Logan facelift sau Sandero
![]() ![]() ![]() |
Logan facelift sau Sandero
renatoman |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 8 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
dacia 1310
1987
|
|||
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
citeste topicurile acestui forum dedicate sandero-ului respectiv loganului faza 2 si te vei edifica
|
--------------------
/
/
/
|
|
renatoman |
![]()
|
o sa le citesc ca deocamdata nu prea le-am gasit...totusi apreciez si parerea celor care vor sa posteze in topicul deschis.
|
--------------------
dacia
dacia 1310
1987
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
Eu zic ca face fata si motorul de 1.4. Eu am tot de 1.4 si ma descurc binisor, zic eu. La tine, pt ca vrei sa iei ambiance, ar trebui sa fie si mai sprinten pt ca masina e ceva mai usoara, nu are servo si ac, iar alternatorul e mai mic.
Cat despre model, as alege Logan face liftuit. E mai ieftin decat Sandero si nu arata rau deloc. Pe de alta parte daca tot ai 24000 RON stransi, incearca sa mai faci un mic efort si ia-ti cu AC. N-o sa regreti. This post has been edited by tkx: 8 Aug 2008, 09:11 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Te sfatuiesc sa iei Logan, deoarece e mai ieftin, are portbagaj mai mare, iar la consum, performante si greutate e cam la fel cu Sandero.
De asemenea te sfatuiesc sa iei o varianta cu servodirectie, abs si aer conditionat. Sunt dotari care tin de confort si siguranta si vei vedea ca peste cativa ani o sa iti fie si foarte foarte greu sa o vinzi fara asa ceva. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Mulți își vând mașinile tocmai pt. a-și lua ceva cu AC. Și nu e vorba de cei care vând mașina așa....de moft.
This post has been edited by Lostboy: 8 Aug 2008, 09:21 |
--------------------
.
.
.
|
|
ghiocel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 10 June 05 ![]() |
Mai strange / mai imprumuta ceva banuti si ia-ti cu AC. E pacat sa o iei fara si vei regreta mai tarziu. Dat fiind ca nu dispui de foarte multi bani, e usor de banuit ce sfat iti dau in alegerea modelului: Logan, ca e mai ieftin cu aprox. 500 euro la dotari similare. Daca vrei sa renunti si la ABS, e diferenta de 1000 euro. Poti sa iei in calcul si modelul vechi, cu promotiile avantajoase care se fac. Decat modelul nou fara AC mai bine modelul vechi, cu AC.... Parerea mea!
|
--------------------
dacia
Logan Ph.2, 1.6, 16V, Supernova, Solenza
2008, 2001, 2003
- B.--.---
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(renatoman @ 8 Aug 2008, 09:32) sau sa ma orientez pe Sandero care e mai usor si motorul face fata mai bine. Hmmmm, mai usor zici? Sandero 1.4MPI 975Kg, Sandero 1.6MPI 980Kg Logan 1.4MPI 975Kg, logan 1.6MPI 980Kg Cred ca o sa fie racheta ... This post has been edited by IRONICK: 8 Aug 2008, 09:39 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ghiocel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 10 June 05 ![]() |
In legatura cu alegerea intre 1.4 sau 1.6, poti sa iei fara grija si 1.4 pentru ca diferenta fata de vechea 1300 o vei observa din plin(recomandare valabila tinand seama de buget). Bafta si inspiratie!
