Capota indoita la foarte multe Loganuri?
![]() ![]() ![]() |
Capota indoita la foarte multe Loganuri?
je_design |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
De fapt, capota se inchide prin trantire, nu prin apasare.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
a mea e varza, valuri, valuri..dar nu de la apasarea la inchidere ci de la oameni "obositi" care se sprijina cu fundul sau cu mainile pe capota.
adevarul e ca e prea subtire si vulnerabila la asemenea actiuni. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si care e problema tehnica a masinii?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
je_design |
![]()
|
capota e ok. masina s-a strambat in jurul capotei, nu capota..
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E corect, doar traim intr-o lume stramba
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Am zis, de acum, inchide capota prin trantire, nu prin apasare cu podul palmei.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
je_design |
![]()
|
eu numai prin trantire o inchid, dar handicapatii din service o apasa.
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
red_rares |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 28 May 08 From: Sibiu ![]() |
capota nu e facuta sa fie inchisa prin apasare . E facuta sa fie "trantita" . Si pentru asa ceva nu e nevoie de tabla groasa . Si la 1300 se indoia tabla cand se apasa pe capota , e drept , dupa o perioada mai lunga de timp .
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige 2007
- SB
|
|
ProMotor |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 30 November 07 ![]() |
QUOTE(Steel Tormentor @ 7 Jul 2008, 16:54) a mea e varza, valuri, valuri..dar nu de la apasarea la inchidere ci de la oameni "obositi" care se sprijina cu fundul sau cu mainile pe capota. adevarul e ca e prea subtire si vulnerabila la asemenea actiuni. Pe oricare capota a oricarei marci m-as cantari as face-o varza. Deci nu e problema tehnica Logan. Cand vezi vreun "obosit" trimite-l la "odihna" mai incolo. Cum? Te descurci tu cumva ! |
--------------------
Dacia
Logan ABS Plus
2007
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(je_design @ 7 Jul 2008, 17:24) am vazut ca foarte multe loganuri au capota mai mult sau mai putin indoita, datorita inchiderii prin apasare. nici eu nu am scapat de acest lucru, "surpriza" fiindu-mi furnizata la revizia de 2 ani, cand nea caisa a inchis capota cu podul palmei. si faza nasoala e ca se indoaie exact sub ranforsarile ala si nu ai loc sa o impingi cu ceva ca sa o indrepti. de vazut se ve doar cand e foarte curata si se observa distorsiunile obiectelor oglindite in capota, distorsiuni ce apar in zonele "apasate". La voi cum e? ![]() Ai făcut notă de constatare pt. chestia asta? Dacă ai văzut că s-a întâmplat așa ceva, trebuia să chemi responsabilul service-ului respectiv și să-i prezinți problema. |
--------------------
.
.
.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(ProMotor @ 8 Jul 2008, 04:50) Pe oricare capota a oricarei marci m-as cantari as face-o varza. Deci nu e problema tehnica Logan. Cand vezi vreun "obosit" trimite-l la "odihna" mai incolo. Cum? Te descurci tu cumva ! As zice ca te inseli un pic referitor la ce am boldat mai sus. Nici n-am zis ca e problema tehnica. Cat despre "obositi" e mai greu sa-i si prind asupra faptului, ca ma descurc eu cu ei. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
ProMotor |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 30 November 07 ![]() |
Ideea mea era ca mai nou, cam toate marcile fac economie de material cat cuprinde.
Ca sa fie competitivi la pret, trebe sa taie din material si calitate. Table subtire, plastic in loc de tabla. Mai radeam de Trabant ca e de carton. Azi maine noi de vom da cu masini de plastic. |
--------------------
Dacia
Logan ABS Plus
2007
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Am capota valurita usor de la sprijinit pe ea.
Dar mai nasol este ca am gasit "piciorusul" de la far rupt. E vorba de cel din partea superioara. Nu este de la nici un accident, pt. ca la alea ma uit primele. E de la stat pe far/colt, chipurile ca sa nu indoaie capota. Atentie mare la "binevoitorii" care stau "pe colt" |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:02 |