Logan facelift sau Sandero
![]() ![]() ![]() |
Logan facelift sau Sandero
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
aliuta2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 17 April 07 ![]() |
QUOTE(Bunicul @ 19 Oct 2008, 17:40) Pe scurt: Sandero 1.6 16V Prestige (9.850 euro) vad acum ca-i cu 300 de euro mai scump decit Logan Prestige Ph.II 1.6 16V (9.550 euro). La ACEEASI ECHIPARE. Cauza: complexitatea constructiva mai mare a hayonului si a ranforsarilor caroseriei (de unde si cele 56 kg in plus masa proprie - Sandero). Pentru cine primeaza variabilitatea interiorului, probabil ca Sandero va fi totusi preferat, in ciuda diferentei de pret. Personal, cred ca din variantele astea doua o s-o aleg... pe-a treia ![]() ![]() Apropo, n-am vazut pe-aici opinii despre Logan Pick-up... n-are nimeni? Pick-up-ul e ok dar si din ala sa iti iecel putin variata cu servodirectie si ABS . de carat cara la fel ca si celelalte cred ca se pot incarca lejer 1000Kg (zic eu ) On -topic Ambele variate sunt pe aceleasi solutii constructiive(din pct de vedere tehnic) unde difera este aspectul care tine de gustul fiecarua |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
Christiansen |
![]()
|
![]() Un biet invatacel Group: Members Posts: 136 Joined: 4 April 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Expression 1,6 16V
- B 137 ROC Dacia Logan 1,4MPI 66.000 km - 01.02.2011 (vandut)
Renault Megane 1,6 16V 124.000 km 10.05.2015 (vandut) Renault Clio IV 1,2 16V 155.000 km |
|
JJY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 3 May 07 From: IASI ![]() |
un plus foarte putin folositor, din punctul meu de vedere.
|
--------------------
DACIA
LOGAN ABS+
2007 / 1,6
- IS-ZZ-YYY
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Volanul regrabil este un plus numai pe hirtie, ca in practica nu te ajuta deloc, ma refer aici la ph2 si sandero...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Volan reglabil imi mai lipseste pe cap, ca si asa am de aranjat un scaun si 3 oglinzi de cate ori ma urc la volan
![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
JmEk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 May 08 ![]() |
ce ti-as recomanda?
Un logan F2.... De joia trecuta sunt posesor al unui astfel de logan F2..un preference.....ABS+geamuri fata electrice total 28241 lei m-a ajuns.Ce pot spune sunt foarte multumit de el. Ca si consum : 10% oras (sunt din Iasi iar traficul incepe sa fie din ce in ce mai infernal....iar extern 6,5-7%... Momentan sunt in rodaj cu ea.....mai am 300km pana la 1000km......dar ideea in sine e ca o recomand,ai spatiu ,portbagaj mare. Sandero este un hatchback reusit dar gandindu-ma la spatiul pe care il ofera....m-am decis sa iau loganul.Nu trebuie rabatata bancheta spate cand trebuie sa pun ceva mai mare in portbagaj s.a.m.d. Gandeste-te la iarna la -20Gr daca iti iei sandelul cum ar fi sa deschizi portbagajul si sa incepi sa pui in el tot felul de chestii...in 2 min ingheatza toti de frig in masina ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Logan F2
2008 Preferance
- IS-62-B**
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
JmEk ce motor ai 1,4? pacat ca nu ai luat laureate...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Nu sunt in masura sa dau sfaturi referitoare le Logan fiindca nu am avut, nu am si nu voi avea o astfel de masina (din unul sau mai multe considerente). Dar, pot sa spun ca intre Sandero si Logan asta restilizat, as alege strict Loganul restilizat.
Argumente: 1. Spatiu mai mare, ai totusi senzatia de masina solida; 2. Arata mai bine; 3. Imi place design-ul (asta e un criteriu subiectiv, totusi). Loganul restilizat este prima masina sub titlul Dacia, care-mi place, evident dupa Dacia 1300 (standard si mai apoi variatia Dacia 1300 cu elemente de 1310). Probabil ca am fost pe dinafara topicului. Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
renatoman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 8 August 08 ![]() |
JmeKa ieri am ridicati si eu Preference-ul meu dar din pacate nu am optat pt AbS si culoare metalizata..sunt curios ce scrie la tine pe volan langa sigla AIRBAG si ce o fii insemnand prescurtarea aia?
Tot de la Caremil Iasi l-am luat si eu ![]() This post has been edited by renatoman: 28 Oct 2008, 09:20 |
--------------------
dacia
dacia 1310
1987
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
vrei sa zici: SRP = System for Restraint and Protection?
http://www.reno.ro/SRP-t109411.html This post has been edited by Stefan: 28 Oct 2008, 18:46 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
renatoman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 8 August 08 ![]() |
Dap asta era ...nu-mi aminteam atunci prescurtarea....acum m-am lamurit cu ce se mananca..mersi
![]() |
--------------------
dacia
dacia 1310
1987
|
|
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
ati vazut bordul noului Steppe??ce parere aveti?
eu unul mi-as schimba bordul Prestige-ului cu ce va fi pe Steppe! |
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Nu l-am vazut,arata si tu o poza daca vrei sa ne facem o parere
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
csocso |
![]()
|
cam asa arata!