|
--------------------
dacia
Logan Ph.2, 1.6, 16V, Supernova, Solenza
2008, 2001, 2003
- B.--.---
|
|
rapture |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 10 November 05 ![]() |
Sfatul meu este sa o iei cu AC, servo si ABS! Daca nu vrei cu ABS poti sa iei modelul Laureat cu 28.000 ron (Logan face lift). Din cate stiu modelul Ambiance are manivele la toate geamurile
![]() Desigur ca tot in banii astia 8000E poti gasi un sh bun cu mult peste Logan sau Sandel cum ar fi Peugeot 307 1.6E 110cp 16v din 2004-2005. |
--------------------
Peugeot
407
1.8E
- - PGO 407 1.8E
|
|
IRONICK |
![]()
|
Si cu puntea spate care scoate zgomote mai rau ca la un Logan ce-i faci?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
"Da muzaica mai taaaareeee"
![]() Imi place cum facem noi aici pe forum. Omul intreaba intre Sandero si Logan cele mai ieftine. Noi, ca niste colegi dragi il sfatuim sa ia cu ac, servo abs, pentru ca ii vrem binele. Altii ii vor si mai bine, ii recomanda Peugeot sh din 2004-2005. Altii care ii vor si mai si binele ii vor recomanda Peugeotul nou, samd. Din pacate cred bugetul e impedimentul cel mai mare, avand in vedere de pe ce masina vii si ce ai de gand sa iei, zic ca Logan facelift de 1.4 e suficient. Daca te tin curelele sa iei AC, ABS, Servo e si mai bine, daca nu asta e. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca iei cu servodirectie, nu mai ai parte de airbag la pasager si de ABS & AFU. In plus, primesti anvelopele cele mai de kko, Kormoran.
Invers, primesti airbagul respectiv, ABS & AFU si niste anvelope mai decente, dar exersezi muschii bratelor zilnic. Asa iti trebuie daca ai bani putini si vrei neaparat Dacie! ![]() This post has been edited by vijelie: 8 Aug 2008, 10:10 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
renatoman |
![]()
|
![]() a...si inca ceva ce treaba are pachetul de siguranta cu anvelopele...asta chiar ma dat gata... aerul conditionat nu ma incanta....dar chiar deloc...ce pe rabla pe care o am aveam aere sau ce....eu vreau o masina noua dupa care sa nu stau tot timpul ca ba a mai cazut nush ce piesa si tre sa o repar...cam asta-i.. ![]() va salut! |
--------------------
dacia
dacia 1310
1987
|
|
JJY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 3 May 07 From: IASI ![]() |
eu as prefera airbag + abs; la abs e nevoie de niste anvelope cit de cit mai bunicele (asta e legatura)
vezi ca la modelul vechi (nu facelift) mai este disponibila o versiune numita abs plus, unde ai si abs, si servo, si geamuri electrice fata, si halogene, si anvelope mai bune, totul la 25.000; cred ca ar merita orice ai alege bafta si multi km fara incidente |
--------------------
DACIA
LOGAN ABS+
2007 / 1,6
- IS-ZZ-YYY
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
In idee in care ai condus dacia veche fara servodirectie, deci te descurci, esti barbat, recomand abs intre cele 2 optionale (abs vs servo directie).
Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
Stiu ca la cele fara servo e riscul sa pice caseta de directie, dar or fi remediat si astia problema.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Risc e la toate... Parca am auzit si eu ceva ca cele fara servo ar fi mai sensibile, dar are garantie 3 ani si oricum cred ca au rezolvat problema, au avut 4 ani la dispozitie.
Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
renatoman |
![]()
|
Am mai studiat acum oferta si m-am oprit la modelul Preference facelift standard fara nici o obtiune suplimentara si fata de Ambiance cu servo e mai scump cu 10 mil. oare merita?
This post has been edited by renatoman: 8 Aug 2008, 12:24 |
--------------------
dacia
dacia 1310
1987
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Ia ceva cu aer conditionat, o sa-ti para rau mai tarziu.
Mai strage 700euro si ia un abs+ cu a.c. Din interior se observa mai putin facelift-ul si mai mult a.c., bara antirului, proiectoarele de ceata, abs-ul. Cat priveste programul rabla, daca esti muritor de rand.... This post has been edited by vi_escu: 8 Aug 2008, 12:43 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
rapture |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 10 November 05 ![]() |
Daca opteaza pentru ABS primeste si repartitor electronic al forte de franare adica "alta viata" si cauceoace Michelin/Continental fata de stifturile Montana/Kormoran. Fara servo si AC ,vara in Bucuresti, trebuie sa umbli cu bidonul de 5L apa plata. Se incinge ca la balamuc atat tabla de pe masina cat si podeaua din cauza esapamentului; Loganul nu are nici un fel de izolatie termica sau fonica adica sub mocheta este direct tabla.
