Logan facelift sau Sandero
![]() ![]() ![]() |
Logan facelift sau Sandero
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
gamezcdr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 June 04 ![]() |
Logan clar, Sandero e uratica.
|
--------------------
Reanault
Kadjar
1.2 TCE
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asta nu poate fi un argument: "e uratica". E o chestie subiectiva.
renatoman, la bugetul tau, e mai potrivit Loganul. Dar asa cum ziceau colegii mai sus, avand contrangerea aceasta de buget, eu cred ca mai bine lasi la o parte partea estetica (PH2) si iei un Logan PH1 mai bine echipat (promotiile celor ramase pe stoc). This post has been edited by Stefan: 8 Aug 2008, 20:27 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
QUOTE(rapture @ 8 Aug 2008, 14:03) Daca opteaza pentru ABS primeste si repartitor electronic al forte de franare adica "alta viata" si cauceoace Michelin/Continental fata de stifturile Montana/Kormoran. Fara servo si AC ,vara in Bucuresti, trebuie sa umbli cu bidonul de 5L apa plata. Se incinge ca la balamuc atat tabla de pe masina cat si podeaua din cauza esapamentului; Loganul nu are nici un fel de izolatie termica sau fonica adica sub mocheta este direct tabla. PS: daca nu ai bani de 307 sh atunci incearca un Logan Prestige sau Ambition sh si le ai pe toate. Eu am vandut Ambition-ul cu 7600E la 17k km si mai avea si 1,5 ani de garantie. succes! Unu' care s-a uitat pe sub mochetele Loganului te intreba: -Sa mori tu? Nu ca ar fi vreo supermasina... E o conserva ieftina si fara pretentii, dar hai sa nu exageram de dragul teatrului radiofonic... La obiect: ABS-ul in princiriu e frectie (e pentru femei si incepatori ![]() This post has been edited by raqzvan: 8 Aug 2008, 22:04 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
renatoman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 8 August 08 ![]() |
Valeu fratilor grea alegere
![]() Maine dimineata trebuie sa o tai la dealer(sunt din Iasi)..pana atunci sper sa ma hotarasc(am ce face la noapte..).. Ma tot gandesc la faza cu Ac-ul ,am si 2 prieteni care au Logan de ceva timp si tot imi zic ca le pare rau ca au luat Loganu cu aer pt. ca nu prea suporta baietii sa mearga cu el...unuia ii se inrosesc ochii ,iar altuia ii bubuie capu cand iese din masina...cel putin asa afirma ei....hmm...asi lua Loganu cu facelift mai mult din ambitie sa le fac oleaca in ciuda ca a mea e oleaca mai altfel... ![]() Deh...ce sa-i faci asa e pe aici prin Moldova...plus banii cu tzaraita... Numai de bine!! This post has been edited by renatoman: 8 Aug 2008, 20:42 |
--------------------
dacia
dacia 1310
1987
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ia ca ne-ai suparat si am hotarat noi pt tine!
O iei cu AC si gata. Peste o luna o sa ne multumesti! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
rapture |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 10 November 05 ![]() |
QUOTE(raqzvan @ 8 Aug 2008, 20:34) Unu' care s-a uitat pe sub mochetele Loganului te intreba: -Sa mori tu? Nu ca ar fi vreo supermasina... E o conserva ieftina si fara pretentii, dar hai sa nu exageram de dragul teatrului radiofonic... La obiect: ABS-ul in princiriu e frectie (e pentru femei si incepatori ![]() Si tu oi fi vreun mic Shumi la volan de ai impresia ca ABS-ul este pentru femei si incepatori! PS: i-a vezi matale sub mocheta pe culoarul central (exact pe unde trece esapamentul) si la locurile din spate daca exista picior de izolatie (termica sau fonica)in afara de mocheta aia de 2 lei si pe urma sa vedem cine are nasul lung ![]() |
--------------------
Peugeot
407
1.8E
- - PGO 407 1.8E
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
In legatura cu Ac-ul... vezi ca la logan caldura se simte mult mai pregnant decat la vechea berlina. geamurile deschise la logan produc zgomot mai mare si curenti care se simt mai tare ca la berlina. Gandeste-te bine!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Ia uita-te dumneata sub mocheta de la picioarele pasagerilor spate, si dup-aia putem sa vedem cine il are mai lung (nasul, evident). Pe sub mocheta de pe tunelul central intradevar e direct tabla, dar oricum nu poti sa spui ca se incalzeste "ca la balamuc", decat daca te-ai teleportat direct din Laponia.
