imbunatatire sistem audio, upgrade
![]() ![]() ![]() |
imbunatatire sistem audio, upgrade
miaghy |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 16 January 10 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova
2001
|
|||
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
eu am pus pasla de 0,6cm parca si nu se mai aude nimic sunetul e perfect .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
miaghy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 16 January 10 From: bucuresti ![]() |
nu se aude la tabla da plasticele tot se aud , am avut desfacuta toata masina asta vara am muncit vreo 2 luni de ma gasit dracii asa ca niciodata nu o sa aduci o super nova la stagiul unei masini straine orice i ai face, intradevar diferenta este nu zic nu da nu ca nu se mai aude nimik
|
--------------------
dacia
super nova
2001
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
la mine nu vibreaza fiindca am prins direct pe plastice pasla insonorizata cu perlandez .
Ma rog acuma fiecare cum a facut nu stiu. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
miaghy |
![]()
|
te referi la fetele de usi ? asa am facut si eu , ma refer la bord si la alte plastice vibreaza , sub bord ar fi o idee da parca nu prea ma tenteaza parca nu mai imi vine la cata munca este
|
--------------------
dacia
super nova
2001
|
|
djasu82 |
![]()
|
bordul tremura de la surube parca e unu din cate stiu deasupra comutatoarelor spre volan care fuge mai mereu tabla si incep toate sa tremure mai paresc si io dar ai vin de hac in cateva saptamani.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
vibreaza mult lateralele consolei pt ca sunt prinse doar intr o parte iar partea cealalta se loveste de aeroterma.incercati sa bateti cu degetul in ele un pic sa vedeti ce joc au si ce zgomot fac.aaa si torpedoul.aceeasi problema
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
djasu82 |
![]()
|
torpedoul la mine e prins in mai multe surubesi nu se misca doar unde am mblat la tablou am avut de modificat o bucata de tabla care intareste bordul oricum nu se aude nimic dar e bine sa fie pusa acolo unde trebuie bucata de tabla de langa reglajul de la faruri.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
slash21 |
![]()
|
![]() Membru-Hunedorean Group: Members Posts: 376 Joined: 20 January 10 From: Lupeni ![]() |
va salut,astazi mi-am achizitionat niste difuzoare http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...o/APM/APM_16.2/ eu am optat pentru niste jbl-uri dar din pacate firma jbl ar fi intrat in faliment si directorul de vanzari mi-a recomandat aceste mac-uri.le-ati auzit careva dintre voi cum se aud?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- HD 09 CWT
|
|
theBeginner |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 29 July 09 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(slash21 @ 15 Mar 2011, 21:12) va salut,astazi mi-am achizitionat niste difuzoare http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...o/APM/APM_16.2/ eu am optat pentru niste jbl-uri dar din pacate firma jbl ar fi intrat in faliment si directorul de vanzari mi-a recomandat aceste mac-uri.le-ati auzit careva dintre voi cum se aud? Sincer nici nu am auzit de firma asta. Le-ai instalat? Se aude bine? PS: Nu mai tine cont de sfaturile vanzatorului pentru ca el vrea doar sa isi vanda marfa iar cea care nu se vinde de obicei o recomnda |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Clima =======================================
|
|
slash21 |
![]()
|
![]() Membru-Hunedorean Group: Members Posts: 376 Joined: 20 January 10 From: Lupeni ![]() |
doar le-am conectat sa vad cum se aud pentru ca vreau sa le pun pe spate si nu am firele trase.ele se aud bine,nu distorsoneaza decat de pe la volumul 85.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- HD 09 CWT
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
de ce naiba nu ai luat ovale? Se incadreaza mai bine ovale adica 6/9, decat rotunde.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Lasa ca sunt bune si alea......eventual merg si pe fata
![]() Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
slash21 |
![]()
|
pe fata am o pereche de sony de 13cm,si astea ce le-am luat le pun pe spate dupa ce imi trag fire pentru ca nu am.
@Maskatu daca sunt rotunde ce au? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- HD 09 CWT
|
|
ionutzoo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 23 October 09 ![]() |
Salutare!Pe masina am urmatoarele:casetofon sony explode,boxe domotec ovale pe spate,iar pe fata blaupunkt de 16 rotunde.Se aude foarte bine.Intrebarea mea este urmatoarea:mai pot lega doua boxe sony explode,de 16,rotunde?Exista pericolul sa se arda ceva?Mi-ar prinde bine o opinie concreta a voastra.Multumiri!
20 Mar 2011, 08:32: Si cateva sfaturi!!!Multumesc. This post has been edited by ionutzoo: 20 Mar 2011, 08:32 |
--------------------
dacia
supernova
2001-RAPSODIE;Peugeot 406.
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Da, poti lega firele direct de la celelalte boxe, ceea ce nu iti recomand....
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
ionutzoo |
![]()
|
De ce?Se pot arde sau nu mai au putere?Daca leg o siguranta pe firul dintre legatura lor...?
|
--------------------
dacia
supernova
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Tu daca mai adaugi inca 2 roti la masina cum iti va merge apoi?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
ionutzoo |
![]()
|
Am inteles.
![]() 20 Mar 2011, 13:38: ...sistemul actual... This post has been edited by ionutzoo: 20 Mar 2011, 13:38 |
--------------------
dacia
supernova
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Eu zic sa le lasi pe acelea 4 ( atat cat e si normal ) si sa nu aduni toate difuzoarele de prin casa si sa le legi una de alta...
Daca iti duce mp3'ul si iti place tie cum se aude de ce nu ii inlocuiesti difuzoarele cu unele cv mai puternice ca sa o faci o treaba calumea? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
ionutzoo |
![]()
|
Am zis ca daca am facut o nebunie sa o fac pana la capat
![]() |
--------------------
dacia
supernova
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cristi_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club! Group: Members Posts: 344 Joined: 5 August 08 From: Pitesti/ Brasov ![]() |
@ djasu82, unde pot gasi pasla? Mai groasa de 0,6 cm nu poti pune?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 20 Mar 2011, 22:50) si banda de frecventa reprodusa e mai larga de obicei la cele ovala, deoarece se comporta per ansamblu ca 2 difuzoare de diametre diferite, adica un difuzor rotund de diametru axei mari a celui oval si inca un difuzor rotund de diametrul axei mici a difuzorului oval, binenteles presiunea aucustica (deci-beli dB) nu e aceeasi deoarece suprafata celui oval e mai mica decat suma suprafetelor celor 2 rotunde, dar de obicei difuzoarele ovale sunt un compromis bun in aparatura audio/video si acolo unde nu putem avea incinte aucustice pe mai multe cai deci si in cazul masinilor, mai ales ca formele politei la sn (cele 2 dreptunghiuri) accepta foarte bine difuzoarele ovale, astfel axa mare a unui difuzor oval ce incape la limita acolo ar reproduce de obicei (vorbind de difuzoare de aceeasi performanta) frecventele joase mai bine decat un difuzor rotund care ar incapea la limita acolo This post has been edited by danciusergiu84: 6 Apr 2011, 14:14 |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
djasu82 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 10:01 |