Herbal life, Produse de slabit ...
![]() ![]() ![]() |
Herbal life, Produse de slabit ...
andrew14_maverick |
![]()
|
||
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.108 Joined: 11 February 04 ![]() |
Bolidule, te-ai apucat de treaba?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Da dizzy urmez de ceva vreme regimul prescris de tine si am slabit cam 3 kg in 2-3 saptamani nu mai stiu exact cand am inceput. La inceput chiar ca a fost super greu nu stiam ce sa fac sa nu mai trec prin bucatarie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Dar nu uita ca pe masura ce te apropii de greutatea ideala, e din ce in ce mai greu sa scazi.
Si trebuie sa faci exercitii fizice ca sa nu scazi din masa musculara. Masa musculara se arde mai repede decat grasimea. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 17:29 |