De ce e benzina de la LUKOIL cea mai ieftina?, E mai ieftina ca la orice alt comerciant de benzine
![]() ![]() ![]() |
De ce e benzina de la LUKOIL cea mai ieftina?, E mai ieftina ca la orice alt comerciant de benzine
mark`` |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|||
senna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Benzina LukOil e foarte buna (sunt sigur ca o sa-mi sariti pe cap) cel putin asa a reiesit la teste. La Petrom gasesti Fara Plumb 95 si cu 3.9 lei (daca e statie cluster 0) iar lukoil este 3.92, 3.95 si 3.99, a mai scazut pretul.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.6 16V Hatchback
2006
- B05MFL Real happiness lies in the completion of work using your own brains and skills
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred (Soichiro Honda) |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu e cea mai eftina
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare, cat de mare e afacerea daca cumperi 'cea mai ieftina benzina' ...e mai important asta decat sa fie de calitate?
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
bobi19xx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu e cea mai ieftina Petrom o are cel mai ieftin
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B-34-PMN
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mark`` @ 6 Aug 2008, 12:33) Cum reusesc cei de la LUKOIL sa vanda carburanti mai ieftini ca oricine in tara? Stiu ca toata lumea zice ca ar avea o groaza de apa in ea si ca nu e buna, de frica n-am incercat dar daca bag ce-ar fi? Doar nu mor masinile daca alimentezi de acolo... Is curios cum de pot vinde litrul de benzina, cel putin acum, sub 4 Lei?! ![]() Daca aveti ceva idei sau infomatii ascunse as fi mai mult decat incantat sa le aud de la voi! La fel cum reusesc sa nu se faca cozi la ei desi au cel mai ieftin carburant. Ba chiar unele statii sunt pustii. |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Cred ca depinde de la statie la statie... Am pus benzina de la ei si n-am avut probleme. In schimb cu benzina de la Mol (fostele statii Shell) imi tremura motorul.
|
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
adrian_c |
![]()
|
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
Cea mai mare incredere imi inspira cei de la MOL, OMV si AGIP.
Petrom si Lukoil nu prea ! |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
- DB-05-xxx Citroen C4 1.6HDI xx.04.2009 - 710-BxD
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mie dimpotriva. Eu bag Petrom, daca nu e in zona, bag de Rompetrol, daca nu OMV/PetromV, si abia apoi Lukoil. De MOL sa n-aud, am vrut sa alimentez pe A1 la km 80 de la ei vara trecuta, si aveau cea mai ieftina benzina la vreo 3.8 lei. Tinand cont ca pe atunci bagam Premium 95 de la Petrom cu 3.33 lei am plecat direct din statie.
Ultima oara am alimentat cu 3.91 lei/litru de la Petrom. Si cu cateva zile inainte, n-aveau benzina la Petrom si singura benzinarie in drum mi-era Lukoil. Am bagat o ciorba cica pentru masini non-euro. Trebuie sa recunosc, n-a mers mai rau masina, dar sincer, nici nu ma astept, e totusi o covata batrana. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
mai se gaseste benzina ecopremium?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
La Lukoil se pare ca da. E o pompa albastra, scria sub denumire ca e pentru masini non-euro. In plus eu alta pompa cu benzina nu mai vazusem, si am bagat d-aia. In Petrom n-am mai vazut, oricum era mai scumpa ca Premium95.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Eu am bagat foarte mult timp de la lukoil in supoernova si nu am avut nici o problema. E drept ca bagam doar de la 2 statii; se poate ca la altele sa fie benzina mai proasta. Am bagat ocazional si de la Rompetrol, OMV si Petrom, dar nu am simtit nici o diferenta.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
La 50 m de unde stau exista o statie LukOil... dar nu (mai) dau pe la ea
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Apropo de benzinari,poate o sa fiu off topic dar ma intreb oare de unde se alimenteaza anumite benzinari ca inafara de petrom,lukoil si rompetrol (cred) care au rafinariile lor restu de unde iau baenzina ?
Cind treci cu trenu pe la ploiesti se vad o gramada de tiruri cu toate firmele de benzina ca stau la coada la ei la rafinarie .Oare nu e cam aceasi benzina peste tot si numai firma e de ea? Ex la petrom cum zic ei ca o ieftinesc cu .... bani am vazut ca se ieftineste si la petrom v si omv deci concluzia aceasi benzina doar firma schimbata (carera 95-petrom benzina 95) |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Exceptand faptul ca Petrom, PetromV si OMV fac parte din acelasi grup, ce nu intelegi, mai exact?
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
io bag numai de la lukoil, ii stas, aia de la petrom nu imi place ca face galagie...
![]() |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
|
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Pai benzina e "cam la fel", dar gibonii care se ocupa de benzinarii sunt altii. Unii o mai aditiveaza cu HOH...
