DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Herbal life, Produse de slabit ...

andrew14_maverick
post 11 Aug 2008, 22:06
Post #31

Membru resemnat cu DSN...

Group: Members
From: Bucuresti

Am incercat eu Herbalife. Am slabit in 2 luni de la 85 kg la 77 kg, o masa pe zi si 2 mese inlocuite cu produsele lor, apoi am facut mentinere 2 luni in loc de 3 cum ziceau ei cu 2 mese pe zi si apoi am luat-o rau pe aratura. Am inceput sa bag in mine serios ca inainte de toata treaba asta. Si m-am facut de 90 si ceva de kg, nu m-am mai cantarit ca mi-e groaza. Parerea mea, dupa ce slabesti pana unde vrei, trebuie sa faci mentinerea mereu, adica o masa pe zi sa o inlocuiesti cu produse Herbalife. Sau sa ai un regim de viata si alimentatie foarte echilibrat si sa faci si ceva efort.
Daca se poate fara Herbalife, mai bine asa, insa e si asta o cale de a slabi, dar trebuie sa te tii de treaba ca lumea. Ma bate gandul si pe mine sa ma apuc iar, dar ma omoara masina asta afurisita cu banii.

--------------------
Dacia SuperNova 2001 Clima Rosie - VL 09 DDD
Ignorance is bliss.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dizzy
post 22 Aug 2008, 14:24
Post #32

Work smart not hard!

Bolidule, te-ai apucat de treaba?

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
bolidu
post 22 Aug 2008, 23:13
Post #33

Pai daca n-am ?!

From: Medgidalas

Da dizzy urmez de ceva vreme regimul prescris de tine si am slabit cam 3 kg in 2-3 saptamani nu mai stiu exact cand am inceput. La inceput chiar ca a fost super greu nu stiam ce sa fac sa nu mai trec prin bucatarie biggrin.gif dar am reusit pana la urma... Acum mananc super putin si fara grasimi, prajeli alea alea... La bere am mai redus doar cantitatea ca de ea nu mai pot lasa si nici nu cred ca vreau biggrin.gif. Toate puse la un loc mi-am format un stil echilibrat de a manca si mananc mult mai putin ca inainte ! Nu cred ca o sa mai apelez la vreo pastina minune ca deja se vad rezultatele regimului si daca o tin tot asa sper sa reduc din untura pana la greutatea ideala. Miiiii de multumiri dizzy !!! worship.gif worship.gif worship.gif

--------------------
Solenza Confort 2005 Opel Astra Coupe - CT-XX-CMF
Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
+
nh1980ro
post 24 Aug 2008, 00:28
Post #34

Membru

From: Togo-Togo.

Dar nu uita ca pe masura ce te apropii de greutatea ideala, e din ce in ce mai greu sa scazi.
Si trebuie sa faci exercitii fizice ca sa nu scazi din masa musculara. Masa musculara se arde mai repede decat grasimea.

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 17:29
Forum Renault