DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Logan facelift sau Sandero

l@u
post 8 Aug 2008, 17:02
Post #31

Membru autentic

Group: Members

In banii astia le poti avea pe toate.....http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=94484&view=findpost&p=1482368

This post has been edited by l@u: 8 Aug 2008, 17:02

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gamezcdr
post 8 Aug 2008, 18:04
Post #32

Membru

Logan clar, Sandero e uratica.

--------------------
Reanault Kadjar 1.2 TCE
+
Stefan
post 8 Aug 2008, 20:27
Post #33

Quite opinionated

From: Cluj-Napoca

Asta nu poate fi un argument: "e uratica". E o chestie subiectiva.
renatoman, la bugetul tau, e mai potrivit Loganul. Dar asa cum ziceau colegii mai sus, avand contrangerea aceasta de buget, eu cred ca mai bine lasi la o parte partea estetica (PH2) si iei un Logan PH1 mai bine echipat (promotiile celor ramase pe stoc).

This post has been edited by Stefan: 8 Aug 2008, 20:27

--------------------
Volkswagen Golf 7 Variant 1,4 TSI 2013
+
raqzvan
post 8 Aug 2008, 20:34
Post #34

gute Laune war Trumpf

From: Constanta, Romania

QUOTE(rapture @ 8 Aug 2008, 14:03)
Daca opteaza pentru ABS primeste si repartitor electronic al forte de franare adica "alta viata" si cauceoace Michelin/Continental fata de stifturile Montana/Kormoran. Fara servo si AC ,vara in Bucuresti, trebuie sa umbli cu bidonul de 5L apa plata. Se incinge ca la balamuc atat tabla de pe masina cat si podeaua din cauza esapamentului; Loganul nu are nici un fel de izolatie termica sau fonica adica sub mocheta este direct tabla.

PS: daca nu ai bani de 307 sh atunci incearca un Logan Prestige sau Ambition sh si le ai pe toate. Eu am vandut Ambition-ul cu 7600E la 17k km si mai avea si 1,5 ani de garantie. succes!
*

Unu' care s-a uitat pe sub mochetele Loganului te intreba: -Sa mori tu?
Nu ca ar fi vreo supermasina... E o conserva ieftina si fara pretentii, dar hai sa nu exageram de dragul teatrului radiofonic...

La obiect: ABS-ul in princiriu e frectie (e pentru femei si incepatori cool.gif ), mai bine optezi pentru directie asistata. Daca ai venit de pe Dacia berlina oricum stii sa franezi si fara ABS. Mai degraba cauta sa iei AC. Garantat o sa plangi dupa el mai incolo.

This post has been edited by raqzvan: 8 Aug 2008, 22:04

--------------------
Geely Logan Laureate 1.6MPI 2006
Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
+
renatoman
post 8 Aug 2008, 20:42
Post #35

Membru incepator

Valeu fratilor grea alegere wacko.gif
Maine dimineata trebuie sa o tai la dealer(sunt din Iasi)..pana atunci sper sa ma hotarasc(am ce face la noapte..)..
Ma tot gandesc la faza cu Ac-ul ,am si 2 prieteni care au Logan de ceva timp si tot imi zic ca le pare rau ca au luat Loganu cu aer pt. ca nu prea suporta baietii sa mearga cu el...unuia ii se inrosesc ochii ,iar altuia ii bubuie capu cand iese din masina...cel putin asa afirma ei....hmm...asi lua Loganu cu facelift mai mult din ambitie sa le fac oleaca in ciuda ca a mea e oleaca mai altfel... tongue.gif
Deh...ce sa-i faci asa e pe aici prin Moldova...plus banii cu tzaraita...
Numai de bine!!

This post has been edited by renatoman: 8 Aug 2008, 20:42

--------------------
dacia dacia 1310 1987
+
bobo77
post 8 Aug 2008, 21:09
Post #36

...........................

From: Mangalia

QUOTE(raqzvan @ 8 Aug 2008, 21:34)
Mai degraba cauta sa iei AC. Garantat o sa plangi dupa el mai incolo.
*

Acelasi punct de vedere il am si eu, acum am logan preferance, nu am ce sa-i reprosesz acestei masinute, imi pare rau si acum ca nu am facut un efort sa fi luat versiunea laureate care are AC.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
+
dizzy
post 8 Aug 2008, 21:15
Post #37

Work smart not hard!

Ia ca ne-ai suparat si am hotarat noi pt tine!
O iei cu AC si gata.
Peste o luna o sa ne multumesti!