De unde ai dedus ca ma striga lumea "Schumacher"? Din contra, vroiam sa spun ca la motorul ala si tanand cont ca a condus pana acum o masina fara ABS, n-o sa ii simta lipsa. Si, ca tot veni vorba de ABS, daca adaptezi viteza la conditiile de drum si conduci preventiv, n-ai nevoie de el. |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Iar daca mergi repede nici de masina nu mai ai nevoie..............
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(rapture @ 8 Aug 2008, 14:03) Daca opteaza pentru ABS primeste si repartitor electronic al forte de franare adica "alta viata" si cauceoace Michelin/Continental fata de stifturile Montana/Kormoran. Bai, da-ma dracu! La loganu' vechi repartitoru' electronic al fortei de franare era si la versiunile fara ABS! Acum au regresat? ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Ieri am umblat cu masina de serviciu (Matiz) fara AC, cateva ore prin oras (35°C)....dureeeree! Nu lua masina fara AC!
@ Sony repartitorul la cele fara ABS e mecanico-hidraulic (sau cum vrei sa-i spui) nu e EBD. E ala ce trebuie uns din cand in cand, ca scartaie ![]() This post has been edited by Amedeus: 9 Aug 2008, 12:04 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Aerul conditionat e cel mai important.Logan-ul se incinge mult mai rau decat berlina.Eu le am pe amandoua si pot sa iti spun ca la o temperatura la care in berlina inca este suportabil in Logan nu prea mai poti sta fara a/c.Plus ca la deplasari extraurbane zgomotul provocat de un geam deschis iti va acoperi si playerul.Cei care coboara cu ochii rosii sau pretind ca le bubuie capul cand coboara dintr-o masina dotata cu aer conditionat ar trebui sa faca un singur lucru....sa invete sa foloseasca instalatia corect....
Fa un mic efort si ia un Laureat,care mai are si alte dotari utile in afara de a/c. |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
renatoman |
![]()
|
Daca nu am mai multi bani ce vrei sa fac..ma multumesc fara extraoptiuni.
Am fost azi la reprezentanta Dacia(Caremil),de aici din iasi,si m-au dezamagit profund mai ales atitudinea dealer-ului. ![]() L-am intrebat de programul Rabla si a spus ca doar Loganul asta Facelift se incadreaza,Sandero NU. Bun,hai sa vedem ce model sa alegem:imi spune ca Ambiance nu mai are deloc,si m-am oprit la Preference la care nu puteam sa aleg nici o culoare,decat una metalizata (argintie nu mai stiu exact) pret 7355 euro...bun...cica trebuie sa dau un avans de 20 milioane restul peste o saptamana la cursul de atunci:(..in fine trec si peste inconvenientul asta(eu vroiam sa o platesc cat mai repede stiti voi de ce)...mai vin cativa si-l mai intreaba pe dealer niste chestii si omu imi spune sa ne mai gandim... Mai astept vre-o juma de ora ca au intrat altii in fata...si cand sa incepa sa intocmeasca actele bum cica modelul ala Preference ales nu este decat cu ABS..adica alti 450 euro.....dealer incompetent ce sa mai spun.... ![]() Rezumand marea branza pe care am facut-o azi:1)am vrut sa-mi iau masina la care sa aleg si eu macar culoarea...astia incearca sa-mi bage pe gat tot ce vor ei..... 2)cica program rabla....in care e inclus un sg model de Logan Preference si ala de o anumita culoare:( Nu stiu ce sa mai spun...sunt dezamagit total,fac si abstractie ca nici macar un pres sa-ti dea la promotie sau altceva..dar atitudinea dealer-ului lasa de dorit....ma simteam parca-asi fi fost la piata si negociam kilu de castraveti....nicidecum sa cumpar o masina care sa fim seriosi nu e chiar asa de ieftina incat sa treci cu vederea costul. Acum a facut copie respectivu dupa cartea de identitate a vechii dacii si dupa buletin si urmeaza sa-mi dea telefon luni sa imi zica daca a renuntat careva la vre-o masina si sa mi-o vanda mie...nu am achitat nimic... |
--------------------
dacia
dacia 1310
1987
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Laureate-ul cu motor de 1.4 este 8000 EUR .Nu iti lua un Preferance.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
renatoman |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia
dacia 1310
1987
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
de ce nu incerci tu si la vaslui, suceava? poate acolo gasesti ceva de pe stoc cum vrei tu
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
renatoman |
![]()
|
sa stii ca ar fii o idee..
o sa vad ce imi zice asta luni, daca o mai suna..... This post has been edited by renatoman: 9 Aug 2008, 14:31 |
--------------------
dacia
dacia 1310
1987
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nea Amadeus, io nu m-am bagat sub masina, da' stiu ca in pliantul de prezentare la loganu' vechi scria ca are repartitor electronic de franare la toate versiunile. Daca mint ei, mint si io. Acum ca sa fiu sincer, io tind sa te cred intrucat esti om serios!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Daca-ti spun ca l-am demontat de pe punte si l-am uns cu vaselina dupa ce i-am dat jos burduful de cauciuc....
