Comisiile de buget și administrație, elimină taxa de poluare
![]() ![]() ![]() |
Comisiile de buget și administrație, elimină taxa de poluare
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E, sa asteptam sa se si aprobe de plenul senatului.
Dar ma indoiesc, ca taxa asta aduce totusi un venit la buget. PS: eu sunt pentru, ca sa vedeti ce or sa scada preturile la masinile SH, de la alea mai noi la alea mai vechi. Insa chiar sa ma imbat cu apa rece nu-mi sta in caracter |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Extras:
senatorii celor două comisii au decis să restituie integral sumele încasate de stat pentru cele două taxe. Restituirea sumelor se va face de la bugetul de stat, nu de la Fondul de Mediu, iar sumele vor fi indexate potrivit ratei inflației. Vreau s-o vad si p-asta. Chiar sunt curios |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Banii se vor returna in termen de trei luni de la intrarea in vigoare a legii de anulare a ordonantei 50....vorba aia....."mananca babo sa cresti"....deci cam prin primavara asa se vor returna. Ma intreb cum fac cu cei care au incasat diferenta aia. Balamuc total in tara asta. Asa se intampla cand dau legi negandite si nu raspunde nimeni.
Daca ar vrea o adevarata taxa de mediu ar taxa consumul de motorina indexat in functie de norma de poluare....dar asta ar insemna sa mai tempereze consumul ceea ce nu doreste nimeni..nici companiile petroliere si nici statul. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.antena3.ro/Senatul-a-decis-elim..._53593_ext.html
sa mai vb ..aici sa vedem cum ne putem lua banii inapoi.Eu unul chitanta de la circa financiara unde am platit taxa am dat-o la politie si copie nu am facut ca eram super grabit .Se mai poate recupera? This post has been edited by Sudsemnatu: 3 Sep 2008, 21:37 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da' oare de cand o scot? Ca pe mine ma paste o plata dinasta vesela....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Auuuleeeuuuuu, se suceste iar ....
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
o fi an electoral si vor sa castige 2 voturi in plus?
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Eu n-am inteles o chestie: cine o sa voteze legea asta legislatura asta sau legislatura viitoare, si cine o sa o si aplice, guvernul asta sau viitorul guvern?
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
driverx |
![]()
|
Mai ales pana la sf lunii cand eu trebuie sa platesc rahatu asta de taxa.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Labă electorală...
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si daca se scoate taxa nu cred ca mai au romanii cu ce rable sa umple tara, ca le-au luat bulgarii dinainte pe toate.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Luciano_L |
![]()
|
pasionat Group: Members Posts: 57 Joined: 30 July 07 From: PSAClub ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 3 Sep 2008, 21:19) .... Eu unul chitanta de la circa financiara unde am platit taxa am dat-o la politie si copie nu am facut ca eram super grabit .Se mai poate recupera? DA. - platesti la trezorerie taxa de 1 leu ptr politie eliberare documente ( stiu ei despre ce este vorba ). - faci o cere ( este formular tip la politie ) pentru a primii copia acelei chitante. - la acea cerere atasezi chitanta de 1 leu, copie CI, copie talon si o depui la Politia Rutiera. |
--------------------
Citroen
C5-II
1.6 HDI - FAP
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ce scarba imi e de incercarile patetice de castigare a trei voturi.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
ne chinuie de ani de zile cu taxa asta in nspe mii de variante
sa presupunem ca l-a venit mintea la cap si o elimina...voi ce credeti cam cate taxe noi vor institui pentru a compensa "pierderile" bugetare? o vor scoate numai atunci cand impozitele pentru masini vechi si poluante vor atinge si la noi valorile din vest cu alte cuvinte o forma de descurajare va exista mereu daca e bine sau nu ramane de discutat This post has been edited by daciafan: 4 Sep 2008, 08:35 |
--------------------
/
/
/
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
O sa treaca 2-3 luni pana o sa se scoata taxa. Trebuie sa fie de acord si capetele de sfecla cu legea in primul rand.... Oricum, mai mult ca sigur o sa "se intoarca" taxa asta anul viitor prin iarna...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 08:50 |