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
rapture
post 8 Aug 2008, 22:07
Post #38

Membru

QUOTE(raqzvan @ 8 Aug 2008, 20:34)
Unu' care s-a uitat pe sub mochetele Loganului te intreba: -Sa mori tu?
Nu ca ar fi vreo supermasina... E o conserva ieftina si fara pretentii, dar hai sa nu exageram de dragul teatrului radiofonic...

La obiect: ABS-ul in princiriu e frectie (e pentru femei si incepatori  cool.gif ), mai degraba optezi pentru directie asistata. Daca ai venit de pe Dacia berlina oricum stii sa franezi si fara ABS. Mai degraba cauta sa iei AC. Garantat o sa plangi dupa el mai incolo.
*

Si tu oi fi vreun mic Shumi la volan de ai impresia ca ABS-ul este pentru femei si incepatori!

PS: i-a vezi matale sub mocheta pe culoarul central (exact pe unde trece esapamentul) si la locurile din spate daca exista picior de izolatie (termica sau fonica)in afara de mocheta aia de 2 lei si pe urma sa vedem cine are nasul lung wink.gif Scutul termic de sub masina nu se pune.

--------------------
Peugeot 407 1.8E - -
PGO 407 1.8E
+
tkx
post 8 Aug 2008, 22:16
Post #39

Armwrestler

From: Pitesti

In legatura cu Ac-ul... vezi ca la logan caldura se simte mult mai pregnant decat la vechea berlina. geamurile deschise la logan produc zgomot mai mare si curenti care se simt mai tare ca la berlina. Gandeste-te bine! smile.gif

--------------------
Dacia Logan 2007 1.4MPI Laureate
Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
+
raqzvan
post 8 Aug 2008, 22:22
Post #40

gute Laune war Trumpf

From: Constanta, Romania

Ia uita-te dumneata sub mocheta de la picioarele pasagerilor spate, si dup-aia putem sa vedem cine il are mai lung (nasul, evident). Pe sub mocheta de pe tunelul central intradevar e direct tabla, dar oricum nu poti sa spui ca se incalzeste "ca la balamuc", decat daca te-ai teleportat direct din Laponia.

De unde ai dedus ca ma striga lumea "Schumacher"? Din contra, vroiam sa spun ca la motorul ala si tanand cont ca a condus pana acum o masina fara ABS, n-o sa ii simta lipsa. Si, ca tot veni vorba de ABS, daca adaptezi viteza la conditiile de drum si conduci preventiv, n-ai nevoie de el.

--------------------
Geely Logan Laureate 1.6MPI 2006
Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
+
l@u
post 8 Aug 2008, 22:56
Post #41

Membru autentic

Iar daca mergi repede nici de masina nu mai ai nevoie..............

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
Sony
post 9 Aug 2008, 11:29
Post #42

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(rapture @ 8 Aug 2008, 14:03)
Daca opteaza pentru ABS primeste si repartitor electronic al forte de franare adica "alta viata" si cauceoace Michelin/Continental fata de stifturile Montana/Kormoran.
*

Bai, da-ma dracu! La loganu' vechi repartitoru' electronic al fortei de franare era si la versiunile fara ABS! Acum au regresat? ohmy.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Amedeus
post 9 Aug 2008, 11:31
Post #43

Membru cu Logan

From: TM

Ieri am umblat cu masina de serviciu (Matiz) fara AC, cateva ore prin oras (35°C)....dureeeree! Nu lua masina fara AC!

@ Sony repartitorul la cele fara ABS e mecanico-hidraulic (sau cum vrei sa-i spui) nu e EBD. E ala ce trebuie uns din cand in cand, ca scartaie biggrin.gif (l-am uns deja de doua ori, deci o data pe an)

This post has been edited by Amedeus: 9 Aug 2008, 12:04

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
+
PaulT
post 9 Aug 2008, 12:29
Post #44

Membru autentic

From: Bucuresti

Aerul conditionat e cel mai important.Logan-ul se incinge mult mai rau decat berlina.Eu le am pe amandoua si pot sa iti spun ca la o temperatura la care in berlina inca este suportabil in Logan nu prea mai poti sta fara a/c.Plus ca la deplasari extraurbane zgomotul provocat de un geam deschis iti va acoperi si playerul.Cei care coboara cu ochii rosii sau pretind ca le bubuie capul cand coboara dintr-o masina dotata cu aer conditionat ar trebui sa faca un singur lucru....sa invete sa foloseasca instalatia corect....
Fa un mic efort si ia un Laureat,care mai are si alte dotari utile in afara de a/c.

