Medgidia - Mangalia pe DJ, intrebare pentru constanteni
![]() ![]() ![]() |
Medgidia - Mangalia pe DJ, intrebare pentru constanteni
hash |
![]()
|
||
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
Cred ca principala problema (asa cum m-am lovit eu de ea in Dobrogea, si nu numai) va fi semnalizarea intersesctiilor, adica a drumului de urmat; un GPS cred ca ar ajuta mult, sau daca nu macar o harta f.detaliata!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Primele doua trasee sunt super varza... am trecut pe acolo de vre-o 2 ori si e criminal drumu.Sunt gauri de juma` de metru daca dai intr-una ai pus-o-nfericire. Iti sugerez sa gasesti alte alternative ... Numai bine !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Ouch!
O varianta ar mai fi din Basarabi sa o iau pe DC 3, trece prin Straja, si apoi sa intru in DJ 381 pana la Techirghiol. Ideea mea era ca DJ 381 mi s-a parut OK, apoi DC 3 e pietruit si are gropi insa se poate merge cu 40 la ora pe el, am fost pe acolo anul trecut insa nu aveam GPS si in loc sa o iau la stanga in sus spre Straja am luat-o la dreapta si am ajuns in Agigea ![]() Deci, cine s-a incumetat pe DC 3 Basarabi - Straja - Agigea ? ![]() This post has been edited by hash: 4 Aug 2008, 15:58 |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:35 |