E ca la vechea berlina dar mai bine lucrat si poate mai destept facut la interior (nu l-am desfacut in bucati ![]() EBD-ul e o extindere a facilitatilor ABS-ului. Repartitorul: fr.jpg ( Size: 97.59k ) Number of downloads: 220 fr2.jpg ( Size: 88.24k ) Number of downloads: 172 This post has been edited by Amedeus: 9 Aug 2008, 16:48 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si eu zic sa mai incerci si la alt dealer, tu trebuie sa-ti alegi masina cum vrei tu, pentru ca sunt banii tai.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
costyr81 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 21 January 07 ![]() |
Nu accepta sa-ti bage pe gat ce nu au reusit ei sa vanda la altii, asa am patit si eu, mi-au spus ca Laureate Plus se fabrica doar intr-o singura culoare respectiv verde .... )nu stiu exact cum se mai chema), oricum nu mi-a placut niciodata acea culoare. Foarte dezamagit am trimis mail la vocea clientului de unde m-au anuntat ca pot comanda in orice culoare, i-am trimis mail-ul distinsului consilier, in cateva ore m-a sunat cerandusi scuze. Asa ca fii ferm, regulile incearca sa le faci tu, sunt banii tai
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate Plus
- B 53 RCA 1.4mpi gri platine
Renault Megane 2007 - B 810 RDU 1.5dci albastru |
|
Sony |
![]()
|
Bre Amadeus, io nu te-am luat la misto. Chiar am crezut ceea ce ai scris mai sus pentru ca te stiu ca fiind unul din userii seriosi.
In ochii mei ai mai multa credibilitate decat cei de la Mioveni. ![]() This post has been edited by Sony: 9 Aug 2008, 19:50 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Chiar daca nu are pe stoc masina pe care o vrei, nu te impiedica nimeni sa dai comanda sau sa cauti la alt dealer. E adevarat ca s-ar putea sa dureze pana iti vine masina, dar macar iei ce vrei tu, ca doar sunt banii tai!
In locul tau eu as suna la toti dealerii din zona si le-as zice sa ma sune inapoi daca imi gasesc pe undeva vreo masina cu dotarile si culoarea care ma intereseaza. In felul asta nici nu dai banii pe benzina pana la dealer si nici nu-ti pierzi timpul. Pana la urma el are comision daca iti vinde tie masina, asa ca ar cam trebui sa se agite. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Amedeus |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 9 Aug 2008, 20:49) Bre Amadeus, io nu te-am luat la misto. Chiar am crezut ceea ce ai scris mai sus pentru ca te stiu ca fiind unul din userii seriosi. In ochii mei ai mai multa credibilitate decat cei de la Mioveni. ![]() Multam' pentru aprecieri ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
danydan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 15 August 06 ![]() |
renatoman,
aphophis a dat un sfat bun: incearca la alt dealer. Intra pe site-ul dacia, alegeti varianta, culoarea, etc si apoi mai vezi. Te duci hotarat pe ceea ce vrei tu. Bafta, |
--------------------
Skoda Octavia
Dacia Sandero
Ro
|
|
renatoman |
![]()
|
Am mai studiat oferta si am vazut ca la Loganul model vechi apare promotia cu aerul conditionat gratis....oare asta e valabil pt toate modelele sau doar pt unele,.
|
--------------------
dacia
dacia 1310
1987
|
|
costyr81 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 21 January 07 ![]() |
Eu cred ca e valabila doar pt modele care au in dotarea standard aer conditionat, doar este vorba de masini deja fabricate
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate Plus
- B 53 RCA 1.4mpi gri platine
Renault Megane 2007 - B 810 RDU 1.5dci albastru |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai ii o diferenta, el vrea sa-si ia prin programul rabla, si aici intra masinile existente pe stoc din ce stiu eu, deci ca la orice promotie te supui regulamentului promotiei. Daca isi ia normal, isi poate alege ce versiune vrea ce optionale si ce culoare vrea, dar prin programul rabla sau orice alta promotie, isi ia ce-i poate oferi dealerul.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 04:54 |