--------------------
Dacia/Mitsubishi Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic 2006 Laureate/1973/2008 - B-00-xxx
+
renatoman
post 9 Aug 2008, 13:39
Post #45

Membru incepator

Daca nu am mai multi bani ce vrei sa fac..ma multumesc fara extraoptiuni.
Am fost azi la reprezentanta Dacia(Caremil),de aici din iasi,si m-au dezamagit profund mai ales atitudinea dealer-ului. sad.gif
L-am intrebat de programul Rabla si a spus ca doar Loganul asta Facelift se incadreaza,Sandero NU.
Bun,hai sa vedem ce model sa alegem:imi spune ca Ambiance nu mai are deloc,si m-am oprit la Preference la care nu puteam sa aleg nici o culoare,decat una metalizata (argintie nu mai stiu exact) pret 7355 euro...bun...cica trebuie sa dau un avans de 20 milioane restul peste o saptamana la cursul de atunci:(..in fine trec si peste inconvenientul asta(eu vroiam sa o platesc cat mai repede stiti voi de ce)...mai vin cativa si-l mai intreaba pe dealer niste chestii si omu imi spune sa ne mai gandim...
Mai astept vre-o juma de ora ca au intrat altii in fata...si cand sa incepa sa intocmeasca actele bum cica modelul ala Preference ales nu este decat cu ABS..adica alti 450 euro.....dealer incompetent ce sa mai spun.... dry.gif
Rezumand marea branza pe care am facut-o azi:1)am vrut sa-mi iau masina la care sa aleg si eu macar culoarea...astia incearca sa-mi bage pe gat tot ce vor ei.....
2)cica program rabla....in care e inclus un sg model de Logan Preference si ala de o anumita culoare:(
Nu stiu ce sa mai spun...sunt dezamagit total,fac si abstractie ca nici macar un pres sa-ti dea la promotie sau altceva..dar atitudinea dealer-ului lasa de dorit....ma simteam parca-asi fi fost la piata si negociam kilu de castraveti....nicidecum sa cumpar o masina care sa fim seriosi nu e chiar asa de ieftina incat sa treci cu vederea costul.
Acum a facut copie respectivu dupa cartea de identitate a vechii dacii si dupa buletin si urmeaza sa-mi dea telefon luni sa imi zica daca a renuntat careva la vre-o masina si sa mi-o vanda mie...nu am achitat nimic...

--------------------
dacia dacia 1310 1987
+
PaulT
post 9 Aug 2008, 14:02
Post #46

Membru autentic

From: Bucuresti

Laureate-ul cu motor de 1.4 este 8000 EUR .Nu iti lua un Preferance.

--------------------
Dacia/Mitsubishi Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic 2006 Laureate/1973/2008 - B-00-xxx
+
renatoman
post 9 Aug 2008, 14:11
Post #47

Membru incepator

smile.gif

--------------------
dacia dacia 1310 1987
+
aphophis
post 9 Aug 2008, 14:21
Post #48

Membru autentic

de ce nu incerci tu si la vaslui, suceava? poate acolo gasesti ceva de pe stoc cum vrei tu

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
renatoman
post 9 Aug 2008, 14:30
Post #49

Membru incepator

sa stii ca ar fii o idee..
o sa vad ce imi zice asta luni, daca o mai suna.....

This post has been edited by renatoman: 9 Aug 2008, 14:31

--------------------
dacia dacia 1310 1987
+
Sony
post 9 Aug 2008, 14:40
Post #50

Membru autentic

Nea Amadeus, io nu m-am bagat sub masina, da' stiu ca in pliantul de prezentare la loganu' vechi scria ca are repartitor electronic de franare la toate versiunile. Daca mint ei, mint si io. Acum ca sa fiu sincer, io tind sa te cred intrucat esti om serios!

--------------------
+
Amedeus
post 9 Aug 2008, 16:31
Post #51

Membru cu Logan

Daca-ti spun ca l-am demontat de pe punte si l-am uns cu vaselina dupa ce i-am dat jos burduful de cauciuc....
E ca la vechea berlina dar mai bine lucrat si poate mai destept facut la interior (nu l-am desfacut in bucati smile.gif ) Are o parghie care la incarcarea puntii spate actioneaza repartitorul (hidraulic) care mareste forta de franare pe rotile posterioare.
EBD-ul e o extindere a facilitatilor ABS-ului.

Repartitorul: fr.jpg ( Size: 97.59k ) Number of downloads: 220
fr2.jpg ( Size: 88.24k ) Number of downloads: 172

This post has been edited by Amedeus: 9 Aug 2008, 16:48

--------------------
+
bobo77
post 9 Aug 2008, 17:10
Post #52

...........................