PS: daca nu ai bani de 307 sh atunci incearca un Logan Prestige sau Ambition sh si le ai pe toate. Eu am vandut Ambition-ul cu 7600E la 17k km si mai avea si 1,5 ani de garantie. succes! |
--------------------
Peugeot
407
1.8E
- - PGO 407 1.8E
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
AC-ul nu mai e moft, e necesitate. La ce calduri sunt in zilele de azi...
ABS tine de siguranta. In mod normal nu te folosesti de el, dar daca o singura data te scoate din accident atunci si-a facut banii. La fel airbag-urile. Servo-directia... e comoda. Si merita... Sfatul meu: ai mare parte din bani, fa un credit de nevoi personale (sau chiar auto) si ia-ti Logan/Sandero cu AC, ABS, servo si airbags. Nu vei regreta si rata va fi relativ mica. Logan sau Sandero? Aceeasi Marie cu alta palarie... Sandero are alt design (e subiectiv care iti place mai mult), portbagajul la Sandero e mai mic dar se poate rabata bancheta, dar daca ai pe cineva in spate (de ex. cand pleci in excursie) nu te va ajuta bancheta rabatabila. Pe scurt, iei ce-ti place... Argumente pro si contra sunt prea multe :-) |
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rapture @ 8 Aug 2008, 13:03) Daca opteaza pentru ABS primeste si repartitor electronic al forte de franare adica "alta viata" si cauceoace Michelin/Continental fata de stifturile Montana/Kormoran... Mai nou, am vazut Debica, adica aceeasi bani pentru o masina cu anvelope la juma' de pret fata de ce zici tu. Vremuri grele, deh... This post has been edited by vijelie: 8 Aug 2008, 13:34 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FRATELLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 924 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
Cei trei antevorbitori de mai sus au perfecta dreptate ; eu am trecut de la berlina la Logan Ambiance cu servo. Mi s-a parut LUX ! Dar, cand au venit caldurile, am constatat ca in Logan ma incalzeam mai ceva ca in vechea mea berlina ! Pur si simplu nu am rezistat ! Si desi am pierdut vreo 700 euro, l-am vindut si mi-am luat ABS Plus, cu aer conditionat. Diferenta face TOTI banii ! Gaseste o solutie, un prieten mai banos sau chiar si un imprumut si ia un Logan in varianta ABS Plus. Eu, unul, sunt ACUM multumit de alegerea pe care am facut-o ( la vremea cand am luat primul Logan nu exista varianta ABS Plus). Succes !
This post has been edited by FRATELLO: 8 Aug 2008, 13:42 |
--------------------
DACIA
LOGAN
old 1.5 dCi-E4 ; now 1.2 @ 16V
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(rapture @ 8 Aug 2008, 14:03) daca nu ai bani de 307 sh Mai dar tu ai o fixatie cu 307 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
eshaș, te rog...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@renatoman - incearca totusi sa mai strangi bani si ia o versiune cu AC, merita toti banii
![]() ![]() ![]() Pe scurt, mergi pe AC cu incredere, e folositor nu numai pe caldura ci si la dezaburire ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
"Levieru". Am vrea noi sa avem botoane de recirculare.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Asa e, am uitat
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
danydan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 15 August 06 ![]() |
Oricare din ele ai alege (sandero/logan) si indiferent de gradul de accesorizare, va fi o diferenta mare fata de 1310 din '87.
ramane acum de vazut ce buget aloci si care optionale sunt mai bune pt tine. Ideea e ca intotdeauna ai o v arianta mai buna care costa cu cca. 500 E mai mult. Si uite asa, din treapta in treapta, ajungi sa dai dublu decat ti-aipropus initial. Daca bugetul e prioritar, facelift e cel mai potrivit, fiind mai ieftin. Daca vrei pachetul de siguranta (Abs, afu si airbag pasager), atunci preturile sandero/logan sunt aproape egale. Dpdv al diferentelor sandero/logan facelift , conteaza pt ce o folosesti. Pt familie e mai potrivita loganul, pt mers in max 2 in oras -sandero. |
--------------------
Skoda Octavia
Dacia Sandero
Ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 14:00 |