![]() This post has been edited by raqzvan: 6 Aug 2008, 22:45 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
senna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau o aditiveaza in sensul bun, asa mi-au zis cordial cei de la MOL. Daca vreau benzina de import m-au invitat sa alimentez cu Evo5, dar nu mi-a permis buzunarul
![]() Eu simt ca benzina LukOil miroase altfel, mai sulfuros, de aici trag concluzia ca e buna pt non-euro si mai proasta pt euro2 si peste (sulful otraveste catalizatorul) |
--------------------
Chevrolet
2006
- B05MFL Real happiness lies in the completion of work using your own brains and skills
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred (Soichiro Honda) |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(robyvol33 @ 6 Aug 2008, 22:16) Oare nu e cam aceasi benzina peste tot si numai firma e de ea? ba da QUOTE(xcss @ 6 Aug 2008, 22:28) In distributie nu tot ceea ce are firma OMV, PetromV...etc are si management 'Group OMV'...pur si simplu unele sunt in franciza, folosesc firma si trebuie sa respecte sistemul de management al calitatii impus de brand |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
senna |
![]()
|
Am bagat benzina Petrom 95 cu 3.86 lei
![]() Benzinara m-a anuntat ca statiile mai indosite (Herescu, cazul meu) sunt cele mai ieftine si ca de maine (11.08) se scumpeste iar ![]() Deci faceti azi plinurile ca tot e zi libera ![]() |
--------------------
Chevrolet
2006
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
am facut si fac service in toate statiile Petrom OMV Lukoil si Rompetrol (in ultimii 3 ani) si va spun sigur ca toate au decantoare-senzor cu alarma pt apa din benzina,deci atat teoretic cat si practic daca prin senzor trece apa pompa se opreste..ceea ce nu se intampla...singura diferenta intre "calitatea" benzinei o face aditivul (toate tipurile de benzina au aditiv)
|
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
Un studiu
![]() "1.culoarea rosie - am atribuit-o benzinelor cu parametri de top si care in mod sigur ar asigura masinii functionarea cea mai "sportiva"-nu economica. 2.culoarea portocalie - singura atribuita Efix 95. Singura benzina cu CO 95 dar care se apropie de un 98. Este o benzina buna care prin functionarea ei curata in mod real sistemul de alimentare. Totusi se simte lipsa puterii calorice pe turatii ridicate. 3.culoarea verde - reprezinta clar compromisul ideal. Valori bune pe parametri tehnici, masina trage pefect, consum bun chiar f. bun. 4.culoarea gri - am atribuit-o benzinelor "normale", benzinelor aflate la limita inferioara si pe care va puteti baza dar doar pt. a se invarti roata. 5.culoarea neagra - am atribuit-o benzinelor care dupa vorba aia veche "la pomul laudat sa nu te duci cu sacul", benzinelor care au avut cel mai dubios comportament la masuratorile oferite pe scanner, benzinele cu performate mici si consum ridicat." This post has been edited by Gescu: 10 Aug 2008, 14:26 Attached thumbnail(s) BENZINE.png ( Size: 40.32k ) Number of downloads: 123 |
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
La Lukoilu' ala vizat de topic vad ca nu v-ati uitat.
Edit: laudabila initiativa, insa irelevant rezultatul. De ce spun asta... Cu o masina oarecare alimentam in mod regulat de la un anumit Rompetrol, si doar acela. A existat o exceptie si am facut plinul la alt Rompetrol. Rezultatul - pe autostrada viteza maxima a acelei masini a fost in jur de 158 la ora pe ceas. 160 nu am atins si stiam clar ca ceva-i in neregula. Imi era teama de vreo defectiune. Urmatorul plin l-am facut la Rompetrolu' obisnuit si, ca printr-o maaaare minune, vit max s-a reintors la 180 la ora. Conditiile de mers au fost identice, temperatura aer, umiditate, vant, incarcare masina, presiune pneuri, bla bla... Eu trag concluzia ca depinde ori de statie, ori de transele de benzina de la rafinarie... Insa-n mod cert calitatile unui anumit sortiment nu se mentin constante pururi. This post has been edited by Muttley: 10 Aug 2008, 15:21 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
xcss |
![]()
|
QUOTE(senna @ 10 Aug 2008, 15:01) Am bagat benzina Petrom 95 cu 3.86 lei ![]() Benzinara m-a anuntat ca statiile mai indosite (Herescu, cazul meu) sunt cele mai ieftine si ca de maine (11.08) se scumpeste iar ![]() Deci faceti azi plinurile ca tot e zi libera ![]() http://www.mediafax.ro/economic/petrom-ief...ml?1686;2910555 ![]() ...sau lucrezi la Petrom? This post has been edited by xcss: 10 Aug 2008, 16:15 |
--------------------
-
-
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
la lukoil alimentez zi de zi, cam de 30ron. masina trage mai prost decat cu alte benzine (nu in sensul de mers prost al motorului, pur si simplu e mai lenesa la demaraje de exemplu), dar scot consumuri sub 6, in conditii in care merg interurban, dimineatza pe racoare, trafic rarefiat. precizarile suplimentare sunt ca sa nu-mi sariti in cap ca sunt un mincinos.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
senna |
![]()
|
QUOTE(xcss @ 10 Aug 2008, 17:15) Scuze, sa fi inteles eu gresit de la benzinara :| Pai cum s-o ieftineasca la 3.86 daca deja e...3.86 ![]() http://www.gazonline.ro/cautare.php This post has been edited by senna: 10 Aug 2008, 20:39 |
--------------------
Chevrolet
2006
|
xcss |
![]()
|
Oricum pretul variaza de la statie la statie...
|
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.559 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Benzina lukoil e ieftina ca e proasta.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 14:13 |