Attached thumbnail(s) logan_steppe_inside_2.jpg ( Size: 18.49k ) Number of downloads: 334 |
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si crezi tu ca acel bord de concept va fi pe vreo dacie?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
poate pe vreun model de prin 2015, cand la marcile de lux tot bordul va fi digital, cu touch screen sau toate comenzile vor fi actionate prin comenzi vocale.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
csocso |
![]()
|
nu mai, asa va fi, sunt sigur, doar nu e vreo minunatie de bord!!
e ceva de genul Megane 2!! nu e mare lucru de facut, e plastic atat tot, e vb de design! |
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
Bunicul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 June 08 ![]() |
Ramin convins ca va exista intotdeauna o diferentza evidenta intre designul interior/exterior al modelelor Renault si cele Dacia (cu un plus pentru primele, clar) - nu de alta, dar altfel Renault si-ar "canibaliza" vanzarile modelelor mai scumpe.
OK, o masina ieftina poate fi proiectata sa fie si... frumoasa, ![]() ![]() This post has been edited by Bunicul: 20 Nov 2008, 14:25 |
--------------------
Citroen
Saxo 1.1 i
2001
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(csocso @ 20 Nov 2008, 14:07) nu mai, asa va fi, sunt sigur, doar nu e vreo minunatie de bord!! e ceva de genul Megane 2!! nu e mare lucru de facut, e plastic atat tot, e vb de design! Ok, atunci nu-ti raman decat sa astepti sa apara... Ca din februarie 2006 cand a fost prezentat si pana acum sau pana intr-un viitor previzibil s-or apuca de el. Insa as reaminti: loganul e low-cost. Iar bordul ala nu prea. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
csocso |
![]()
|
ideea este ca se va schimba modul de gandire a companiilor producatoare, criza financiara va face shimbari majore in evolutia pietei in sens ca se va renunta la a face masini mari cu motoare pe masura, se vor reorienta spre piata middle class, in afara bineinteles de producatorii de masini de lux.
si cum se vede acum preturile erau umflate nejustificat la masini astfel se va putea adauga ceva creativitate si plus de design pentru masinile middle class in acelasi pret! Renault va fi mereu gama proiritara pentru francezi, dar eu nu vad nimic iesit din comun la bordul acesta de Steppe, poate ceva la vitezometru si turometru este ceva muult mai misto decat la Logan conventional! probabil calitatea materialelor va fi medie si atat! |
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
klaus |
![]()
|
Pentru a nu ramane lumea cu impresia ca bordul de pe steppe e vreo ieftineala, ceva, o imagine mai detaliata si inca una cu ideea mecanismului.
Ceea ce demonstreaza ca e cam la fel de scump cat un bord de ... mercedes (fara bancuri). Mie personal mi se pare o utopie sa se creada ca acel bord va ajunge intr-un viitor apropiat pe vreo masina din categoria loganului. Attached thumbnail(s) Logan_Steppe_12_crop.jpg ( Size: 179.64k ) Number of downloads: 322 cut_off_bord_.jpg ( Size: 58.83k ) Number of downloads: 304 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
csocso |
![]()
|
nu vad de ce nu ar ajunge Steppe sa aiba un asemenea bord!?cred ca este posibila treaba asta, macar la bord sa fie lux daca la tabla si vopsea e ieftineala totala!
|
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
klaus |
![]()
|
Succes la asteptare!
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
dem0n_alb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 3 December 08 From: Constanta ![]() |
Salut. Akum 3 sapt am luat un Logan F2 1.6 Laureate GPL..... Diferenta intre Sandero si Loganul: Loganul are tot interiorul de la Sandero, e mult mai spatios si are si gaz din fabrica. Pentru persoana care nu stie ce sa aleaga intre ele stiu sigur ca ABS'ul + AFU este gratis la Logan.... Pe mine m'a costat 9.300E ( geamuri electrice fata, ABS + AFU, mp3, gpl, aer conditionat, servo, antidemaraj electronic, tenta de culoare geamuri, etc ).
Parerea mea este ca daca iei Logan ai mult mai multe avantaje fata de Sandero. Bafta |
--------------------
DACIA
LOGAN
2008 ; 1.6 MPI F2 gpl
- B----------
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
Discutia acestui topic e un fel de : la 1 milion ce e de preferat sa imi iau? Pulover cu anchior sau pe gat? Mai misto cel pe gat, ai mai mult material la acelasi pret, plus ca are si un buzunar in care poti sa tii cheile.
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 05:20 |