Bare pe SN
![]() ![]() ![]() |
Bare pe SN
co$ma |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 3 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SupeRnova
2002 Rapsodia
- TM-94-SCU
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
S-a mai discutat... Pe Nova / SuperNova / Solenza am văzut pus doar portbagaj de plastic, închis...
Acel cadru ce se pune pe berlină nu prea poate fi prins, iar plafonul nu e construit să suporte greutate... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
exista totusi ceva : respectiv bare portbagaj Auto-Maxi. Sunt facute in Franta. Eu le-am luat de la Auchan din Titan si am dat pe ele 210 RON.
Nu se gaureste pavilionul, iar ca greutate eu transport frecvent 2 biciclete pe masina. De fapt se vede si in avatar ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
co$ma |
![]()
|
Daca ai putea sa faci o poza la bare sa vad mai bine ce sa caut as ramane recunoscator
|
--------------------
Dacia
SupeRnova
2002 Rapsodia
- TM-94-SCU
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
sunt cumva bare care se prind cu ventuza de plafon ?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Nope, diseara pun poze, sper...
poze telega_2007_079.jpg ( Size: 398.07k ) Number of downloads: 310 telega_2007_082.jpg ( Size: 264.99k ) Number of downloads: 333 precizare : eu pe barele astea am prinsi suportii de bicicleta, care sunt si asigurati cu antifurturi de bicicleta. This post has been edited by Diac: 11 Jun 2007, 17:53 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
co$ma |
![]()
|
Mersi fain pt poze.Cand zici ca ai luat barele?Nu stii mai sunt?Ca eu nu am vazut nici unde.Auchan asta de car ezici este cumva un magazin sau este targ?Daca este magazin poate se pot face comenzi online...
|
--------------------
Dacia
SupeRnova
2002 Rapsodia
- TM-94-SCU
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Auchan e hipermarket in titan...
Referitor la barele pt portbagajul de biciclete... nu loveste usa in metalul care trece peste cheder ? |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Diac |
![]()
|
Nu loveste atata timp cat strangi tare. Trebuie reglate cu grija ca sa nu atinga usa in clema de prindere.
Singura problema ar fi ca poate intra apa deoarece clema aia strange chederul. La mine nu a plouat inca, dar ma gandesc ca din moment ce se strange chederul se face un spatiu intre clema si usa. Oricum astea sunt singurele bare pentru Nova, DSN, SLZ. ![]() Nu stiu daca mai au in Auchan. Am vazut ca bare Auto-Maxi au bagat si in Carrefour dar nu stiu daca de Nova Uite si un link : http://www.automaxi.fr/fr/guide-vehicules.html vad ca site-ul e numai in franceza la cautare, dupa ce alegeti masina, si apare produsul, accesati "notice de montage" si apar instructiunile de montaj. ![]() P.S. Si ca sa fie setul complet mi-am luat din Carrefour un cutioi din ala aerodinamic la 320 de RON. Duce cam 50 kg. Ce ziceti.....daca il umplu si pun si biclele pe masina..... ma trezesc cu tot calabalacul in cap? ![]() This post has been edited by Diac: 11 Jun 2007, 21:41 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
co$ma |
![]()
|
Azi am vazut bare din alea si pe o SN in Timisoara.Pacat ca nu am mai putut opri sa il intreb pe proprietar de unde le-a luat
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRnova
2002 Rapsodia
- TM-94-SCU
|
|
co$ma |
![]()
|
Intre timp am gasit bare si am vandut SN. Asa ca am ramas cu barele. Daca este cineva interesat de asa ceva, ele sunt de vanzare.
|
--------------------
Dacia
SupeRnova
2002 Rapsodia
- TM-94-SCU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 23:50 |