text sub avatar, cum il pun?
![]() ![]() ![]() |
text sub avatar, cum il pun?
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
era o vorba pe forum." cititi regulamentul ca nu l-am pus degeaba"
QUOTE 8 b) Custom member title - titulatura care apare sub avatar poate fi modificata oricand de catre un user al carui numar de mesaje este mai mare sau egal cu 1. Pentru a modifica acest nume este necesar sa mergeti in My Controls>Edit Profile Info>Custom member title si completati acest camp cu ceea ce doriti (respectati regulile forumurilor si cand completati acest camp). |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Scuze, mai doarme omu' din cand in cand
![]() Multumesc mult! |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:42 |