From: Mangalia

Si eu zic sa mai incerci si la alt dealer, tu trebuie sa-ti alegi masina cum vrei tu, pentru ca sunt banii tai.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
+
costyr81
post 9 Aug 2008, 18:26
Post #53

Membru incepator

Nu accepta sa-ti bage pe gat ce nu au reusit ei sa vanda la altii, asa am patit si eu, mi-au spus ca Laureate Plus se fabrica doar intr-o singura culoare respectiv verde .... )nu stiu exact cum se mai chema), oricum nu mi-a placut niciodata acea culoare. Foarte dezamagit am trimis mail la vocea clientului de unde m-au anuntat ca pot comanda in orice culoare, i-am trimis mail-ul distinsului consilier, in cateva ore m-a sunat cerandusi scuze. Asa ca fii ferm, regulile incearca sa le faci tu, sunt banii tai

--------------------
Dacia Logan 2007 Laureate Plus - B 53 RCA
1.4mpi gri platine
Renault Megane 2007 - B 810 RDU
1.5dci albastru
+
Sony
post 9 Aug 2008, 19:49
Post #54

Membru autentic

Bre Amadeus, io nu te-am luat la misto. Chiar am crezut ceea ce ai scris mai sus pentru ca te stiu ca fiind unul din userii seriosi.

In ochii mei ai mai multa credibilitate decat cei de la Mioveni. smile.gif

This post has been edited by Sony: 9 Aug 2008, 19:50

--------------------
+
deconectat
post 9 Aug 2008, 20:46
Post #55

Membru cu avatar de sezon

From: Brasov

Chiar daca nu are pe stoc masina pe care o vrei, nu te impiedica nimeni sa dai comanda sau sa cauti la alt dealer. E adevarat ca s-ar putea sa dureze pana iti vine masina, dar macar iei ce vrei tu, ca doar sunt banii tai!

In locul tau eu as suna la toti dealerii din zona si le-as zice sa ma sune inapoi daca imi gasesc pe undeva vreo masina cu dotarile si culoarea care ma intereseaza. In felul asta nici nu dai banii pe benzina pana la dealer si nici nu-ti pierzi timpul. Pana la urma el are comision daca iti vinde tie masina, asa ca ar cam trebui sa se agite.

--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
+
Amedeus
post 9 Aug 2008, 22:27
Post #56

Membru cu Logan

QUOTE(Sony @ 9 Aug 2008, 20:49)
Bre Amadeus, io nu te-am luat la misto. Chiar am crezut ceea ce ai scris mai sus pentru ca te stiu ca fiind unul din userii seriosi.

In ochii mei ai mai multa credibilitate decat cei de la Mioveni. smile.gif
*

Multam' pentru aprecieri worship.gif Stiu ca nu m-ai luat la misto dar, ziceam sa pun niste informatii complete si pentru colegii care mai citesc pe aici

--------------------
+
danydan
post 10 Aug 2008, 10:55
Post #57

Membru incepator

renatoman,
aphophis a dat un sfat bun: incearca la alt dealer.
Intra pe site-ul dacia, alegeti varianta, culoarea, etc si apoi mai vezi.
Te duci hotarat pe ceea ce vrei tu.
Bafta,

--------------------
Skoda Octavia Dacia Sandero Ro
+
renatoman
post 10 Aug 2008, 18:24
Post #58

Membru incepator

Am mai studiat oferta si am vazut ca la Loganul model vechi apare promotia cu aerul conditionat gratis....oare asta e valabil pt toate modelele sau doar pt unele,.

--------------------
dacia dacia 1310 1987
+
costyr81
post 10 Aug 2008, 18:57
Post #59

Membru incepator

Eu cred ca e valabila doar pt modele care au in dotarea standard aer conditionat, doar este vorba de masini deja fabricate

--------------------
Dacia Logan 2007 Laureate Plus - B 53 RCA
1.4mpi gri platine
Renault Megane 2007 - B 810 RDU
1.5dci albastru
+
Serje
post 10 Aug 2008, 20:55
Post #60

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Pai ii o diferenta, el vrea sa-si ia prin programul rabla, si aici intra masinile existente pe stoc din ce stiu eu, deci ca la orice promotie te supui regulamentului promotiei. Daca isi ia normal, isi poate alege ce versiune vrea ce optionale si ce culoare vrea, dar prin programul rabla sau orice alta promotie, isi ia ce-i poate oferi dealerul.

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
5 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 04:54
Forum Renault