cardul de la ING, ala cu 8%dobanda
![]() ![]() ![]() |
cardul de la ING, ala cu 8%dobanda
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.611 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai este mare chestie, ca in loc sa iau eu dobanda pe ei, o ia altcineva. Si rapiditatea unui transfer ar intra in calitatea serviciilor unei banci, nu?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Noi avem toti cardurile de salarii la BRD. Dureaza in jur de 24 de ore pana ajung banii in conturi (adica firma face transferurile cu o zi inainte de data platii salariului, iar banii intra pe dupa-amiaza a doua zi).
Sigur e problema la ING si nu la BRD? |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
In sistemul bancar in general tranzactiile efectuate dupa anumita ora (ora 12 sau 14, depinde) se realizeaza in ziua lucratoare urmatoare. Asa ca daca firma face transferurile tarziu, banii intra in ziua urmatoare. Repet, nu e un capat de tara. In loc sa ii iei la ziua scadenta ii iei cu 1-2 zile mai tarziu. E ca si cand s-ar muta ziua de salariu cu 1-2 zile mai tarziu. Banii tot aia sunt.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am un card VISA Electron la ING cu 2 conturi atasate: Unul in RON si unul in EUR. Merge sa fac schimbul valutar automat, fara sa mai scot banii, dar cum stiu dinainte care e rata de conversie?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
mi se pare ca iti scrie jucarica pe ecran.da nu mai stiu daca inainte sau dupa tranzactie..
baga si tu 5-10 epuroi, si dupa aia printezi foaia cu detalii! |
-------------------- fan VAG!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Scrie dupa, dar nu asta e beleaua(ca as aputeam sa schimb 1e), ca eu voiam sa aflu cumva inainte sa ma duc la ei, sa nu ma mai chinui sa ajung acolo, sa caut loc parcare & stuff...
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
azi am dat peste primul atm d'ala "jmecher" defect. cand incercam sa aleg anumite optiuni din meniu (gen DirectDebit sau extrase de cont) imi dadea un mesaj cu "Acest terminal este temporar indisponibil" si-mi scuipa cardul afara. "tantele" in devenire de pe acolo (erau inca tinere, dar nu mai au mult) au incercat sa ma abureasca, spunand ca extrasele de cont se printeaza dupa data de 4 si d'aia am primit eroarea (pt asa ceva se afisa de fapt un mesaj "extras de cont indisponibil" si nu-ti intrerupea sesiunea).
o veste buna e ca au marit iar dobanda, acum e de 8.25% |
-------------------- |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
gata, a venit si dobanda!
![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 21:24 |