6, bre, e Golf 5 cu facelift si stopuri de Touareg! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
![]() Trist, dar adevarat. Plus ca, VW sau Audi pot pune emblema pe o cutie de lapte cu roti, si o vand in romania ca si masina premium. Romanul e atat de orbit de imaginea marcilor nemtesti ca ar cumpara orice, la orice pret, doar sa vada lumea ca are... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
Respect pentru romanu de rand. Datorita lui am cumparat o masina cu 5000 de euro mai ieftina decat in mod normal. Si o alta cu 10.000 de euro mai ieftina. Tot asa baieti. Mie imi convine.
This post has been edited by ssilviu: 7 Sep 2008, 11:53 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Tinand cont de diferenta de pret dintre Megane si Golf, ar trebui ca asteptarile de la Golf sa fie mai mari. Si totusi Golful dezamageste destul de mult (mai ales celebrul TDI).
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi place, e mult peste megane 3 si sper ca Golf 6 sa fie viitoarea mea masina din toamna lui 2009
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Nu TDI?!
![]() Motoarele pe gazolina vad ca au ramas aceleasi. In cazul tractoarelor, au renuntat la 1.9. Fata masinii arata bine, dar spatele ala nu ma gadila unde trebuie. Oricum, per total arata mai bine decat Mk5. |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Un design placid, posibil asortat cu o calitate buna a fabricatiei. Dar in rest nici nu inteleg ce a facut Dasilva ala la proiect.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ssilviu |
![]()
|
Imbinarea de la mijlocul bordului, in stanga torpedoului mie nu prea imi inspira calitate.
vw-golf-vi-55.jpg This post has been edited by ssilviu: 8 Sep 2008, 17:50 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 04:29 |