Chevrolet Suburban 2008 - White-, masina pentru o vara
![]() ![]() |
Chevrolet Suburban 2008 - White-, masina pentru o vara
gotty |
![]()
|
||
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
||
--------------------
Private
Spice
Member
|
|||
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
DjurdjaK |
![]()
|
![]() Member of .. Group: Members Posts: 170 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
fetele sa fie neaparat pe capota si cu niste niste bureti in mana
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007 1.5 dCi 85CP
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
+ pune-i niste jante de 19-20 de crom ca sa fie "true american ride"
![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
![]() ![]() mi-ar placea si mie una:) ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
cam asa arata teava de esapament, este oarecum de marimea unui burlan
![]() Attached thumbnail(s) IMG_0248.jpg ( Size: 427.64k ) Number of downloads: 549 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(antifizic2 @ 25 Aug 2008, 16:12) cam asa arata teava de esapament, este oarecum de marimea unui burlan Traiti-ar esapamentul, si noi pe langa el ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by adip: 25 Aug 2008, 16:25 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
cum s-ar zice in australiana la tanar si nelinistit mate?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Doamne ce "troaca pe roti". Asa cutii motorizate si lipsite de orice spirit practic de a exista ar trebui interzise. Cred ca si un copil de 10 ani iti deseneaza o masina mare, scumpa, cu performante dinamice -1. O porcarie tipic americanilor gen redneck ajuns "cool". La cate hummere penibile au acolo, ma mir ca mai este loc si pentru tampenii de genul asta. Iar ca design interior, nu stiu ce va poate placea la lemnul acela. Parca e pentru mercedes de cocalar. Se arata o masina bruta la exterior, dar parca e un om gras incapabil de nimic, iar pe interior mai are si plastice lemnoase. Daca asta a ajuns sa fie idealul cuiva, de a fi gras, flamand si greu in deplasare... In ziua cand consuma, in acelasi oras, un Clio si jigodia asta acelasi numar de litri la 100 de km, vor zbura multi porci spre America.
Aceiasi parere o am si despre SUVurile europene, dar macar ale noastre nu sunt facute chiar in asa hal din topor. ---PS: daca era masina proprietate personala ma abtineam de la un astfel de comentariu--- Deci: ![]() ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(aphophis @ 26 Aug 2008, 05:01) cum s-ar zice in australiana la tanar si nelinistit mate? hoon ![]() ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
dupa o zi intrega ieri petrecuta la volanul SUV-ului am descoperit noi functii si jucarii, dupa cum urmeaza se poate seta consuul motorului, soferul avand de ales intre economic, sport si inca ceva, de asemenea asemanator masinilor de lux europene poti seta cat timp raman luminile aprinde dupa ce cobori din masina, resetarea sau nu a pozitiei scaunului soferului sau modificare volumului muzicii in functie de viteza etc. o optiune excelenta este plasarea a 4 leduri in stalpul stanga spate, iar la folosirea marsalierului aprinderea secventiala a celo 4 leduri indica distanta de un eventual obiect, oricum mersul cu spatele mai ales noaptea este extrem de dificil, poate si din cauza foliei negre aplicata geamurilor ca noutate, computerul central iti poate arata inclusiv cate ore a functionat motorul, desi nu prea vad la ce ar putea ajuta aceasta informatie un alt mare plus este absenta aproape in totalitate a zgomotului produs de motor , uimitor cum un diesel 1.9 poate sa faca mai mult zgomot si mai multe vibratii decat un v8 ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(antifizic2 @ 29 Aug 2008, 11:03) de asemenea asemanator masinilor de lux europene poti seta cat timp raman luminile aprinde dupa ce cobori din masina, Atunci fiat Albea e masina de lux ![]() Ai calculat vreodata ce consum ai la monstruletul asta? ![]() PS: Sa-l conduci sanatos! This post has been edited by St: 29 Aug 2008, 10:27 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
antifizic2 |
![]()
|
ma gandeam mai mult la S classe unde poti seta din pcul de pa bord un mld de chestii
dar si albea e un inceput ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
|
|
antifizic2 |
![]()
|
ieri din nou am avut o zi mai libera care mi-a permis sa petrec mai mult timp la volanul jucariei
nimic nou de precizat, insa imi intaresc din ce in ce mai mult ideea conform careia aceasta masina nu se preteaza la viteza, iar cauciucurile cu profil 'all-terain' nu o ajuta mai deloc. am exagerat nitel intrand in curba cu vreo 60 si ceva de mile / undeva peste 100km/h a inceput sa derapeze :, greutatea isi spune cuvantul |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
cat de urat face cand incepe sa derapeze? E usor controlabil?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
antifizic2 |
![]()
|
pei cam simpti cum se duce spatele cu un avant neiertator ( din nou greutatea), norocul meu este ca am fost pe faza si am prins-o din zbor astfel nu putea sa fie bine
oricum sa mergi cu 100 pe un drum virajat cu aceasta masina este total gresit, e facuta mai mult pentru mers potolit, unde iti da un aer de siguranta si incredere, dar nu ma pot abtine sa turez v8-ul ala ![]() ![]() ![]() This post has been edited by antifizic2: 7 Sep 2008, 12:57 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Acum 2 ani citeam ce scriai si tare imi doream sa conduc un asa monstru. Azi conduc ceva similar, un Chevrolet Silverado 5.7 V8 Double CAB cu 310cp. Motorul (fff puternic si silentios) mi se pare extraordinar, la fel si siguranta pe care ai impresia ca ti-o da. Derapeaza f usor pe asfalt un pic umed. La interior nu arata rau desi are mult plastic. AC-ul este iarasi un punct forte, raceste imediat si puternic.
La pret iarasi sta bine, a fost 20000$ cu toate taxele. |
--------------------
5461
1997
2012
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Ar fi bine sa scriu si eu peste vreo 2 ani aici.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(dumid @ 17 Jun 2010, 23:58) Acum 2 ani citeam ce scriai si tare imi doream sa conduc un asa monstru. Azi conduc ceva similar, un Chevrolet Silverado 5.7 V8 Double CAB cu 310cp. Motorul (fff puternic si silentios) mi se pare extraordinar, la fel si siguranta pe care ai IMPRESIA ca ti-o da. Derapeaza f usor pe asfalt un pic umed. La interior nu arata rau desi are mult plastic. AC-ul este iarasi un punct forte, raceste imediat si puternic. La pret iarasi sta bine, a fost 20000$ cu toate taxele. Bine zis impresia. Faptul ca la o viteza mai mare iti da senzatia de nesiguranta ( fuge spatele) spune totul despre un astfel de utilaj (ca masina nu e) |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
In mers constant sa zicem la 100-130km h nu fuge deloc, dar dc mergi cu 40 si apesi la fund acceleratia derapaeaza imediat. Controlul tractiunii nu rezolva nimic.
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
La ce animal are sub capota...
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 02:55 |