Solenza Europa - Upgrade
![]() ![]() ![]() |
Solenza Europa - Upgrade
Tudor B |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|||
dady |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si cat te a costat toata afacerea?
|
--------------------
logan
prestige
2007
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Aproximativ 11 milioane.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
|
|
vlad_vulpe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 3 March 04 From: Bucuresti ![]() |
dar cu garantia masinii cum ramane?
nu zic aia de la service nimik? |
-------------------- |
|
Tudor B |
![]()
|
Cine vrea isi face modificarile dupa ce iese masina din garantie, eu am ales sa o fac cat e noua, nu dupa 1 an jumate, cand ma satur de ea.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
|
|
impaler |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 January 05 ![]() |
![]() Sunt interesat daca imi poti da detalii de unde imi pot cumpara piese de upgrade la Solenza cum ai facut si tu , daca poti da niste detalii ar fi super. sau o add de mail!!! |
--------------------
Dacia
SuperNova
- b-55-sxb
|
|
Tudor B |
![]()
|
Majoritatea pieselor le-am cumparat cu factura din service, in CJ, la acea vreme, nu gaseam piese la magazinele auto, per total am iesit costurile pieselor cumparate in service aprox egal pretul pieselor + drum la buc/pitesti (lucru care l-as fi facut daca nu-mi rezolvam piesele in CJ).
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 15:00 |